A do te tradhtonit me....?

eniad

Forumium maestatis
Re: A do te tradhtonit me....?

<font color="brown"> Cuno, ksaj i bika qe qeke i kokerr demeli tiiiii /pf/images/graemlins/laugh.gif. Pse ere pret shoqnin me kap femra ti qe t'i kesh gati pa u lodh fareee eee? /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Ncncncncncn /pf/images/graemlins/laugh.gif .Po ksaj s'i them tradhti una ere, i them sport i shpik prej teje /pf/images/graemlins/laugh.gif. </font>

i_own_u

Primus registratum

o mi thapa thuqe /pf/images/graemlins/laugh.gif

ktu flitet nese te ndodh... si do sillesh...? bjeri e mos u terhiq then un /pf/images/graemlins/shrug.gif

mu m'ka ndodh me dy raste... po te bindesh qe s'kam qen un fajtori /pf/images/graemlins/tonguee.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Thapa thuqe e thurratit tat /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Ti faj eeeeee /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif, jooooooo, athiher /pf/images/graemlins/laugh.gif.

</font>

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
...thjesht nga ndjenja qe pata per ate person edhe pse ishte diçka impulsive ndoshta thjesht fizike ose ndoshta nga qe gjerat e ndaluara jane here pas here terheqese...

[/ QUOTE ]

Dhe si u ndjeve te nesermen, merrje dot fryme ti?

[/ QUOTE ]

Oh Blendi patjeter qe merrja fryme derisa sot jam ketu dhe komunikoj me ju.
Nuk me pelqen kur njeriu tregohet i sinqerte dhe kur ju me lini pershtypjen se me gjykoni per veprimet e mia.
çfare do te dish a me vrau ndergjegja apo jo?
Eshte e rendesishme kjo se ç'ndjeva une?
E kam thene edhe nje here me lart. Tradhetia eshte per njerezit ashtu si edhe dashuria. Nuk duhet te jemi kategorike ne jete. Nuk e dime asnjehere se çfare do na ndodhe.Eshte e vertete qe secili prej nesh udheheq unin e e vet. Dikush eshte me i forte perballe tundimeve dikush jo.
Une jam nje femer mese normale. Me pelqen te them te verteten edhe pse nuk i pelqen te gjitheve, morali im eshte ky, nuk e ndiej veten aspak te pamoralshme per ç'kam bere preferoj te bej ate qe dua sesa te jetoj me medyshje ose me regrets ose me mashtrime. Nuk me pelqen te hiqem sikur jam, une jam keshtu me veprimet e mia, me qefet e mia pa i bere dem njeriu.

jak

Primus registratum

dmth sta ndjen hic per cfare ke bere?JE dhe e moralshme?Ke femij?

i_own_u

Primus registratum

po qe thkam path faj... pthe habiteth ti tathi...? /pf/images/graemlins/laugh.gif

ma betho

mami qe gricet kuptohet dreqi e mori kur ja ka qefi /pf/images/graemlins/tonguee.gif thidomos kur i fut krahun duke ec /pf/images/graemlins/lol.gif

nejse...

se skom qef te boj me fol me veten Tronafilen se fillon e organizon darka e dreka me çpo kuptoj /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

DAHLIA... sado i sinqert te jet njeriu aq me budalla e bon SHQIPTARI

jemi rrac egzemplar ne mi lal

jak

Primus registratum

Cka ketu per sinqeritet mor lal? Eshte nja gabim trashanik.Si do ndikoj ajo ne jeten e femijeve?Po u be edhe nje here tjeter do filloj mami dhe babi te flen ne dhoma te ndryshme dhe te therrasin "shoket e shoqet e klases" per te bere detyrat.

Hajde degjenrim hajde.
E di buri/fejuari qe te e di qe ai e ka bere me dike tjeter?
Po ate qe edhe ti e ke bere nga inati a e di ai?

Kordelja

Valoris scriptorum

dmth sta ndjen hic per cfare ke bere?JE dhe e moralshme?Ke femij?

[/ QUOTE ]

Kjo s'eshte teme morali, aq me shume t'i besh moral dikujt qe po te ofron nje eksperience te sajen duke 'shpresuar" te mos paragjykohet.
Ti je aq idealist sa te besosh qe fenomeni tradheti mes njerezve qe njihen nuk ekziston? Kemi dashur te besojme qe nuk ekzistonte pasi morali me te cilin edukoheshim ka qene aq i ngurte dhe deshperimisht kerkonte te na mvishte me nje mburoje te hekurt qe deri diku te jepte pershtypjen qe te zhvishte edhe nga feminiteti dhe ndjenjat ne pergjithesi.
Qenie racionale? Edhe kjo eshte ideale madje ekstremisht ideale sepse edhe racionaliteti ne konturet e moralit merr permasa te tjera.

Nuk eshte mire ta shohim nga kendveshtrimi moralistik. S'ma merr mendja qe dikush qe ka bere nje veprim te till ta kete shijuar po ka dhe nga ato te tjerat qe jane kthyer ne dashurite e jetes, c'ti besh, nganjehere te vjen nga s'e dhe kur s'e pret. Si i thone: Rruget e zotit jane misterioze e plot te papritura, ka te tille qe te papriturat i mirepresin dhe jetojen me "dobesine" e tyre sikunder ka dhe te tjere qe luftojne si Don-Kishote. Fitimtare? Sigurisht qe ka dhe te tille por jo te gjitha rastet jane te krahasushme. Ka plot njerez qe jetojne ne paqe me gabimet e tyre e ky s'eshte fundi i botes. Ka gjera te tjera per te cilat njrezimi duhet te shqetesohet.

i_own_u

Primus registratum

/pf/images/graemlins/shrug.gif po e the ti ta besoj s'kam se çte shtoj /pf/images/graemlins/tonguee.gif

i_own_u

Primus registratum

Zonjeza mbi gjemba... mos ja ve re djalit se esht nga ato me mjekerr deri tek olet ai...

ty zonjeze esht e kot me te pyt se ti ste pergjigjesh

jak

Primus registratum

Meqe ishte hap muhabeti kendej thash po beje nje pyetje mos mesoj ndonje gje,ku i dihet.A mos duhesh te hapje tem me vete? Crendesi ka?
Une besoj qe tradhetia ekziston po ashtu besoj se ka edhe nje ilac te mire per ate fenomen.
Nese njeri bene nje gabim sdo te thote ta bejn dhe te tjeret.
Sa per shijimn ti moj Kord ajo thote qe njeriu fundja nje jete ka dmth me sa mendoj une asaj sja ndje hic.E pyeta per tu siguruar.
Nuk them qe fundi i botes do vij nga gabimet e nje njeriu por ajo cka po e ben ajo dhe shum te tjere si puna e saj po e sjellin fundin e botes.
Nje veprim i atil qe kan bere ata dy te fejuar/martuar sjell fundin e familjes.Kan thyer besen e njeri tjetrit dhe sma do mendja sa mund te rrojn shum bashk.E dh** dhe dashurin.

Pres pergjigje nga Miss Nje Jeta

Blendi

Primus registratum

Oh Blendi patjeter qe merrja fryme derisa sot jam ketu dhe komunikoj me ju.
Nuk me pelqen kur njeriu tregohet i sinqerte dhe kur ju me lini pershtypjen se me gjykoni per veprimet e mia.
çfare do te dish a me vrau ndergjegja apo jo?

[/ QUOTE ]

Nuk te paragjykova, me eshte e veshtire prej ku ulem. Thjesht u mundova qe me nje pyetje te beja dhe nje rrefim njheresh, pa shume potere, nejse.

jak

Primus registratum
Re: A keni vape?

Pse keni manine per te dhene opinion per çdo gje edhe kur nuk ia keni haberin fare, dhe pse ngulni gjithmone qe keni kaq te drejte...? Na hapet barkun me keto tema.

[/ QUOTE ]

me ke e ke?

true confidental

Forumium maestatis
Re: A keni vape?

Me veten, disa her eshte strict , disa here shume tolerant, spo gjen dot mesataren e arte /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Princesha

Primus registratum

...thjesht nga ndjenja qe pata per ate person edhe pse ishte diçka impulsive ndoshta thjesht fizike ose ndoshta nga qe gjerat e ndaluara jane here pas here terheqese...

[/ QUOTE ]

Dhe si u ndjeve te nesermen, merrje dot fryme ti?

[/ QUOTE ]

Pse vetem meshkuj qe s'ju merret fryma ka a?

Jo jo ka edhe femna, biles jam habit sa femra te forta ekzistojne qe perballojne keto gjana. Une njoh femra qe jane te martume dhe me femije dhe shkojne ne darke ne shpi sikur s'ka ndodh asgja edhe vazhdojne rregullisht, gjithsesi shpjegohen qe me burrin s'kane pse ndahen. /pf/images/graemlins/shrug.gif