A-M-S-M-L-G-P! ( Simpatia, terza edizione)

^mary^

Primus registratum
Re: A-M-S-M-L-G-P! ( Simpatia, terza edizione)

Fillimisht postuar nga giulia:
[qb]
Fillimisht postuar nga Mary:
[qb] /pf/images/graemlins/smile.gif
:kiss: [/qb]
Ku je moj shtrige qe sje be hic e gjalle :confused: /pf/images/graemlins/frown.gif

:kiss: :kiss: Lepurushe e Alinos [/qb]
ne fund te botes /pf/images/graemlins/laugh.gif
:kiss: per Meggie-n.

Goca

Primus registratum

E kisha thone une , do lindte bebi e s`do na e varte me njeri neve te tjerave ... /pf/images/graemlins/wink.gif

olti

Neo

Ciao, Simpatia :wave:

Penelushe te pelqen ky:
pinsel1.gif

:rolleyes:

PS: :kiss:

Goca

Primus registratum

Ma ve per avatar, please... /pf/images/graemlins/smile.gif , se ai tjetri qe kisha me penela mu zhduk nji dite dhe mu desh me i hyp kamionit prape.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

giulia

Primus registratum

Buona sera Simpatia :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
ajo shtriga e vogel mari online rri e nuk thote as nje ciao eshte bo mendjemadhe se ka hik ne fund te botes tek shtepia e kukllave /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

olti

Neo

Fillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb] Ma ve per avatar, please... /pf/images/graemlins/smile.gif , se ai tjetri qe kisha me penela mu zhduk nji dite dhe mu desh me i hyp kamionit prape.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Zemer ti e di qe un' nuk ve dot :shrug: Mundesite i kam po aq sa ti, keshtu qe duhet te ikesh vete te ai vendi dhe t'ia kerkosh atyre xhaxhave atje /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ciao te dyjave :kiss: :kiss:

giulia

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[/qb]
Ciao te dyjave :kiss: :kiss: [/QB][/QUOTE]

Kush te dyjave lepurushja e poi ?????
Ciao Olti si ke qene ti cthote shkolla tutto OK spero di si /pf/images/graemlins/smile.gif

ps. Olti po A1net nuk i behet me dermani :confused:

olti

Neo

..Dhe ti sigurisht /pf/images/graemlins/smile.gif

Flmnd! Pak a shume gjithcka mire eshte /pf/images/graemlins/smile.gif Po ty si te kam?! Megin?!

Sa per A1.Net nuk kam ca te them. Duket e pa shprese situata /pf/images/graemlins/frown.gif Un' i shkova nje email atyre te kompanise dhe nuk me kthyen pergjigje fare :shrug: Po si ka mundesi ne gjithe boten vetem a1.net qenka?! Me siguri duhet te kete ndonje tjeter. Pashe nje dite tek siti i www.icq.com qe ishte nje mundesi per te derguar SMS, por si shume raste te tjera dhe ata me duket se nuk suportonin dergim sms ne Shqiperi.

giulia

Primus registratum

Une mire meggie gjithashtu rritet me rritme shume te shpejta, na lodh pak po mire /pf/images/graemlins/smile.gif

Lepurushe buona seraaaaaaaaaaaaaaaaa je online edhe ti si ajo shtriga po se fusni me koken tek kasollja e vjeter

:kiss:

Alinos :kiss: ke humb fare pse :confused:

Goca

Primus registratum

Alinosi sipas meje po peson ca trasformime... /pf/images/graemlins/wink.gif , hajt per hajer... /pf/images/graemlins/wink.gif

Une u futa shpare dhe s`te pashe , shkova hengra darke dhe tani erdha me nejte icik ma gjate... :kiss:

^mary^

Primus registratum

mi nisni adresat e e-mailit ju lutem se une i kam harru ne Itali /pf/images/graemlins/frown.gif

Goca

Primus registratum

Hik lexo pergjigjen iher.. /pf/images/graemlins/smile.gif

^mary^

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb] Hik lexo pergjigjen iher.. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif se mos gabimisht me dergon adresat ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

hej shyqyr marova pun dhe per ket vit /pf/images/graemlins/smile.gif ne erdha me e festu ketu tek kacollja vjeter.
Mary, Giulia, Penele, Linos, Neo ...ju pershendes dhe ju puf fort fare :wub: :kiss:

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEA:
[qb] hej shyqyr marova pun dhe per ket vit ne erdha me e festu ketu tek kacollja vjeter.
Mary, Giulia, Penele, Linos, Neo ...ju pershendes dhe ju puf fort fare [/qb]
:rockband: O mizerje ja hodhe eeeeee ik se te kom zili nime se e di qe ke per te bo qef ... :rockband: . Kur te moresh liquidacionin do ta festojme tamom ate pune tate... /pf/images/graemlins/laugh.gif ishalla i bi me qene atje... /pf/images/graemlins/wink.gif
T`isha une si ty ja futsha naj settimana rossa /pf/images/graemlins/wink.gif si vetshperblim... Hajt te lumshin krahet e komet Tea! :wave:

olti

Neo

Marie, moj e poshter qe nuk pershendet hic :smash: /pf/images/graemlins/tongue.gif

:kiss:

giulia

Primus registratum

[qb] Marie, moj e poshter qe nuk pershendet hic :smash: /pf/images/graemlins/tongue.gif

Osht bo e keqe nuk flet mo qe kur iku ne fund te botes /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

giulia

Primus registratum

Tea lepurushe :kiss: :kiss:
Si jeni ju bene

Olti ciao :wave:
/pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

Fillimisht postuar nga giulia:
[qb]
[qb] Marie, moj e poshter qe nuk pershendet hic :smash: /pf/images/graemlins/tongue.gif

Osht bo e keqe nuk flet mo qe kur iku ne fund te botes /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/smile.gif

Marinela :kiss:

TEA

Forumium maestatis

Ben detto penele...funin kom me ja qit :devil:

ejj se ku lexova une qe shkojshe noi vizit n'veri /pf/images/graemlins/wink.gif bohet llaf per tani afer apo pas 2 mujsh :idea:

pastaj ketu m'gje k'tu kshtu qe do ket ne per ty :goofy: