A-M-S-M-L-G-P! ( Simpatia, terza edizione)

Goca

Primus registratum
Re: A-M-S-M-L-G-P! ( Simpatia, terza edizione)

Per te kuptuar Salon, ti duhet te vish ne forum me nje sahat te vjeter e te shofesh ne cilen ore ka postu, + any adjustment... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Floket i ke shume mire keshtu e mos i luj hic mo... /pf/images/graemlins/wink.gif

Une s'po te ngatarroj , po zbuloj tek ty ca karakteristika te reja... /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S: E pse jeni bo kaq formale ju? :mad:

Isabelle

Valoris scriptorum

KJo edukata ven' e pa ven' do t'morri n'qafe ty :lol: ! Ja ta them un' /pf/images/graemlins/laugh.gif !

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Une vetem replikova :angel:

Ku ta gjej te mori ndonje per qafe se ngela tu i dhone doren robve... /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S: Ngjo, mos i lexo te dyja temat njekohesisht se do ngaterrohet keq muhabeti... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga *Penelja e V.G*:
[qb] Ku ta gjej te mori ndonje per qafe se ngela tu i dhone doren robve... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
... tu vieni in pace /pf/images/graemlins/laugh.gif !

Nigjo se edhe ashu var si manare ska lezet ! Ka lezet larg e larg se trego indipendence /pf/images/graemlins/laugh.gif - flamur m'vete /pf/images/graemlins/laugh.gif !

Goca

Primus registratum

Me duket se po mu afroka dita se te gjithwe mu drejtokan me fjale te urta... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Zabelle, une du me e bo si kolonite e hershme. Sa kohe qe jam e re po varem te ana tjeter, kur te plakem , po kerkoj prape pavaresine e po shijoj pensionin vetem... /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S: Kane fillu me mu ngaterru shume teorite kohet e funit... :idea:

Goca

Primus registratum

A proposito, s'ka shume kohe qe kam pare "nentorin e dyte" ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

- Hik mer burre e rri me nusen se ke per t'pas kohe me u cmall me guret e konakut... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nuk e di kush ka qene seks-simboli jot tek ai filmi , po per mua ka qene ai Drini qe u plagos dhe e gjeten ato plakat ne lume... /pf/images/graemlins/smile.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Ku kisha men' me e pa Nentorin e dyte me sy seksual un' mi goce ! Mu ai film m'bote me qa : sidomos ke pjesa ku iken delegatet dhe i ngeci kalit koma :lol:

Kte pjesen qe i thone shko cmallu me guret e konakut e maj men' vec. Maj also men'femnen' e Lymit qe kur u myllen n'dhom i qiti Lymit nji flamur nga senduku masi e shtrengoi iher fort e fort n'gji /pf/images/graemlins/laugh.gif !

SA dinjitoz kan qen robt :lol: ...

^mary^

Primus registratum

[qb] O ty te rafte pika ne dore po a din ka ke harru?! :smash:
S'ke faj ti po themeluesja e Grupit qe te ka lane me hy mren :mad: :kiss: [/qb]
Shfleto faqet perpra sa vjershat ti kemi kushtu, masnej hoqem dore me menje se je akoma ne honey moon /pf/images/graemlins/wink.gif

^mary^

Primus registratum

Fillimisht postuar nga giulia:
[qb] Mary urime per neser /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif TVTTTB Julia

un bacio alla zia nga mbesa :kiss: :kiss: [/qb]
Po ti pse nuk erdhe ? /pf/images/graemlins/frown.gif

^mary^

Primus registratum

Pershendetje Simpatia /pf/images/graemlins/smile.gif
Hallall se qenkeni kthy ke tema pasi me nxoret gurmazat mu duke bertit /pf/images/graemlins/laugh.gif
Salo, Lr, Jerina,Giulia, Alinos, Penelja,Xio Hirko qe s'ka kohe me e fut turirin ketu, Zabela Ju puth fort :kiss: :kiss: :kiss:

alinos

Forumium maestatis

edhe une ty :kiss:

se mos jam ba teze e s'e kam marr vesh :rolleyes:

^mary^

Primus registratum

Fillimisht postuar nga alinos:
[qb] edhe une ty :kiss:

se mos jam ba teze e s'e kam marr vesh :rolleyes: [/qb]
Rri mi urte dashke me u bo teze ti , ne akoma s'kemi maru muajin e mjaltit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Haj, haj! Mjes, gjes grupi! A me lejohet ne mu me hy ke tema prap eee?

Boj autokritik per mungesat e shumta qe kom bo. Po deshet sjell ne babin me vete qe te ma falni. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Mu ai film m'bote me qa : sidomos ke pjesa ku iken delegatet dhe i ngeci kalit koma

Ngjo ktuna tina Isy, kur posto ksi lloj postimesh duhet me i sqaru gjonat tamom se ne na bo marak.

Kallxoji nashti grupit kush kome, ne ku i njeli kalit, kshuqe masnej te qajm te gjithe bashk.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

giulia

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Mary:

Po ti pse nuk erdhe ? /pf/images/graemlins/frown.gif [/QB]
Ashtu patem nje prob dy dite me pare po nuk dija se si te te merrja ne tel prita nje cerre po ti hic edhe e-mailin aha nuk u pergjigje po me ty isha ndonje foto po pres edhe se kaloi nje vit gati, po nje nip ne arrivo eshte apo ka ardh gia /pf/images/graemlins/smile.gif
Tvttb Julia

giulia

Primus registratum

Simpatia Si jeni ?
Sa kohe qe nuk kam hyre /pf/images/graemlins/frown.gif me falet apo jo mbessa juaj nuk me le nje sek te lire.
Un bacio a tutti Jerina Penel Mary qe ka shku ne fund te botes e nuk behet me e gjalle Alinos, LR Salo Hirko Eliani qe ka humb kam harru ndonje :confused: nuk besoj do shkruaj perseri po dhe ju behuni vivi /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Z

zana gashi

Guest

E ke thon tamam Linoso, kena qen dhe jena grup heroik! Vetem duhet me shtu qe nje nga arsyet e lindjes se Simpatis dhe th&th ishte nevoja a mermedorave me na bo zap, sic ishte edhe per ne nje menyre per ti shpetuar BANit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Te gjithe e majn men akoma qe kur hyshim ne me ndonje teme serjozi ngelte vetem tema se serjoziteti i hikte ke tezgjahu me u bo trike /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me ka mar dhe mu malli me te thone te drejten, por sic thu dhe ti shkojm ka shkojm, menojm car menojm prap nuk na rri menia pa kujtu Sumpatin /pf/images/graemlins/smile.gif

:kiss:

gangsterja

Primus registratum
Anetaret e vjeter te af mesa duket paskan shkuar ne mars per te pire kafe se s'ka mundesi,jeten forumit do t'ia shtojne anetaret e rinj dhe ata ekzistues.