A keni makine?

bob

Primus registratum
Re: A keni makine?

BENZ MERCEDES

VETEM PER GREAT.1

KUR FUTEM BRENDA JAM I VETEM NE BOTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

besim231071

Primus registratum

Kisha nje opel Meriva 1.7 dtci 100cv dhe pasi bera nja 33000km me te,e leshova ne natyre.
Tani mora nje ford ka,kilometrazh 0000.Sa ta zhvirgjeroj do ta le te lire ne natyre.Sa lezet te z'virgjerosh???!!!

mjaftueshem

Primus registratum

[image]http://www.auto-tuning.cz/cg/291c.jpg[/image]
[image]http://www.auto-tuning.cz/cg/291f.jpg[image]

kjo eshte pak a shume makina qe disponoj une, nuk kam foto te asaj originiales ne pc gjithesesi nje info te shkurter po e jap:
Ford SCORPIO-1995
3000 cc
benzine

sweet eda

Primus registratum

ja makina ime [imazh]http://images.google.com/images?q=tbn:dppiR2H-H6QJ:members.tripod.com/darrellsautoandtruck/toyota%2520camry.jpg[/imazh]

Kondrapedali

Kondrapedali

DSC00040.jpg

Kshu e kom un njonën.

sweet eda

Primus registratum

rrofsh e qofsh gjithe shendet ishalla!!!

p.s. jam xheloze /pf/images/graemlins/devil.gif

Nobis

Primus registratum

po cke ti, ti bej une letrat po deshe, per ketej /pf/images/graemlins/laugh.gif te bej garancine per shqiperi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

/pf/images/graemlins/lol.gif

Po a ja japin vizen se /pf/images/graemlins/confused.gif

Ndersa une kam pershtypjen, qe ne Shqiperi dominojne Benzat dhe jo BMW-te.
Plus qe kete vit qe isha ne Tirane, jam cudit kur kam pare makinat me te fundit, qe edhe ketej numerohen me kokrra... si Porschen e fundit.
/pf/images/graemlins/shrug.gif

Nobis

Primus registratum

ja japi se cke me te /pf/images/graemlins/wink.gif me ecen fjala mua se jam faktor i shoqerise civile /pf/images/graemlins/laugh.gif po deshe te lej dhe BMW nje xhiro /pf/images/graemlins/laugh.gif leje qe do te pres ne aeroport /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nobis

Primus registratum

ketu kane dale ca makina amerikane si tankse, HUMMER, BMW X5 pa hesap dhe WolkWagen Tuareg /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

O komunisto, po pse do me dal mo mir se të tjerët ti ëre.

Meqë ra llafi, ti je komunist që i nda gjonat apo që t'rras shkelmin kur i aviten njerzit gjonave të tuja?

P.S. Të kujt viti e ke ate BMW ti ëre?

Nobis

Primus registratum

prodhim i 1996... /pf/images/graemlins/smile.gif
hajde e ndajme pra,
ti kontrapedal merr 2 pasqyrat, une motorin, too too Nice te marri sejdiljet ndersa Fantazia skeletin /pf/images/graemlins/laugh.gif

FAStT

Primus registratum

mua me ka ngel mendja tek nje 330ci e 2004...qe e shet njeri ke puna, 25K miles, $25,000...makine me te mire nuk ben zoti

Kondrapedali

Kondrapedali

O Gjeno, a të mor ne dyrët e timonin un se du që të m'duket vetja sikur po i jap BMW tate /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Fast, me 25 000 $ mund të blesh makina edhe më të mira. Po pate aq pare për të shpenzu, kqyre mir tregun. /pf/images/graemlins/winkwink.gif