A-M-S-M-L-G-P! ( Simpatia, terza edizione)

olti

Neo
Re: A-M-S-M-L-G-P! ( Simpatia, terza edizione)

Tea, ke harruar te shkruash shqip :-(

Sidoqofte → :kiss:

Xhulia :wave:

TEA

Forumium maestatis

:cry: pse m'thu keshtu me :mad:

gjithsesi puf fort fare kap... :wub:

^mary^

Primus registratum

Hi kalamoja ! /pf/images/graemlins/smile.gif
Olti te te :kiss: i cik una ty se t'kom lon mas dore kohet e fundit /pf/images/graemlins/laugh.gif , po edhe ju nuk ju ka ra nder mend per mua fare /pf/images/graemlins/frown.gif

Kush eshte sekretarja ?

^mary^

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEA:
[qb] hej shyqyr marova pun dhe per ket vit /pf/images/graemlins/smile.gif ne erdha me e festu ketu tek kacollja vjeter.
Mary, Giulia, Penele, Linos, Neo ...ju pershendes dhe ju puf fort fare :wub: :kiss: [/qb]
Se ç'ishte kjo puna qe marova une nuk po e mar vesh , po mas punes duhet pushim , e di ti /pf/images/graemlins/wink.gif
:rockband: :rockband: :rockband:

^mary^

Primus registratum

Fillimisht postuar nga giulia:
[qb]
:kiss: [/qb]
Osht bo e keqe nuk flet mo qe kur iku ne fund te botes /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB][/QUOTE]
:mad:

une jam :angel: /pf/images/graemlins/laugh.gif

olti

Neo

Ciao, Mary :wave: Uroj te jesh mire :kiss:

Tea, mjafton te shohesh firmen tende (mbase e ke kopjuar ashtu direkt) Po ajo qe me beri shume pershtypje, ishte nje fjali qe ke shkruar te tema "Pershendetje me nje foto" ku me je drejtuar mua dhe Trinity me fjalen "qift" Duhet "çift" zemer :shrug:

TEA

Forumium maestatis

Sa per firmen e pash ...ishte thjesht nje gabim gjat shkrimit qe se kisha ven re , ndersa ajo qe thu ti ishte thjesht per shaka /pf/images/graemlins/frown.gif me vjen keq qe te paska prekur :shrug:

olti

Neo

Jo yll nuk me ka prekur fare. PO u habita qe kishe bere ato lloj gabimesh /pf/images/graemlins/smile.gif

:kiss:

Goca

Primus registratum

Kapterro, hajt iher , ku shkoi respekti per me te medhenjte ketu... /pf/images/graemlins/laugh.gif oj ky , harroi kur e mbyllshim vetem ne shpi e i jepshim ca kuba e ca makina te vogla me lujt gjithe diten... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Na u rrit djaliii, Marigoooooooo /pf/images/graemlins/laugh.gif

olti

Neo

Ej, mqs ju kam shume xhan, po e nxjerr pak fytyren time ketu. Ne nje foto qe e kam bere para rreth nje jave. Penelushja e ka pa /pf/images/graemlins/wink.gif Do doja qe foto te ngelte ketu brenda dhe te mos dilte jashte kesaj teme :cool:

Olti

:wave:

olti

Neo

Fillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb] Kapterro, hajt iher , ku shkoi respekti per me te medhenjte ketu... /pf/images/graemlins/laugh.gif oj ky , harroi kur e mbyllshim vetem ne shpi e i jepshim ca kuba e ca makina te vogla me lujt gjithe diten... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Na u rrit djaliii, Marigoooooooo /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol: :lol: :lol:

Shih ca vura /pf/images/graemlins/tongue.gif

Goca

Primus registratum

Te lesh nje pale mustaqe kushedi si dukesh ti lale... /pf/images/graemlins/wink.gif , t`imagjinoj me qeleshe ne koke... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Olti , s`me mjafton , du foto ku qesh ... /pf/images/graemlins/frown.gif .

TEA

Forumium maestatis

sa kerko ne ti mi goc ka jeta /pf/images/graemlins/tongue.gif

Goca

Primus registratum

Nji cope Aron, nje cope Adam edhe nji qeleshe tek koka Neos mi.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shif iher ato kerkesat e tuja ti... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif , masnaj folim neve... /pf/images/graemlins/laugh.gif

olti

Neo

logo01.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Tea , thank you per ate derdimenin e fotos /pf/images/graemlins/smile.gif . E di pse e quj derdimen , ngaqe ka majte koken poshte. /pf/images/graemlins/laugh.gif S`e mban cuni koken poshte asnjehere.

Lart e me lart gjithmone duhet ta mbaje /pf/images/graemlins/laugh.gif .

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb]
logo01.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
shif mi shif sa innocent :devil:

xhan xhan Neo :kiss:

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb] Tea , thank you per ate derdimenin e fotos /pf/images/graemlins/smile.gif . E di pse e quj derdimen , ngaqe ka majte koken poshte. /pf/images/graemlins/laugh.gif S`e mban cuni koken poshte asnjehere.

Lart e me lart gjithmone duhet ta mbaje /pf/images/graemlins/laugh.gif . [/qb]
po s'te kishte ty me par ai frustraço pranej /pf/images/graemlins/wink.gif tani qe ....lart e man koken :devil: :angel:

alinos

Forumium maestatis

mroma sum-patika! :kiss:

Lepurushe, pse thu qe jam ne faze transformimi mi goc? Aman se aq dun kto e ma njisin bebin :wink: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rri o goc,
se jena rehat kshu si te haperdam.
Si ju kam juve i her?

Mary ka bahesh me goc?
:kiss: une shume tyja!

Si e kam Megin :wub:

p.s. Kemi met pa i kam cuni :cry: