A eshte Hashim Thaqi nji kriminel?

A eshte Hashim Thaqi nji kriminel?

Kur jetonte ne Tirane ne banesen e Hashimit u gjend i vrare gazetari Ali Hyka.
Kur ne Kosove plasen masakrar Serbe ai bridhte ne Hotel Rogner.
Vrasesi i Azemit, Jaho Salihi fshihej ne Kosove ne bazat e Hashimit.
Hashimi mendohet se eshte organizator i disa vrasjeve mbas shpine si te Ahmet Krasniqit, Uk Bytycit, Xhemail Mustafes e Komandant Drinit.
A nuk eshte Hashimi nji kriminel se bashku me Xhavit Halitin, veglen e Klosit ne Kosove???

iriqi

Primus registratum
Re: A eshte Hashim Thaqi nji kriminel?

Po si jo? Hashim Thaçi eshte nje kriminel me brire, maskara, vrases, drogmen etj. etj. Perveç shume te keqijave te tjera ai ka guxuar te ngreje doren kunder Serbise, te marre pjese ne UCK. Kjo deshmon se eshte edhe enveriste edhe marksist i terbuar. Prandaj edhe shkon nje e dy ne Tirane ku takon te shiturit te greku, Fotiadhis Nanos, çifutin e poshter Mojsiu dhe te tjere.
Kulmi i kulmeve: Hashim Thaçi ka paturpesine te kundershtoje edhe udheheqesin e lavdishem te Kosoves, tre here presidentin e saj te nderuar, mendimtarin dhe guximtarin e pashoq, Ibrahim Rugova! Vetem kur Hashim Thaçi te na jete hequr qafe do te bije rehat Kosova, Serbia dhe Ballkani. Kosova e kosovarve - vdekje tradhtareve.

Demetrio Scutari

Primus registratum

Kuptohet se nuk të pëlqen Hashim Thaçi, i dashur Iriqi, dhe ky është mendimi yt në të cilin ke çdo të drejtën, por besoj se nuk ka nevojë që të flasësh si një serb...

atman

Forumium maestatis

Mua me duket se duke share njerin dhe tjetrin, flas Rugoven e Thaçin nuk bejme gje tjeter veç shpiem uje ne mullirin e serbit. Ne kete menyre ne felliqim figurat shqiptare dhe ç'mbetet pastaj te themi, apo çfare kerkojme nga serbi kur ne i futim vete ne grope e i nxjerrim sa here qe duam keta udheheqes. Eshte apo nuk eshte Rugova tradhetar, kete e tregojne veprimet qe ben, politika qe ndjek dhe populli i kosoves nuk eshte qorr nga trute qe ta mbaje ne krye. Kosovaret jane nje popull jo vetem luftetar, por edhe i mençur.
-Eshte apo nuk eshte Thaçi kriminel, edhe kete e di serish populli i Kosoves e jo ne qe llapim ketu duke hedhur balte. Kjo menyre te trajtuari te figurave sjell vetem perçarje. Nuk gjykohet njeri i mire, patriot sepse merr 40 perqind te votave e tjetri tradhetar e kriminel, sepse merr 20 perqind te votave. Populli ne kohe paqeje nxjerr dhe ka nevoje per burra qe i sherbejne paqes, por kur eshte puna per lufte po ai popull ndjek pas Thaçin me shoke. Historia rralle ka vertetuar qe nje politikan i zoti te jete edhe nje luftetar po aq i zoti. Dhe Thaçi eshte nje luftetar i madh. Nese idete e tij jane te majta, apo me E.Hoxhen mua nuk me duket ndonje mekat, ndoshta atij myteberit qe nxjerr kete "argument" do t'i pelqente me shume te ishte filoserb. Secili lufton ne menyren e tij dhe te dy krahet ndihmuan kosoven e shqiperine ne teresi.
C'nuk behet per te njollosur figurat tona dhe kjo behet nga ndyresira serbe qe flasin shqip. Edhe nese Thaçi ka qene ne ndonje hotel me nje vajze, eshte pune e tij jeta private dhe nuk i hyn ne qese kujt. Thaçi nuk eshte eunuk.
-Do t'i lutesha moderatorit perkates te mos lejoje me tema te tilla qe nxjerrin here njerin dhe here tjetrin tradhetar, jo vetem per keto figura por per asnje figure shqiptare. Nuk eshte mire keshtu. Tradhetar, apo kriminel nje person eshte vetem pasi vertetohet kjo gje, ose nga nje gjykate, ose ne flagrance te nje krimi, por jo nga deshirat, simpatite dhe urrejtjet tona.

komino

Valoris scriptorum

kosova eshte ne momente te veshtira e nuk ka nevoje per hamendje e supzome mbi njeren apo tjetren figure politike

tani me shume se kurre duhet bere nje lufte politike e forte por e bazuar mbi vizionin per te ardhmene vendit e zgjidhjen e problemeve te shumta qe ka - nuk duhet bazuar politika mbi shkaterrimin e personaliteteve kundershtare por mbi permiresimin e vetes

konkurrenca duhet te jete e forte por duhet drejtuar ne te ardhmen e jo ne te shkuaren (se nuk mund te shmangen plaget)

sejcili duhet te thote
AI ESHTE I MIRE PO NE JEMI AKOMA ME TE MIRE

kjo do te tregoje se vertet i kane per zemer fatet e kosoves

Demetrio Scutari

Primus registratum

Jam absolutisht dakord me Atmanin... shumë njerëz kanë kontribuuar në çlirimin nga shtypja serbe në Kosovë dhe të gjithë duhen respektuar: mund t'i kemi personat tona të preferuara, por nuk do të duhej të baltosim askënd sipas mendimit tim...

iriqi

Primus registratum

Pershendetje te perzemerta Scutarit, Atmanit dhe Genes. Jam plotesisht dakort me opinionet tuaja. Personalisht e admiroj pa mase Hashim Thaçin, por shkruajta ne ate menyre, pasi vete menyra se si ishte shtruar pyetja: " A eshte Hashim Thaçi nje kriminel?" eshte poshtersi. Hashim Thaçi dhe te gjithe ata qe kane marre armet per te luftuar pushtimin serb jane Heronj te Kombit.
Pergjigja ime u ishte dedikuar veçse atyre qe duan te perdhosin kontributin e djemve dhe vajzave kosovare qe vune ne rrezik gjithçka per Atdheun.
Me respekt: Iriqi

Rimtaf

Primus registratum

Iriqi do te duhej te dilte me heret nga,,therrate''.

Me pelqeu pa mase shkrimi i juaj i pare,ishte plot ironi,emocion dhe fakte,njeheite edhe shume i qelluar,fakti se njerezit te keqkuptuan tregon se ne shqiptaret nga inati i pakontrolluar nuk arrijme dot te mendojme racionalishte.

Une nuk simpatizoje asnje ,,lider''politik shqiptare por jam kunder hapjes se nje,,prokurorie''te tille ne forumet tona.Keto jan gjera qe patjeter duhet te behen nga organe legale e profesionale sado pak qe funksionojne ato.

Tung!!!

kushtrimi

Primus registratum

Ej therritini radakes e mblidhni menjen.. Si mo hashim thaci kriminel, rogova kriminel, nano kriminel, berisha kriminel, meta kriminel, ej kush nuk eshte kriminel a me thoni..... Hashim thaci eshte nje nga ata qe mbeten gjalle, pas nje lufte te temerrshme.. Nese ai eshte komunist, kjo nuk eshte e vertete komunistet teori te tyre baze, kane shmangien e luftes dhe vlazerimin e kombeve e jo shqiperine etnike... Eshte e vertet qe ai ashtu si shume te tjere eshte stervitur nga xhaxhi, te gjithe e dini se per ke e kam fjalen, por kjo ndoshta qe nje nga te paktat veprime te zgjuara te atij njeriu. Rugova eshte shume i bute per te qene sersih nje personalitet ne arenen e politikes shqiptare, deshirat e tij per te bere ndryshime ne flamure dhe ne himnin kombetare. Ai nuk eshte tradhetare vetem hileqare... Te fala te gjitheve

receli

Primus registratum

migjeni shkruan:

""Hashim thaci eshte nje nga ata qe mbeten gjalle, pas nje lufte te temerrshme""

Mbas luftrave te tmerrshme eshte zor me mbet gjalle dhe ne Kosove ata qe provuan luften u vrane ose u masakruan ose u rrembyen e u mbajten peng e sot kthehen si arkivole e Thaqi ne Rogner skish pse me u vra se Luft nuk kishte ne hotel Rogner por vec dreka e darka te majme e kreveta te bute.

apo jo migjen japraku?

tananamera

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Guri:
[qb] migjeni shkruan:

""Hashim thaci eshte nje nga ata qe mbeten gjalle, pas nje lufte te temerrshme""

Mbas luftrave te tmerrshme eshte zor me mbet gjalle dhe ne Kosove ata qe provuan luften u vrane ose u masakruan ose u rrembyen e u mbajten peng e sot kthehen si arkivole e Thaqi ne Rogner skish pse me u vra se Luft nuk kishte ne hotel Rogner por vec dreka e darka te majme e kreveta te bute.

apo jo migjen japraku? [/qb]
Se paku nuk e sherbyen policet e "ndershem" serb te Rugoves. :lol:

edoni

Primus registratum

fillimisht postuar nga demi i kuq

"Hashim Thaqi eshte Skenderbeu i Kosoves."

ne qofte se Hashim Thaqi eshte Skenderbe i Kosoves atehere une kur me nuk do ti them vetes Shqiptar i Kosoves.

"Kur kalon neper Mitrovice, te gjithe serbet fshihen."

po ne qofte se serbet fshihen nga THaqi atehere pse Mitrovica eshte e ndare.

O Plis une jam fotografu me Wesli Clarkun po ajo nuk dmth asgje,as nuk me bene shok me te e as nuk me bene njeri me te mire.
Po keta ithtare te Thaqit le te me tregojn se ku e mori gjithe ate pasunin Thaqi.athua a ka luftu ai per lirin e kosoves apo ka luftu qe me bo kosoven pronen e tij private.

une as qe jam pro-rogova e as pro-thaqi.
po me vjen shume qudi se si thaqi mund ta konsideroj veten udheqes te kosoves e me ndalu fotografite e rugoves ne kosove gjate luftes.rugova gjate asaj kohe ka qene president i zgjedhur i kosoves-i mire apo i keq ai ka qene president i kosoves-ashtu e ka demokracia.dhe nese thaqi e paska cliru kosoven pse ani njerezit qe dy here me resht po votojn per rugoven e jo per thaqin.athua sepse dicka paska bo ky njeri.duhet me pas nje arsye se pse njerezit nuk votojn per ta.
po ndoshta historia e tregon te verteten.e ndoshta zbardhen vrasjet qe kane ndodhur gjate dhe pas luftes.dhe nje fakt shume interesant;te gjitha vrasjet politike,me shume se 20,kan qen vetem kunder anetareve te LDK-se.pse asnje anetare i PDK nujk u vra bre.a duhet te jete njeriu shkencetar e NASES qe me marr vesh se c'po ndodh.

vlera

Primus registratum

[qb] Kur jetonte ne Tirane ne banesen e Hashimit u gjend i vrare gazetari Ali Hyka.
Kur ne Kosove plasen masakrar Serbe ai bridhte ne Hotel Rogner.
Vrasesi i Azemit, Jaho Salihi fshihej ne Kosove ne bazat e Hashimit.
Hashimi mendohet se eshte organizator i disa vrasjeve mbas shpine si te Ahmet Krasniqit, Uk Bytycit, Xhemail Mustafes e Komandant Drinit.
A nuk eshte Hashimi nji kriminel se bashku me Xhavit Halitin, veglen e Klosit ne Kosove??? [/qb]
kam ca pyetje per juve:

1.Jam shume kurreshatere te dije, pasi qe keni ngre nje akuze te tille kunder Thaqit te na sjellish fakte se ai nuk eshte njeri i vogel. Beni nje akuze shume te rende, permend shume vrasje dhe duke e ditur se ai ishte ne krye te UCK ti ne njefare menyre akuzon te gjithe shoket e tij.
2. Pasi thua qe Thaqi shetitej, kur Thaqi shetitej ne Hotel Rogner ku ishit ju valle? Ishit aty ku ju thirri atedheu ti dilnit zot?
Une deklarohem per veten time, une nuk isha atje kur me kerkoj atedheu, qendrova ne Kosove gjate luftes gati gjer ne fund por nuk isha ne radhet e UCK, prandaj edhe ju perulem atyre qe i dolen nje bishe gati duarthate perpara me moralin me te larte per te me mbojtur mua, ty, gjithe popullin dhe me duket vetja shume e brishte shume e vogel para tyre. Une nuk po i kuptoj shume nga ju si mundoheni qe nga herojte te krijoni kriminel, valle a nuk mendoni se ujin e shpjeni ne mulli te Serbise,...

giglio

Primus registratum

Fillimisht postuar nga atman:
[qb] Mua me duket se duke share njerin dhe tjetrin, flas Rugoven e Thaçin nuk bejme gje tjeter veç shpiem uje ne mullirin e serbit. Ne kete menyre ne felliqim figurat shqiptare dhe ç'mbetet pastaj te themi, apo çfare kerkojme nga serbi kur ne i futim vete ne grope e i nxjerrim sa here qe duam keta udheheqes. Eshte apo nuk eshte Rugova tradhetar, kete e tregojne veprimet qe ben, politika qe ndjek dhe populli i kosoves nuk eshte qorr nga trute qe ta mbaje ne krye. Kosovaret jane nje popull jo vetem luftetar, por edhe i mençur.
-Eshte apo nuk eshte Thaçi kriminel, edhe kete e di serish populli i Kosoves e jo ne qe llapim ketu duke hedhur balte. Kjo menyre te trajtuari te figurave sjell vetem perçarje. Nuk gjykohet njeri i mire, patriot sepse merr 40 perqind te votave e tjetri tradhetar e kriminel, sepse merr 20 perqind te votave. Populli ne kohe paqeje nxjerr dhe ka nevoje per burra qe i sherbejne paqes, por kur eshte puna per lufte po ai popull ndjek pas Thaçin me shoke. Historia rralle ka vertetuar qe nje politikan i zoti te jete edhe nje luftetar po aq i zoti. Dhe Thaçi eshte nje luftetar i madh. Nese idete e tij jane te majta, apo me E.Hoxhen mua nuk me duket ndonje mekat, ndoshta atij myteberit qe nxjerr kete "argument" do t'i pelqente me shume te ishte filoserb. Secili lufton ne menyren e tij dhe te dy krahet ndihmuan kosoven e shqiperine ne teresi.
C'nuk behet per te njollosur figurat tona dhe kjo behet nga ndyresira serbe qe flasin shqip. Edhe nese Thaçi ka qene ne ndonje hotel me nje vajze, eshte pune e tij jeta private dhe nuk i hyn ne qese kujt. Thaçi nuk eshte eunuk.
-Do t'i lutesha moderatorit perkates te mos lejoje me tema te tilla qe nxjerrin here njerin dhe here tjetrin tradhetar, jo vetem per keto figura por per asnje figure shqiptare. Nuk eshte mire keshtu. Tradhetar, apo kriminel nje person eshte vetem pasi vertetohet kjo gje, ose nga nje gjykate, ose ne flagrance te nje krimi, por jo nga deshirat, simpatite dhe urrejtjet tona. [/qb]
Nje duartrokitje per atmanin qe i kane vrare B kriminelet ,mire qe je ti byercke politikan,gjykates ,avokat apo gazetar dhe na i kujton gjithe keto gjera ketu lart .Te lumte byrecke

giglio

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *Plisi*:
[qb]
Fillimisht postuar nga giglio:
[qb]
Fillimisht postuar nga *Plisi*:
[qb] giglio
po shum tu paskan dhimt shkiet po shko ne ~edituar~edhe ti me gjith ta se tybe ni ke pa as nuk ke nie ma qe jaranat tu shkie e sundoin kosoven

* - *Plisi* me qete te lutem!!! [/qb]
qe te merimi vesh bashke fol shqip jo serbisht se jam i sigurt qe e di me mire serbishten se shqipen apo jo or taj voc i majr ,te kthehemi te shkrimi jot me sa kuptova une kur e ka luftuar fisi im serbin ti ke qene ne fantazin e babes tend kur ka qen adoleshent e loste me cingla kur drini i zi ishte mbush me 120.000 serb te vrar, dhe sa i urrej un serbet dhe ti qe e mban veten si kosovar dhe shqiptar nuk i uren kaq apo jo do ngjohemi or taj se po me dukesh shum i mpreft [/qb]
-------------------------------------------------- A ka njeri qe ma perkthen se nuk e kuptoi se çfar ka dasht te thot ky person ???!!! [/qb]
Rajtu edhe nje gjisht or taj pizeveng dhe masanaj ngjohemi e ta perkthej une .Hajt shnet or taj cilimi

Lony_GL

Primus registratum

Une nuk kuptoj se si disa prej juve mundeni me cilesu terrorist njeriun i cili pas SHBA-ve dha me se shumti per Kosoven, i cili e sakrifikoi jeten gjersa presidenti yne i dashur shetitej pallateve te dedinjes.Ndoshta Hashim Thaqi nuk ka bere asgje per Kosoven porju lutem nese dikush din te me tregon se qka kemi arrit me rugoven per 10 vite ,pse rugova nuk u mundua te formoj dhe te fus arme ne kosove qysh prej viteve te "90 kur te gjithe ne e dinim se nuk do te fitohej pavaresia pa u derdh gjaku .Une personalisht e perrahu PDK se me ta besoj se ehde bashkesia nderkombtare edhe serbia edhe gjithe tjeret do te kuptonin se KOSOVARET nuk deshirojne te kthehen mbrapa por do te marrin ate per cka luftuan ...E ju zoteri qe mendoni se me rugoven do tja arrimi qellimin me shpejt une nuk besoj aspak duke e pasur parasysh qe per 10 vite zoteri Rugova nuk beri asgje (e them me keqardhje) per kosoven . Mendimi im eshte qe Rugova nuk duhet te luftoj per karrike ashtu siq eshte duke luftuar tash dhe ta lejoj postin tjeterkujt qe eshte me i frytshem per kauzen kombtare .Une e kam edhe nje pergjegje pse rugva po fiton ne zgjedhjet e mbajtura ne kosove ???? mendimi im eshte se gjithe e dimi qe shumica e popullit tone nuk ka luftuar dhe per ate e perkrahin rugoven ,por sikur ti shohim zgjedhjet perse afermi do te shohim se ne cdo zgjedhje perkrahja e popullit per rugoven eshte duke u zbehur (kete etregon perqindja e votimeve te fundt ku rugova ka ra ne disa zona te kosoves).
ky ke mendimi im persendetje te gjitheve

vlera

Primus registratum

Pershendetje!

[qb] migjeni shkruan:

apo jo migjen japraku? [/qb]
Guri

Jam deshmitare e luftes se Kosoves, per juve se di ndoshta edhe ju jeni, pasojne pyetjet:

1. A ishe ne Kosove kur ishte lufta?
2. Nese ishe, ku ishe balleperballe me armikun?
Ne Kosove pos trimave te UCK qe rane qe ne te shijojme dite me te bukura, rane edhe shuem nga ta qe i perkisnin LDK-se si Fehmi Agani, Bajram Kelmendi etj,... por mbijetoji Ibrahim Rugova, sipas teje
3. A eshte edhe Ibrahim Rugova tradhetare qe mbijetoji luften e tmerreshme?
qe per te ruajtur koken e vet shkoi ne dedinje (Beograd)
(sepse sipash jush ata qe mbijetuan jane tradhetare)
4. Guri pse Ibrahim Rugova i beri zgjedhjet ne kohen kur NATO donte te intervenonte ne Kosove?
5. A ishte Ibrahim Rugova ne krye te popullit kur
kur NATO filloi bombardimin?
6. Cka i ndihmoi ai popullit ne ate kohe kur kerkoi nga ai te dilte ne votim?
7. Kend e mbrojti I.Rugova kur shkoi ne Beograd?
8. Mos me mbrojti mua, ty, popullin,..?
9. A mbrojti vetem veten e tij dhe vetem familjen e tij?
10. Po Adem Jashari, si ju pergjigje shkijeve munden ta ulin poshte dhe ta cojne edhe ate ne dedinje?
Kam pyetje ende,...

Logjika ime thote, ( kam deshire te te orientoj pak) ne nje kohe cfare ishte Kosova ne ate kohe kur deshiron te jesh ne krye duhet te sakrifikosh cdo gje, dhe kete gje e beri Adem Jashari mos ju harrofte emri kurre dhe shoket e tij me rende duke perfshire edhe Thaqin, pra ishin mu keta qe investuan edhe jeten e tyre per ne.
Dhe per mua kete gje deri tash se ka deshmuar I.Rugova, me gjithe respektin. Ai shkoi ne Beograd te mbroj veten e tij e per te tjeter qe u dogjen e u kallen per se gjalli cka beri...

P.S. Permblidhi te gjitha pyetjet se te kam be edhe ca me larte dhe kerkoj pergjigjje

Gjithe te mirat!

edoni

Primus registratum

BETINA

PO TA MARRIM SE CDO GJA KETU QE THA ESHTE E VERTET.ME THUAJ TE LUTEM KUSH ESHTE BO MILIONER PAS LUFTES NE KOSOVE.KUSH I DHA THAQIT KOSOVA PETROLLIN.
KU E MORR THAQI TAN ATE PASURI,TE LUTEM PERGJIGJU?

PO TE ISHTE RUGOVA AQ TRADHETAR PO AI NUK DO TE ISHTE AQ BUDALLE E ME SHKU NE BEOGRAD GJATE LUFTES SEPSE NE TE GJITHE E DIJM SE CFAR PERGJIGJE DO TA KISHTE NGA POPULLI NE KOSOVE.POPULLI I KOSOVES ESHTE MESU ME LOJERAT E NDYTA TE SERBIS DHE NE E DIJM ATO SHUME MIRE NGA HISTORIA.
RUGOVA NUK ESHTE ENGJULL DHE PA GABIME,UNE VET E KRITIKOJ SOT E KESAJ DITE.VETEM SE SA PJESETAR TE LDK-SE JANE VARARE QE NGA FUNDI I LUFTES,A ASNJE I PDK-CUDI E MADHE A!A DO TE KISH DESHIRE QE TA KESH NE KRYE TE NJE POPULLI NJE PARTI E CILA VRAN NESE TI NUK PAJTOHESH ME TA.AJO NUK I NGJAN PARTIS POR MAFIAS.

edoni

Primus registratum

AS HASHIMI THAQI E AS RUGOVA NUK JANE NE GJENDJE QE TA UDHEHEQIN KOSOVEN.NEVE NA DUHEN POLITIKAN TE RINJ TE CILET JAN SHKOLLUAR NE PERENDIM.

vlera

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Damastion:
[qb] BETINA

PO TA MARRIM SE CDO GJA KETU QE THA ESHTE E VERTET.ME THUAJ TE LUTEM KUSH ESHTE BO MILIONER PAS LUFTES NE KOSOVE.KUSH I DHA THAQIT KOSOVA PETROLLIN.
KU E MORR THAQI TAN ATE PASURI,TE LUTEM PERGJIGJU?

PO TE ISHTE RUGOVA AQ TRADHETAR PO AI NUK DO TE ISHTE AQ BUDALLE E ME SHKU NE BEOGRAD GJATE LUFTES SEPSE NE TE GJITHE E DIJM SE CFAR PERGJIGJE DO TA KISHTE NGA POPULLI NE KOSOVE.POPULLI I KOSOVES ESHTE MESU ME LOJERAT E NDYTA TE SERBIS DHE NE E DIJM ATO SHUME MIRE NGA HISTORIA.
RUGOVA NUK ESHTE ENGJULL DHE PA GABIME,UNE VET E KRITIKOJ SOT E KESAJ DITE.VETEM SE SA PJESETAR TE LDK-SE JANE VARARE QE NGA FUNDI I LUFTES,A ASNJE I PDK-CUDI E MADHE A!A DO TE KISH DESHIRE QE TA KESH NE KRYE TE NJE POPULLI NJE PARTI E CILA VRAN NESE TI NUK PAJTOHESH ME TA.AJO NUK I NGJAN PARTIS POR MAFIAS. [/qb]
Damastion

Sdua te te vleresoj se cfare ke shkruar sepse me duhet shume kohe, po ate qe deshta une me e shpreh me heret ( si kunder shprehje po mendoj ) e paske thene ti dhe me hape rruge:

Po Rugova pra ku i morri ato lukse qe i ka, ai ka pasur vetem nje banese kur ishte profesof tani ka shtepine me luksoze, po ashtu automejet me luksoze etj, etj, bile bile me intreson edhe guret e Kosoves kush po ia jep atij, ata guret e vogel ( edhe pse me pelqen si ide)

Si mendove or zoteri Thaqi qe eshte ne krye te nje partie qe te duket ne syrin tende i paster pra i pakorruptuar duhet te shkoj ne mbjeldhje paralamneti apo gjetiu me ndonje trotinet apo me qeze me kali si ke deshire trego, apo kur duhet me prite ndonje delegacion duhet me shku ne ndonje ahur. Valle do te dukej i paster atehere,...

Kjo eshte nje ironi e madhe per mendimin tim.

Pale ndonje dite kur del dikush e na tregon se cka ka Thaqi ne kalanice, dhe cka duhet te haj ai me u tergue i larte. marri

vlera

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Damastion:
[qb] AS HASHIMI THAQI E AS RUGOVA NUK JANE NE GJENDJE QE TA UDHEHEQIN KOSOVEN.NEVE NA DUHEN POLITIKAN TE RINJ TE CILET JAN SHKOLLUAR NE PERENDIM. [/qb]
Athua valle keta "pilot politikanet" e tille te pernedimeitsic i permendni ju do ti pershtateshin mentalitetit tone.