A keni makine?

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: A keni makine?

Për më të mirë ka plot (çështje gustosh). Problemi është tek çmimi. Me atë çmim që thua ti nuk është keq (i bie më pak se 50%) por a ke nevojë pËr atë makinë? A i ke mundësitë të paguash sigurimin për atë makinë si dhe ta mirëmbash si duhet?

Pra ajo që po të them është që të llogaritësh si duhet situatën dhe nëse me të vërtetë mundesh, bleje dhe mos e zgjat. Kënaqësia personale sigurisht që është një shtytje e vlefshme për ta blerë atë makinë.

FAStT

Primus registratum

aha, po mir mer daje, ti ke te drejte qe duhen pare gjithe anet..po une e kam nje makine te re, honda accord 2005.. po nuk eshte fun. kur marr makinen e nje shokut, 328i (qe megjithese e vitit 2000 apo 2001, eshte nja 7 here me e avancuar se makina ime e 2005), te knoqet shpirti...kur merzitesh e zhyt i cik komen... ahhhhh

Kondrapedali

Kondrapedali

Eehhhhhhhh. Tashti mos ja fut edhe ti kot se un po t'kisha nji ashtu si thu ti nuk do i jepsha më shumë se 2 javë (koha e nevojshme për të lënë gjithë pikët e patentës) /pf/images/graemlins/laugh.gif.

FAStT

Primus registratum

jo mer jo, se kur plakesh i ben dhe gjerat ndryshe...skam nder mend ti jap makines me 100 milje ne ore gjithe diten apo te bej gara sa here qe jam ne rruge.. por tek-tuk...kur te ngrefet per tja fut nanjonit ne nje ford mustang, apo dodge charger, apo wrx sti, apo ndonje bjondeje me qellime sub-sublime /pf/images/graemlins/laugh.gif:D:D

Kondrapedali

Kondrapedali

Po sikur të takojshe nanjonin me nji 911 Turbo apo me Ferrari?

S'na gjehet karari neve o joooo.

Megjithate un edhe nji TT të vogël nuk do e refuzojsha /pf/images/graemlins/laugh.gif.

FAStT

Primus registratum

ske pa ti kush i nget ato 911 turbo dhe ferrari? median age = 55 lool megjithate, eshte natyrale qe tu hapet rruge atyre qe jane me te shpejte. po s'ka ndodh deri tashti ahahhahaaha...rrofte trafiku /pf/images/graemlins/laugh.gif

megjithate, sa per muhabet, isha ne FDR nje nate dhe perpara meje ishte nje benz CL500 (fillon tek $65,000 )...me targa nga dealer akoma...dhe nje nga dritat e mbrapme nuk punonte lool..ke pa kshu ti. ka shku per lesh benz-i

Indulgence

Primus registratum

Kete bleva mbreme une... E marr neser ne mengjes /pf/images/graemlins/cool.gif
c445787a.jpg

ladouce2005

Primus registratum

Indu, prandaj s'vjen me nga temat e ne varfanjakeve ti? /pf/images/graemlins/cry.gif
Hajde t'a gezosh /pf/images/graemlins/kiss.gif
Kur do me marresh per nje xhiro?

Kondrapedali

Kondrapedali

Kush do e ngasi atë Indu /pf/images/graemlins/laugh.gif?

Ta gëzosh/ni /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Indulgence

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Indu, prandaj s'vjen me nga temat e ne varfanjakeve ti? /pf/images/graemlins/cry.gif
Hajde t'a gezosh /pf/images/graemlins/kiss.gif
Kur do me marresh per nje xhiro?

[/ QUOTE ]
Ndoshta kur te vij ne NYC javen e dyte te Dhjetorit Shiro /pf/images/graemlins/kiss.gif... Nje mendje me thote te marr avionin, nje tjeter te marr Trenin, tjetra te drive... Nejse ka kohe per te vendosur...

MLK - Thanx /pf/images/graemlins/wink.gif Ti deri ku je me Infininitin tend?

MLK

Primus registratum

Lere se u be legjende ajo pune. Brezi i pare i prodhuar i Ifiniti ka pas disa probleme te cilat jane parashikuar te ndreqen me te dytin qe del ne fund te vitit. Nissan eshte frymezuar nga versioni evropian "Murrano" keshtu qe ato ndryshime do ti aplokoje dhe te Ifiniti, duke filluar nga cilesia e materialeve plastike, kroskotin, sistemin e amortizimit, GPS me DVD e jo me CD e keshtu me rradhe.
Nderkohe mora dhe nje C classeqe te defrehet dhe baba me makine keshtu qe edhe ta kem skam ku ta le e do ngeli ne fillim te vitit kjo pune.
Po ti u tregove me e shpejte ne ma hudhe keshtu qe bravo te qofte lol

bob

Primus registratum

me merr mua deri ne NYPD do ja kalosh

mire dhe do jesh ne kohe /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Indulgence

Primus registratum

Mjafton te mos shkoje ne infinit(y) /pf/images/graemlins/lol.gif ajo pune MLK, se e marra sot apo neser eshte pune qe rregullohet...
Ke pare ti qe mu mbushen syte me lot sot ne mengjes rruges per ne pune... Me vinte keq per kete Mercuryn qe kam, se e kam pas shoqe per 7 vjet /pf/images/graemlins/cry.gif

Great... Me qe je almost blue, po te coj deri ne NYPD Blue /pf/images/graemlins/laugh.gif qe te ndjehesh i kompletuar...

bob

Primus registratum

qe ti je vajze e batutes e dija por kaq e thelle si te te them blu profondo

ah,s'e dija /pf/images/graemlins/laugh.gif

meqe ra fjala,jam pak injorant,blue NYPD /pf/images/graemlins/smirk.gif ca kuptimi ka
fus orario ,e di si jane keto pune besoj /pf/images/graemlins/tonguee.gif

se e po e kthjeme ne chat

kam makin kam ate tenden

MLK

Primus registratum

Lere se mua me kujton nje CX (Citroen) qe kam pas para nja 14 vitesh e kur e lashe ne varreza e shifsha perhere kur me binte rruga (e rruga me binte pak si shpesh anej) e nje dite ika e i thashe pronarit te varrezave (te makinave behet fjale se po na morin si te lujt menç) qe ta hiqte nga aty se me dukej se e kisha abndonuar hahaha
Po me makina te tjera sjam lidh me ndonjehere (si duket duhet ti kem nejt besnik te pares lol).
Masnej ju andej pertej Atlantikut beni kilometra me teper se ne e i mbani kohe me te shkurter se ne evropiant e zorr se lidheni sentimantalisht!
Para nje jave u ndava nga nje makine qe kisha ne Tirane ne me erdhi keq (tipin spo ja them se vetem nje ka ne Tirone si ajo ne na dolen te palamet ketu po ishte makine amerikane).

Indulgence

Primus registratum

O GreatOne (solemnisht) /pf/images/graemlins/laugh.gif. NYPD Blue ka pas qene nje serial me ngjarjet e perditshme te grupit te detektiveve te NY Police Department, por une s'e dija qe ti ishe polic. /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK /pf/images/graemlins/laugh.gif Dashuria e pare nuk harrohet /pf/images/graemlins/lol.gif... BS! - harrohet qe cke me te /pf/images/graemlins/devil.gif
Kjo e imja shyqyr s'ishte per varreze dhe ngushellimi qe po i jepja vetes sot pas atij momentit te papritur /pf/images/graemlins/rolleyes.gif emocional ishte qe "do t'i sherbeje dikujt tjeter"... Pastaj ia shpertheva nje te qeshme qe e kapa veten ne flagrance ne nje moment engjellor /pf/images/graemlins/angel.gif..., edhe kush pale, une /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

bob

Primus registratum

jam polic me shkop TULI

mos me thirr ma ne teme se do bahem banal pastaj

ik e futi nje xhiro me benzin tim merr celesat i ke te koshi

hajt xhiro te mbare,ta them zyrtarisht kete /pf/images/graemlins/cool.gif

Mirsa

Primus registratum

una skam /pf/images/graemlins/cry.gif...por do te me pelqente suhm nje Porsche Cayenne /pf/images/graemlins/laugh.gif

aziz

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Me vinte keq per kete Mercuryn qe kam, se e kam pas shoqe per 7 vjet /pf/images/graemlins/cry.gif

[/ QUOTE ]

obobo...po pse moj moter, kaq broke ke qene qe nuk hiqje dot dore nga mercury per 7 vjet...brrrr...i feel for you...