Ankesat ndaj Moderatoreve dhe Administratoreve

S

Scorpion

Guest
Re: Moderatoreve dhe Administratoreve

Massach. eshte te Kategoria Thashetheme Aty nuk kam pare une editime apo moderime, pasi dhe vete ka shumellojshmeri temash, vetem ne raste banalizimesh mesa mbaj mend. Eshte nje Nenforum ku postojne me dhjetra antare ne dite, chit-chat e nuk me takon mua te jap shpjegime e llogari per kete gje.

Shkrimet e mia dhe te Lubos te Diapazoni jane fshire me kohe e une nuk mbaj pergjegjesi per Zonat e tjera. Dhe te shkrova jane shume e shume postime te Zona e Erosit qe une si kam edituar dhe pse mund te jene pa lidhje.

Postimet e tua u edituan pasi ti thjesht sa mbajte "iso-n" e nje postimi pa lidhje.

^^MIA^^

Forumium maestatis

po kshu pra i bie, meqe qenka puna me ju permbajt temes.

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Ishit ju qe kerkuat cilesi si shkrime, te pakten mundohuni te mos shkruani kuturu dhe pa lidhje dhe ne tema ku kerkohet te ruhet nje seriozitet dhe nje kualitet, jo vetem per Zonen e Erosit.

Mmmmmm ajo tema jote qe ke hap ti Scorpe...shume cilesi e larte...merre ne goje e fute ne bythe...bravo...ku ka me mire...si mod qe je te takon te hapesh tema te tilla qe na inicializojne te gjitheve drejt nje seksi kolektiv ne Af...

^^MIA^^

Forumium maestatis

Dahlia edhe kur tpostosh aty kujdes mos dil jasht teme /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

me raft pika mu qe kuptoke dhe ironin ti... po ti je kampion per chit-chat tek EROS

un thjesht pyta pinkparadis se ke ka shajt qe esht moderuar... ti po me del tek ironia,

ose me mir nese ka regulla te tjera te dim si te sillemi

lidheni mer ket... se po na e shpif, rob shpie

Diddy19

Su@mi

Ka sugjeru biles edhe te spostohet "Erosi" tek "Sociologjia". /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Se pari prezantohu qe te mund te pergjigjemi

Guest

Mesazh i fshire per arsyen e dhene me lart

cufi_bardhit

Primus registratum

Mando, Ke temat e mia tek politika vetem se i ka mbyll S6T6N6, Ai ka inate te vjetra me mua tek teologjia. po pate mundesi shikoji pak temat qe kam hapur une. Dhe vendosni i takojne politikes apo jo. Dhe a ja vlen te mbylleshin nq se nuk i takojne politikes? Kam 1 vit qe i kam dhene nr e cel atij ne mes te forumit dhe akoma sme ka marre. Nuk dua te ri ta kerkoj neper Tirane... Por meqe ai abuzoi virtualisht me temat e mia dhe une virtualisht po e kerkoj te drejten. Kerkoj qe temat ashtu sic i mbylli ashtu ti hapi vet me doren e tij, dhe te kerkoje te falur.

VoGeLuShI

Primus registratum

me sa duket ne forum ka nisur fushata e korje-shirjeve me "emerimin" e moderatoreve te rinj pjesa dermuese e te cileve jo vetem qe jane te paafte ta bejne por moderojne dhe editojne duke u nisur nga inate personale

ankesa ime eshte per njerin prej tyre qe spikat mbi te gjithe

deri dje ka qene mbreti i chit-chatit ketu ne AF (dhe te gjithe e dijne kete) por kjo pak rendesi ka

mqse AF eshte bere si byroja politike qemoti e gjej te udhes qe ketij anetari t'i drejtohem me "shoku"

pra pa e zgjatur "shoku" illusion nuk le rast pa me edituar ne temat ku eshte moderator dhe jo vetem kaq por ofendon ne temat e tjera (gje qe nuk me duket normale per nje pjestar te stafit qe sipas llogjikes duhet te jape shembullin e mire ne AF)

ky "shoku" perdor editimin si arme per te censuruar dhe lare "inatet" personale

pres nje pergjigje dhe me shume se pergjigje pres t'i jepet zgjidhje ketij problemi

me respet ARCUSHI /pf/images/graemlins/wave.gif

Al-Punk

Still here

me sa duket ne forum ka nisur fushata e korje-shirjeve me "emerimin" e moderatoreve te rinj pjesa dermuese e te cileve jo vetem qe jane te paafte ta bejne por moderojne dhe editojne duke u nisur nga inate personale

deri dje ka qene mbreti i chit-chatit ketu ne AF (dhe te gjithe e dijne kete) por kjo pak rendesi ka

mqse AF eshte bere si byroja politike qemoti e gjej te udhes qe ketij anetari t'i drejtohem me "shoku"

pra pa e zgjatur "shoku" illusion nuk le rast pa me edituar ne temat ku eshte moderator dhe jo vetem kaq por ofendon ne temat e tjera (gje qe nuk me duket normale per nje pjestar te stafit qe sipas llogjikes duhet te jape shembullin e mire ne AF)

pres nje pergjigje dhe me shume se pergjigje pres t'i jepet zgjidhje ketij problemi

me respet ARCUSHI

Arcush,
Cdo postim qe eshte jashte teme, ne forme chit chati do moderohet. me aq sa kam pare, postimet qe te jane fshire jane ne forme Chit Chati.

Per sa i perket fyerjeve, te lutem na oriento me nje link me fyerjen qe te eshte bere (qe te jete pas dates qe eshte shtuar moderator Illusion).

Al-Punk

Still here

Mando, Ke temat e mia tek politika vetem se i ka mbyll S6T6N6, Ai ka inate te vjetra me mua tek teologjia. po pate mundesi shikoji pak temat qe kam hapur une. Dhe vendosni i takojne politikes apo jo. Dhe a ja vlen te mbylleshin nq se nuk i takojne politikes? Kam 1 vit qe i kam dhene nr e cel atij ne mes te forumit dhe akoma sme ka marre. Nuk dua te ri ta kerkoj neper Tirane... Por meqe ai abuzoi virtualisht me temat e mia dhe une virtualisht po e kerkoj te drejten. Kerkoj qe temat ashtu sic i mbylli ashtu ti hapi vet me doren e tij, dhe te kerkoje te falur.
Cufo,
Nuk me duket se nje shkrim mbi Pjeter Bogdanin dhe konfliktet fetare shkon per shtat tek Politika. Ndoshta nje vend me i mire eshte Sociologjia ose Shqiperia.
Jam i sigurt qe mund te keni pasur perplasje mendimesh me Satana, po tema e Pjeter Bogdanit e mbyllur nuk ka te beje me kete.

Diddy19

Su@mi

Kam nje ankese per anetarin Autoritar. Mundohet me ba demek me qesh edhe aty ku nuk asht vendi; perzihet kot n'bisede edhe kur s'ka asnji gja per te thane ne lidhje me temen.
I lutem moderatoreve sipas kategorive ta kene ma teper nen mbikqyrje.Flm

VoGeLuShI

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

me respet ARCUSHI /pf/images/graemlins/wave.gif

[/ QUOTE ]

Arcush,
Cdo postim qe eshte jashte teme, ne forme chit chati do moderohet. me aq sa kam pare, postimet qe te jane fshire jane ne forme Chit Chati.

Per sa i perket fyerjeve, te lutem na oriento me nje link me fyerjen qe te eshte bere (qe te jete pas dates qe eshte shtuar moderator Illusion).

[/ QUOTE ]

nuk po flas per postimet chit-chat por per ato brenda temes, shkoni tek erosi dhe shikoni cik koshin (nqse eshte e mundur se nuk e kam idene se si funksionon por nuk e besoj qe shkrimet te jene fshire perfundimisht)

gjithsesi ketu me poshte ke nje link dhe mun ta shohesh vete
http://www.albforumi.com/pf/showflat.php/Cat/0/Number/412760033/page/0/fpart/677/vc/1

Albforumi

Primus registratum

Vintage ke te drejte me ankesen edhe tek disa tema u mundova te editoj postimet qe nuk kishin te benin me forumin perkates.

cufi_bardhit

Primus registratum

Flm Mando. Se e sqarova me S6T6N6 ne tel muhabetin... Ato qe nuk i perkasin politikes te hidhen ne nenforume te tjera.

H

harap

Guest

Salvatore muhabetet e telefonave sna interesojne.
Ne shofim forumin.

cufi_bardhit

Primus registratum

Ok por ju si admina e moderatora duhet te jeni te drejte. Se po te beni c'te doni me temat i bie qe te ikim te gjith nga forumi, dhe pastaj shperndani mendimet me njeri tjetrin.
Nejse
shifni icik tek mediat se gjeta ca informacione per Shokun e gushte te Edi Rames /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
shllup. shllup. shllup. shllup.

cufi_bardhit

Primus registratum

O Mando, sapo mu mbyll tema per Amerikanin e Edi Rames. Tema u mbyll nga Blendi, E para punes na ka akuzuar ne qe ne forum shprehemi qe i urrejme Gay-t se jemi prej tyre. E dyta e punes e mbyll temen sepse ne te ka racizem, nderkohe qe 5 tituj me posht eshte nje teme e madhe fare qe thote MANIFESTO KUNDRA ISLAMIZMIT dhe asnje nuk e ka mbyll kete teme. Plus qe Blendi vetem tani ka hyre ne albforum gjat nje pause te gjate dhe hyn vetem per ate teme. DUA SQARIME