A E DINI, A s'e dini se....!!!!!!

Shqiptarja

Primus registratum
Re: A E DINI, A s'e dini se....!!!!!!

Fillimisht postuar nga gevis:
[qb]
dhe nje gje... mos me shkruj mo mu per keto budallalliqe se nuk kan per borxh te tjeret te lexojn traplliqet e tuja...... po deshe mi shkruj ne privat te mesazhet...... se atje ta rregulloj mire une ty mi katunareeeeeeeeeeeeeeeee (nga ment) [/qb]
O ti far gevisi, a e din a s'e din se s'po ta di as se c'domethanie ka kjo far nofke e ytja. Hajt bre burre, na qesh pak, e mos i merr gjith gjerat aq me gjaknxehtesi, e mos fyej njeri, se je akoma i ri, e shume gjana ketu nuk i di!
Ti po me dukesh sikurse ajo veza qe i tregon pules ca gjona...!!!!!
00000013.gif

Pse mer kerkon PM nga kjo "katunare" a asnje tjeter s'ta paska plotesu deshiren per te te dergu 1 PM ty?!!! PO ben vaki edhe ajo bre, si jo, femrat jane te mencura!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

Marjeta

Primus registratum

A e dini a se dini nuk e di, por qetsin po na e prish Gevis...me duket se duket me ja ngre pak veshin..

gevis

Primus registratum

O ti far gevisi, a e din a s'e din se s'po ta di as se c'domethanie ka kjo far nofke e ytja. Hajt bre burre, na qesh pak, e mos i merr gjith gjerat aq me gjaknxehtesi, e mos fyej njeri, se je akoma i ri, e shume gjana ketu nuk i di!
Ti po me dukesh sikurse ajo veza qe i tregon pules ca gjona...!!!!!

Pse mer kerkon PM nga kjo "katunare" a asnje tjeter s'ta paska plotesu deshiren per te te dergu 1 PM ty?!!! PO ben vaki edhe ajo bre, si jo, femrat jane te mencura!!!!

a e di ti a nuk e din ti mi shqipkareeeeeee qe ti nuk di mire me shkrujt shqip......
dhe e dyta kush po te kerkon ty me shkrujt ne PM qeke kot fare ti ti po te kesh karakter nuk genjen ketu as qe nuk me bi menja me te shkrujt ty ne PM nuk e duaaaaaaaaaaaaaaaaa mer vesh ti?
mos genje kot ketu se le nom une po te them qe je shqipkareeeeeeeee dhe ti thua po te kerkoj te me shkruash ti ne PM, hej po ti nuk ke faj jo se shumicat e njerzve ketu vetem te genjen din.

dhe e treta ti mos flit budallalliqe se ti nuk me njef mua fare se sa i madh jam, ose se jam i ri apo i vjeter, pra ja fut kot, e kupton ti kete qe po shkru budallaliqe???

dhe e katra lene ti pulen me vezen se cdo njeri ka mendimin e vete, dhe ti mos na u hiq si pula se ti do jesh veze e prishur biles, jo per gje por ben sikur i di te gjitha. ti je nje com mish qe nuk e ke shoqen, ik mi goc e flit te forumi i kosoves se me te thon te drejten une du perkethys me te mor vesh ty. po me cin merem dhe une me nje cop katunareeeeeeeeeeeee

dhe nje gje......
ti nuk paske karakter, se nje njeri qe ka karakter nuk genjen kot (e kam fjalen qe te kam kerkuar te me shkruash ne PM) mossss genje se nuk do dem kurrrrrrrrrrrr te me shkrush ti, e ja me qe ta kerkoj une. e di ti a po nuk e di??????????????????????????????

gevis

Primus registratum

a e din a nuk e din ti kingu qe nuk eshte mire me u bo servil kot.........

rri mer daj mos i dil ne krah kot shqipkaresssssssss qe nje cop kosovareeeeeee eshte, ti na je dhe King apo jo?

rri lale se nuk po te ngasmo njeri ty, dhe po tu prish qetsia ik e futi nje sy gjum lale....... mire kingu???

mos u gric kot lal.

ja kalofsh mire Kingo

bob

Primus registratum

a e dini a se dini,se kur dy vete(djali e vajza )flasin per seks,vajza ul syte per te pare nese eshte e vertete!? :devil:

Shqiptarja

Primus registratum

A e dini qe, dje kam qene shume ne qejf sepse mora nje levdate nga puna!!!! /pf/images/graemlins/smile.gif

A e dini ,a s'e dini qe nje person i dashur me ben te ndihem krenare /pf/images/graemlins/smile.gif
A e dini ,a s'e dini por une jam e lumtur per ate.. :wub:

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] A e dini qe, dje kam qene shume ne qejf sepse mora nje levdate nga puna!!!! /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Shqiptare.. :thumbsup:

Florus

Forumium maestatis

Shqiptare, mesove si ndizet PC-ja? /pf/images/graemlins/laugh.gif
(shaka) :kiss:
me behet qejfi dhe mua /pf/images/graemlins/wink.gif
e dini se mbreme ska vu gjume ne sy!

Shqiptarja

Primus registratum

Moira, t'u kthefte ty edhe me mire, se a e din ti qe me fjalet e mira qe i thua, me ben te te :kiss: Je shume, shume e kendshme!

Flobo, a e din qe edhe ty do te jap nje :kiss: , ta bej sefte edhe une!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Lol, nuk e dime pse s'ke fjetur, po mos na thuaj, na shkon mendja neve femrave, i ka fajet dashuria!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Florus

Forumium maestatis

A e dini se arsyeja e mosfjetjes nuk eshte gjithmone dashuria :book: <-- kuriozitet nga bota e shkences per femrat kjo /pf/images/graemlins/tongue.gif

bob

Primus registratum

a e dini a s'e dini,por shume shpejt nje shoqeri gjermane do te hedh ne treg prodhime si parfume,te brendshme,cadra..etj dhe qe do te quhen KALASHNIKOV!!! :wave:

Shqiptarja

Primus registratum

Eu great1, Gjermania i ktheheshka "hitlerizmit"!!!! :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif

bob

Primus registratum

atehere,do te jene firmat KALASHNIKOV,per nder te Mikhail Kalashnikov,babait te kesaj arme,
kjo ishte si nje batute per Berlusconin.
duke i thene qe komunizmi "paska vdekur",pune komunistash.
por ato prodhime do vihen ne treg,pak me vone.
ej dite te mbare,e!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

Shqiptarja

Primus registratum

A e dini qe, jam habit dhe me eshte dukur shume interesante menyra se si ndertesat ne Tirane ishin te ngjyrosura?!!! Gje qe e bente te vecante kete qyet nga shume te tjera mbase ne Evrope!!! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

Mua ato lloj ngjyrash qe jane zgjedhur..jane e vetmja gje qe nuk me pelqen Shqiptare.. :shrug: /pf/images/graemlins/frown.gif
Jane shume te forta dhe te pakombinuara..

Shqiptarja

Primus registratum

Fantazia_g, per mua perkundrazi, vlen e kunderta!Mendoj qe duhet te behet dicka me ndryshe se vendet e tjera, ne menyre qe te behet dallim...e pra, Tirana dallohet per kete gje, se nuk eshte kopje e asnje qyteti tjeter! E mira e te gjithave eshte kur dicka eshte origjinal, e jo kopje!.. /pf/images/graemlins/wink.gif
Ngjyrat mbase jane te forta,dhe te pakombinuara, por besoj kjo eshte bere per shaqe qe te perdoren te gjitha ngjyrnat dhe jo vetem disa... /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

Shqiptare me behet qejfi kur dikush, qe viziton Tiranen, e sheh me kete sy..(pra si dicka e vecante.
Megjithate, e kisha me shume fjalen, per ndertesat eksistuese,(pra te vjetrat) qe jan lyer perseri dhe jo per te rejat qe jane ndertuar keto dy vitet e fundit..
Megjithate, perfundimisht me vjen mire ,qe tek ti kane mbetur vecse pershtypje te mira.. /pf/images/graemlins/smile.gif :wave: