Re: A eshte Hashim Thaqi nji kriminel?
Pershendetje!
Fillimisht postuar nga Guri:
[qb] migjeni shkruan:
""Hashim thaci eshte nje nga ata qe mbeten gjalle, pas nje lufte te temerrshme""
Mbas luftrave te tmerrshme eshte zor me mbet gjalle dhe ne Kosove ata qe provuan luften u vrane ose u masakruan ose u rrembyen e u mbajten peng e sot kthehen si arkivole e Thaqi ne Rogner skish pse me u vra se Luft nuk kishte ne hotel Rogner por vec dreka e darka te majme e kreveta te bute.
apo jo migjen japraku? [/qb]
Guri
Jam deshmitare e luftes se Kosoves, per juve se di ndoshta edhe ju jeni, pasojne pyetjet:
1. A ishe ne Kosove kur ishte lufta?
2. Nese ishe, ku ishe balleperballe me armikun?
Ne Kosove pos trimave te UCK qe rane qe ne te shijojme dite me te bukura, rane edhe shuem nga ta qe i perkisnin LDK-se si Fehmi Agani, Bajram Kelmendi etj,... por mbijetoji Ibrahim Rugova, sipas teje
3. A eshte edhe Ibrahim Rugova tradhetare qe mbijetoji luften e tmerreshme?
qe per te ruajtur koken e vet shkoi ne dedinje (Beograd)
(sepse sipash jush ata qe mbijetuan jane tradhetare)
4. Guri pse Ibrahim Rugova i beri zgjedhjet ne kohen kur NATO donte te intervenonte ne Kosove?
5. A ishte Ibrahim Rugova ne krye te popullit kur
kur NATO filloi bombardimin?
6. Cka i ndihmoi ai popullit ne ate kohe kur kerkoi nga ai te dilte ne votim?
7. Kend e mbrojti I.Rugova kur shkoi ne Beograd?
8. Mos me mbrojti mua, ty, popullin,..?
9. A mbrojti vetem veten e tij dhe vetem familjen e tij?
10. Po Adem Jashari, si ju pergjigje shkijeve munden ta ulin poshte dhe ta cojne edhe ate ne dedinje?
Kam pyetje ende,...
Logjika ime thote, ( kam deshire te te orientoj pak) ne nje kohe cfare ishte Kosova ne ate kohe kur deshiron te jesh ne krye duhet te sakrifikosh cdo gje, dhe kete gje e beri Adem Jashari mos ju harrofte emri kurre dhe shoket e tij me rende duke perfshire edhe Thaqin, pra ishin mu keta qe investuan edhe jeten e tyre per ne.
Dhe per mua kete gje deri tash se ka deshmuar I.Rugova, me gjithe respektin. Ai shkoi ne Beograd te mbroj veten e tij e per te tjeter qe u dogjen e u kallen per se gjalli cka beri...
P.S. Permblidhi te gjitha pyetjet se te kam be edhe ca me larte dhe kerkoj pergjigjje
Gjithe te mirat!