A E DINI, A s'e dini se....!!!!!!

Shqiptarja

Primus registratum
Re: A E DINI, A s'e dini se....!!!!!!

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] gevis, po ti pse na shtohesh ketu kot e kot pra, meqe e ndjen veten per me te mire?! Te coi dikush me zor?!!! :confused:
Mos ndoshta mund te jesh ti me kot se te gjithe ne ketu! /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Epo, a e dini o popull i dashur se e kam te petjetersuar qe te perseris vehten time ketu e tani, ne kete moment!

mostro

Putraku

a e di ti se e putha una para teje /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

A e dini qe une e lejoj vetem vellaun Zeqo te me puth! /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

E ti Putra, mos shpif gjona k'tu kot e kot!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

gevis

Primus registratum

po o femi te lumtru po.
shqipkareeeeeeee ik e laj dhomet ti ate boje.

shqipkareeeee pse hidhesh ti kush ta rrasi tu ???

gevis

Primus registratum

o Zeqo dhe ti o putraku kaq keq jeni mer cuna mostraaaaaa me puth nje katunareeeeeeee si puna kesaj kllufes
hajde karkter hajde.

helibak mucogllava

Primus registratum

A e dini a se dini qe me kete foto pershendes miss forumin shqiptaren eshte si yll :kiss:
fata%20luminosa.gif

Shqiptarja

Primus registratum

A e dini a s'e dini qe
Zeqo eshte nje vella
i shkelqyeshem i imi!

:kiss: :kiss: :kiss:

/pf/images/graemlins/laugh.gif A e dini a s'e dini ,por dhe une kam pasur leje te puc Shqiptaren.. :kiss:

Fillimisht postuar nga gevis:
[qb] o Zeqo dhe ti o putraku kaq keq jeni mer cuna mostraaaaaa me puth nje katunareeeeeeee si puna kesaj kllufes
hajde karkter hajde. [/qb]
:lol: A e dini a s'e dini po ky Gevis po ben karriere duke u kap pas pantallonave te Shqiptares.. :tipsy:

Shqiptarja

Primus registratum

Moira, patjeter, por me pare e kisha llafin per cunat! /pf/images/graemlins/wink.gif

per ty nje :kiss:

gevis

Primus registratum

o moira a e di ti a se di qe mbas patallunave te karunareveeeeeeeeeeee nuk kapesh dot se mbajn era lop. fshat hesapi po ti nuk mer vesh ti je shoku asaj shqipkaressssssssss

gevis

Primus registratum

a po se harrova moiraaaaaaaa
e di ti apo nuk e di se nuk po rras njeri ty e kisha me shqipkarennnnnnnnnn dhe merziteni kur ju sha njeri pastaj. rri mer daj mushoji venit mos mro kot karunaret kur te foli njeri tu athere kerce.

/pf/images/graemlins/laugh.gif A e dini a s'e dini ,se Gevis 28 postime ka gjithsej ,dhe te gjitha duke share.. /pf/images/graemlins/tongue.gif
A e dini a s'e dini po Gevis do ti bej dhe 28 te tjera duke me sha mua.. :lol:

Shqiptarja

Primus registratum

Moira, jo mi ti e din mire se ai me sha mua, m'i shan tirqit qe kom vesh, veshje tradicionale shqiptare.Po ku merr vesh ai nga veshjet tradicionale shqiptare, se ka mjaft kohe qe ka haru se c'do te thote fjala "shqiptar-e"!!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

gevis

Primus registratum

a e din a se di ti mi moiraaaaaaa qe nuk e kam me ty........ po ta thot dhe shqipkarjaaaaaaaaa

pra mos u gric kot se nuk kan te bjen postimet e mija ketu se sa kam une, pastaj une nuk jam si ju mostrat qe percadolloj trapllikuuuuuuuuu shktuni sa per te shtuar numrin dhe e quni per mburrje se keni shkrujt shum ketu............ more vesh?

pra moiraaaaa dil nga loja ti se te thot dhe shqipkarjaaaaa qe e kam me ate.

shqipkareeeeeeeee jam me shum shqiptare se ty une mi....... dhe nuk ta them qe je katunare nga kostumi shqipetar por nga kaptinen qe e ke bosh
pa trru... pra nuk ka te bej se ca lleshin ke vesh ti o cop mishi.... patriotizmin nuk e trego veshja... po ti aq trru ke, more vesh??????

te thash mos me ngacmo me mu, mos u gric kot se do te dali gjak.

dhe nje gje... mos me shkruj mo mu per keto budallalliqe se nuk kan per borxh te tjeret te lexojn traplliqet e tuja...... po deshe mi shkruj ne privat te mesazhet...... se atje ta rregulloj mire une ty mi katunareeeeeeeeeeeeeeeee (nga ment)

helibak mucogllava

Primus registratum

a e dini a se dini qe mua sme eshte hap forumi
a e dini a se dini qe une mezi po prisja te vija ne af mos shifja na nje mp
a e dini a se dini skishte as nje mp aty /pf/images/graemlins/frown.gif

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga gevis:
[qb] o Zeqo dhe ti o putraku kaq keq jeni mer cuna mostraaaaaa me puth nje katunareeeeeeee si puna kesaj kllufes
hajde karkter hajde. [/qb]
Hajt pra mo te puthim ty ne te rrugullojm karakterin.