A E DINI, A s'e dini se....!!!!!!

Artemis

Primus registratum
Re: A E DINI, A s'e dini se....!!!!!!

A e dini a se dini se kjo tema qenka shume e lezetshmeee /pf/images/graemlins/tongue.gif

Artemis

Primus registratum

A e dini a se dini qe une e di se Peshku dhe Moira jane te dyte meshkuj :lol: :lol: :lol:

Artemis

Primus registratum

a e dini se Fantazija dhe Shqipetarja jane shume te dashuruara... me vetveten e tyre /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe a e dini se prandaj kan shum dashuri per te gjithe :lol:

Artemis

Primus registratum

A e dini a se dini se enderra me e keqe e Zeqos eshte qe te hyje ne forum dhe te gjithe femrat ta perbuzin...uhhhh, mami!!! :tipsy:

Artemis

Primus registratum

A e dini a se dini se Vetvetja kurre nuk do ta gjeje femren per te cilen ka rezervuar pakon e mrekullueshme me dashuri... :angel:

Artemis

Primus registratum

A e dini a se dini se Artemiss ju shkruan nga Cmendina? :devil: ( e vertete kjo eh :shrug: )

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Artemiss:
[qb] a e dini se Fantazija dhe Shqipetarja jane shume te dashuruara... me vetveten e tyre /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe a e dini se prandaj kan shum dashuri per te gjithe :lol: [/qb]
Ueh, po qe paska plas xhelozia ketu mer jahuuu!!!
Ore S(h)kupi, pa dashuri bota do ishte e gjitha ne terr, a e ke ditur ti kete apo , edhe ti s'e di c'eshte te duash njeri (jo vetem meshkujt ama)!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

A e dini se ma keni bere qejfin qe keni postu shume postime te lezetshme ne kete teme!

Ju pershendes te gjithe juve postuesve ketu se me keni bere te qeshem qe ne pike te mengjesit!!! /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup:

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb] A e dini a se dini se enderra me e keqe e Zeqos eshte qe te hyje ne forum dhe te gjithe femrat ta perbuzin...uhhhh, mami!!! :tipsy: [/qb]
ku e kuptove ti me
a e dini a se dini
qe ka dhe na nje kosovare te mir /pf/images/graemlins/laugh.gif
apo sje kosovare ti je maqedonse /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

[qb] a e dini se Fantazija dhe Shqipetarja jane shume te dashuruara... me vetveten e tyre /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe a e dini se prandaj kan shum dashuri per te gjithe :lol: [/qb]
Artemiss ec po deshe behemi treshe... :lol:

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb]
Artemiss ec po deshe behemi treshe... :lol: [/qb]
tvi dhe une per te mesuar nga ju kuptohet /pf/images/graemlins/tongue.gif
ose per albiter
ose bodigard
ose behemi kater /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Zeqo ne shoqeri gocash me dukesh icik si i tepert.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nuk e di cmendon Shqiptarja me Artemisin,..une them mendimin tim...

Shqiptarja

Primus registratum

Une i bashkangjitem mendimit te fantazise....eh, s'eshte lehte me qene ne nje mes me shume femra.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

juve dy me larte jeni tiqe mos e keput :lol:
njera thot jam teper
tjetra ja ben qe eshte e veshtir te rish ne mes te femrave? /pf/images/graemlins/tongue.gif
me pak fjal kush eshte nga keto
po qe se jam teper po behem njesh me ty fantazi,,po qe se eshte e veshtir ska problem me peqen reziku /pf/images/graemlins/laugh.gif

gevis

Primus registratum

a e dini ju qe ketu NJERI ESHTE ME KOT SE TJETRI?????? NJONI ME PALL SE TJETRIIIIIIII

futini ndonje tas llall o pallaaaaaaa

Shqiptarja

Primus registratum

gevis, po ti pse na shtohesh ketu kot e kot pra, meqe e ndjen veten per me te mire?! Te coi dikush me zor?!!! :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mos ndoshta mund te jesh ti me kot se te gjithe ne ketu! /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

:confused: A e dini ,a s'e dini ,pse dola mashkull una.. :smash:
A e dini a s'e dini por une nuk kam dyshuar ndonjehere ne feminilitetin tim.. /pf/images/graemlins/wink.gif