Ajo Mary bomben ma hodhi me sms e tani eshte ne fund te botes /pf/images/graemlins/frown.gifFillimisht postuar nga * Goca e karrocaxhiut *:
[qb] Mire Giulia, kur jam jashte biblioteke.... /pf/images/graemlins/wink.gif
Ate bomben ajo Mary duhet ta hedhi ene knej se te mirat e keqijat me shoqnine ndahen.... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ne Amerike po se di se ku ka hik per ta bo shkollen nje vit atje po me shume nuk di sa te behet e gjalle ja tregoj une /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga * Goca e karrocaxhiut *:
[qb] Ku eshte ky fundi i botes?[/qb]
hi Olti si je ti nuk dukesh me fare knej ka lagjja jone /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga Captain Albania:
[qb] Ciao, Giulia /pf/images/graemlins/smile.gif
Ciao, Simpatia :wave: [/qb]
Fillimisht postuar nga giulia:
[qb]Giulia sa hongra darke. Thashe po shkoj te shof iher e-mailin. Sot ka qene dite e lodhshme . Kemi pas matriculation ceremony. Zgjimi ne shtate, mjesi, hekurosja e kmishes e gunes , kapelja, kallarja ufffffff :idea: masnaj takimi me te tjeret, qyfyret e rruges per tek vendi i ceremonise, fotot e turisteve ... kthimi ne kolegj per foton e grupit , dreka , biblioteka deri ne 5 , pazari , shpia, darka dhe tani ketu.... Jua thashe fije e per pe se cfare kam be.Si je ti kaq vone ne bibloteke /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
P.S: Une s`kam as e-mailin e asaj se .... :idea:
Nji vit do rrije?! Hajt se iken shpejt... /pf/images/graemlins/smile.gif Une kujtova se ishte martu anej nga fundi i botes , kjo po qe do ishte per tu merakos. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Shume rralle jam ne tere forumin /pf/images/graemlins/smile.gif Mgjth ke pak te drejte. Do mundohem te jem me shume ketej :wave: Ika tani; ju kam xhan!Fillimisht postuar nga giulia:
[qb]hi Olti si je ti nuk dukesh me fare knej ka lagjja jone /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]Fillimisht postuar nga Captain Albania:
[qb] Ciao, Giulia /pf/images/graemlins/smile.gif
Ciao, Simpatia :wave: [/qb]
Fillimisht postuar nga Captain Albania:
[qb]Lene lene se me ngope, deri neser ne mjes s`kam per te honger... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gifPS: Bojaxheshe :kiss: [/qb]
E kemi te turpshem thu ish kunotin /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga * Goca e karrocaxhiut *:
[qb] Qe kur u nda me Jerinen i vjen zor me i fol kunotave.... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Fillimisht postuar nga giulia:
[qb]:kiss: per ty, :kiss: per Megin.Po ta nis me PM adresen e e-mailit te maries [/qb]
Ku eshte mi, tu pa emisionin e perrallave te dites se shtune qe s`i nigjohet zoni?! /pf/images/graemlins/wink.gif
Fillimisht postuar nga * Goca e karrocaxhiut *:
[qb]Jo se e ka zone gjumi zgjohet nga ora 10 e hajt te fleje me pastaj /pf/images/graemlins/smile.gif :kiss:Fillimisht postuar nga giulia:
[qb]:kiss: per ty, :kiss: per Megin.Po ta nis me PM adresen e e-mailit te maries [/qb]
Ku eshte mi, tu pa emisionin e perrallave te dites se shtune qe s`i nigjohet zoni?! /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
E kisha fjalen per reforme gjuhesore Mary... /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga Mary:
[qb] /pf/images/graemlins/smile.gif
:kiss: [/qb]
Ku je moj shtrige qe sje be hic e gjalleFillimisht postuar nga Mary:
[qb] /pf/images/graemlins/smile.gif
:kiss: [/qb]