A E DINI, A s'e dini se....!!!!!!

Shqiptarja

Primus registratum
Re: A E DINI, A s'e dini se....!!!!!!

A e dini miq qe, po u paraqite ketu, me ane te avatarit me kostum tradicional shqiptare rezikon te quhesh edhe "katunare", por une me plot goje them se edhe katundaret e fshataret jane njerez, te gjithe nje Zot i krijoi!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb]
Fillimisht postuar nga Moira:
[qb]
A e dini a s'e dini po kam filluar te kem armiq.. :mad: [/qb]
a e di se: dikush ka thene...mos na lashto Zoti pa armiq!
nje mike e imja dikur me thosh...une i kam miq te gjith e nuk kam asken armik...pasi nuk i bej askuj keQ!
dhe une qe i thoja...moj po ti...je e marr apo ben vete /pf/images/graemlins/laugh.gif po a e di ti se:edhe pa i ber kujt fare te keqe...duke qene mike e dikujt...behesh automatikisht armike e dikujt!
pra e rendesishme eshte te kesh miq te mire...dhe tu perkushtohesh atyre....pa per tjeter :tipsy: [/qb]
A e dini a s'e dini ,por tek filmi Padrino ,eshte nje shprehje qe thote:-Miqte mbaji afer,armiqte me afer.. :idea:
Ps.rrofsh vetvetja ,me hoqe pesimizmin..

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] A e dini miq qe, po u paraqite ketu, me ane te avatarit me kostum tradicional shqiptare rezikon te quhesh edhe "katunare", por une me plot goje them se edhe katundaret e fshataret jane njerez, te gjithe nje Zot i krijoi!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
A e dini ,a s'e dini por une jam po aq patriote sa dhe Shqiptarja :kiss:
A e dini, a s'e dini por mua me pelqeu shume vetja e veshur me flamur ,naten qe fitoi Shqiperia kunder Greqise.. /pf/images/graemlins/wink.gif ,dhe po te kisha nje kostum te tille pa dyshim do t'a vishja.. :thumbsup:

Shqiptarja

Primus registratum

A e dini qe, Moira ma ka bere qejfin shume me kete qe ka thene me larte!Rrofsh yllo :kiss:
PO a e dini edhe kete qe, une meqenese jam nje qytetare me themel, perkundrazi njerezit nuk i nencmoj asnjehere, aspak!!! /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup:

A e dini ,a s'e dini ,por gjithcka eshte kalimtare... /pf/images/graemlins/wink.gif :shrug:

Shqiptarja

Primus registratum

A e dini qe une jam dakord me Moiren!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

gevis

Primus registratum

o shqiperate dhe moira e dini ju kur nje njeriu eshte katunarrrrrrr???????........ nuk eshte nga veshja por nga mendimet, veshja nuk e ben njeriun.
e keqkuptuat nuk ishte per veshjen une jam me shune nacionalit se ju.

o shqipetareeeee ti bo si e zjut mi cop mishi.. ti je nje teveqele qe nuk e ke shoqen.

ik e ruj lopet fshatare

Fillimisht postuar nga gevis:
[qb] o shqiperate dhe moira e dini ju kur nje njeriu eshte katunarrrrrrr???????........ nuk eshte nga veshja por nga mendimet, veshja nuk e ben njeriun.
e keqkuptuat nuk ishte per veshjen une jam me shune nacionalit se ju.

o shqipetareeeee ti bo si e zjut mi cop mishi.. ti je nje teveqele qe nuk e ke shoqen.

ik e ruj lopet fshatare [/qb]
A e dini a s'e dini por ekziston privati ,per luftera kaq kofidenciale,qe nuk i interesojne askujt tjeter.. /pf/images/graemlins/wink.gif

TEDI

Valoris scriptorum

a e Dini qe Un sa erdha ka Dr Dhe Ky shiu na La pa Leke Fare ...

gevis

Primus registratum

o Moiraaaaaaaa shyqyr qe na e tregove ti privatin....(rrofsh)m me privat une jo..................
ajo te iki e te laj dhomet njehere.... pastaj te vi te hy ketu se eshte shum e lodur nga jeta ne fshat.

Bravo per iden moira por ishte kot.

picasso

Forumium maestatis

a e dini se:...une jam nje tip "luftarak"...por kjo teme eshte kthyer ne temen me luftarake qe kam pare ndonje here...
mendoj per nje arsye fare te thjeshte...te gjithe ketu duan vetem te shprehin zgjuarsine e tyre(dhe shpesh e bejne ,duke share inteligjencen e tjetrit.
e di...qe tani qe po e postoj kete mesazh qe do me turren shume...ne fakt une nuk e kam problem...pasi u pergjigjem fare mire ne indiference...ndaj i ftoj te gjithe ata qe duan te shajne dike...te me shajne mua /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:

helibak mucogllava

Primus registratum

a e dini a se dini qe ai gevis me duket si nje femer ketu ne forum mua /pf/images/graemlins/laugh.gif

:rolleyes: ... epo nuk e dija te kishe mendime kaq te keqija per femrat... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga gevis:
[qb] o Moiraaaaaaaa shyqyr qe na e tregove ti privatin....(rrofsh)m me privat une jo..................
ajo te iki e te laj dhomet njehere.... pastaj te vi te hy ketu se eshte shum e lodur nga jeta ne fshat.

Bravo per iden moira por ishte kot. [/qb]
Gevis A E DIN, apo s'e din ti qe une ne forum kam vite te tra qe jam, e ti akoma je FAZAN?!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif
Lol, duhet me bere stazh ketu, une kurre nuk i pranoj fjalet e nje "te riu" te forumit!!!!

Nga,
Shqiptarja-Shote Galica

P.S. Gevis, c'ke me fshataret more "urbanist"?! /pf/images/graemlins/laugh.gif Eh, fajet i ka pernedimi se te ka bere edhe edukaten prej shqiptari te vertete ta nderrosh!!!! :lol:

bob

Primus registratum

a e dini se ....... :smash: atij qe nuk bindet!! :smash:

gevis

Primus registratum

A E DIN ti shqipkareeeeeeeeee qe vetem dy vjet ke ne forum dhe ke ardh nje muje me perpara se une...... ca prockollit? mos bo derrr derrr... per ca Fazani e ke llafin (e tdi ti se ca eshte fazani?) dhe e dyta mo u grric me mu se te del gjak dhe shko me vrap te mami dhe i thu o maaaaaaaaa po me dhemb....... mire? gjej ndonje katunarrrrr si puna jot ketu dhe grricu me ate mi cop mishi. A E DIN ti o shqipkareeee qe edukata nuk ndryshohet ne emigrim, une jam shqipetar dhe do vdes shqipetar po ti vete me ngacmove dhe ta ni po te vjen keq.... por secili nga ne mer ate qe meriton kanoceeeeeeeeeeeeeeeeee

dhe mos u gric me me mua se ta thash do te dali gjak..... o bebe kopshiiiiiiii