A do te tradhtonit me....?

Isabelle

Valoris scriptorum
Re: A do te tradhtonit me....?

Do e kisha me dy men'je si diskutim vec po t'qellote qe shoku i ngushte i burrit ishte Bon Jovi me modelin e fundit t'flokve /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kshu me Qatipin e ndermarrjes, apo Petritin e katit t'tret' nuk ja vle as me leviz noi cep nervi me e menu as se largmi /pf/images/graemlins/laugh.gif.

S

Scorpion

Guest

Po me Selmanin e stolave dhe Nuredinin qe rri te dera /pf/images/graemlins/laugh.gif

FIXHI USA

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Oh te ngaterruarit nuk te qellojne vetem ty /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po shkoj drejt nje mendimi (shpresoj te jete i gabuar) jo pozitiv per meshkujt...Do me pelqente te kishte nje teme ku te shkruanin vetem femra dhe meshkujt mos te kishin as te drejten e leximit.... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif
jam e sigurte qe do binim dakort qe jane te komplikuar...si beqaret edhe te martuarit.

Tema ishte per te tradhetuar me shokun e te dashurit ose burrit (meqe jemi femra).
Eshte ndoshta e veshtire per ta pranuar qe na ka ndodhur por mund te thoja qe eshte gjeja qe ndodh me shpesh....Preferoj kete sesa Maksimus qe thote se preferon te vuaj vete dhe mos te beje diçka te tille. Fakti qe vuan nga dashuria psh per te dashuren e shokut te vet (eshte thjesht shembull)nuk eshte nje lloj tundimi,nuk eshte nje menyre tradhtie?
Pse vetem akti fizik quhet tradheti?

[/ QUOTE ]

Te me falesh po tema eshte ..
A do te tradhtonit me gruan (burrin) e shokut (shoqes)?
ajo qe thash, qe mund te vuaj neqofte se do bia ne dashuri me gruan ose te dashuren e shokut ,por sdo ta beja, nuk perben tradheti ,por heroizem dhe sakrifice per shokun /pf/images/graemlins/thumbsup.gif per sa i perket experiences tende sic thua me lart nuk e di sepse nuk na e ke shpjeguar /pf/images/graemlins/shrug.gif dhe smund te te jap mend por kjo eshte problemi jot dhe menyra e jote dhe askush ska te drejte te te gjykoje /pf/images/graemlins/shrug.gif
Mendimi im personal i momentit qe jetoj eshte qe skam nevoje te tradhetoj dhe te kem brenga sepse posejdoj dhe shijoj,dashurine me te madhe te jetes sime, femren me te bukur ne syte e mi,ate qe e dua dhe respektoj me shume se cdo gje ne bote,ate qe mi jep kutim jetes time /pf/images/graemlins/wub.gif dhe me ben te mendoj qe kjo bote e eger qe na rrethon ka edhe engjej /pf/images/graemlins/wub.gif qe me thote naten e mire cdo nate dhe mirmengjes cdo agim, /pf/images/graemlins/wub.gif
Dhe po te kisha deshire per nji aventure sigurisht qe sdo ta kerkoja ke gruaja ose e dashura e shokut /pf/images/graemlins/winkwink.gif

gentushja

Primus registratum

une psh...nqofse cuni osht hot..why not.. /pf/images/graemlins/angel.gif...edhe nqofse my bf me trajto keq.. /pf/images/graemlins/laugh.gif...do e boja:D..po atij sdo i tregoja /pf/images/graemlins/tongue.gif anything in this life is possible /pf/images/graemlins/laugh.gif..kjo jete me duket si bota cudirave.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

ados

Primus registratum

e kom thon edhe nje here tjeter..
kam tradhtuar, me kane tradhtuar..reciproke eshte kjo pune..
BabeliciouSs i got your point..but do not do that oftenly..:D

abs

nuk e di...

Do e kisha me dy men'je si diskutim vec po t'qellote qe shoku i ngushte i burrit ishte Bon Jovi me modelin e fundit t'flokve /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kshu me Qatipin e ndermarrjes, apo Petritin e katit t'tret' nuk ja vle as me leviz noi cep nervi me e menu as se largmi /pf/images/graemlins/laugh.gif.

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

burri jot duhet te lexoj kete qe te ndryshoj modelin e flokve /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

S'kam ndermend t'ju tregoj historine time.
Thashe qe e kam bere tradhtine dhe harrova me kryesoren qe ma kujtoi shkrimi i ADOS... edhe mua me kane tradhetuar.
Doja vetem te thoja qe keta persona (shoku i te dashurit) vazhdojne te jene shoke te mire edhe pse jeta na ka ndare dhe jemi larg kemi marredhenie miqesore me njeri-tjetrin.

Une te uroj ty Max qe dashuria jote te jete gjithmone ashtu siç e ke sot per ate vajzen e zemres tende...Mos te marre asnje rrudhe nga jeta...

ka gjera shume me te rendesishme per mua se nje njeri qe te thote mirmengjes dhe naten e mire per vite e vite me rradhe

^Res-Cogitans^

Primus registratum

Besoj tek vetja ime dhe tek personat qe me rrijn pran... tradhtimi esht piksepari i vet'vetes,n'vijim i tjetrit (qe esht diçka qe s'pranohet,nuk justifikohet aspak me asgje!) : dobsi per njerzit qe s'din te shohin pertej trupit/instinktit.

Per tu hakmarr s'perdor trupin tim...por mendien e ftoht dhe personin ne çeshtje. ç'do gje paguhet! Vonon,por nuk harrohet.

pinkparadise

Forumium maestatis

beso,
por jo ne menyre te verber...
ndjenjat e zemres tende mund te verbojne aq shum, saqe as ti vet nuk do te dish, nuk do te kuptosh dhe nuk do te pranosh qe po te ndodh ty nje gje e tille..

nese mendon qe diçka qe ke do te te perkasi gjithmon (dhe sdo kesh dyshime) atehere ruju, se aty ke me shum shance ta humbasesh.

Blendi

Primus registratum

Kush ka tradhetuar te ngreje doren. kshu zgjidhet ky muhabet.
/pf/images/graemlins/wave.gif
ca do argumentonin se eshte me e rende te tradhetosh se sa te te tradhetojne. Ajo ndergjegja fajtore ka peshen me te rende.

A mund ta tradhetosh dike qe e do fort? Apo e tradheton kur dashuria ka fjetur te madhen? Mendoj se tradhetia eshte gozhda e fundit ne qivur, pra fundi i fundit dhe jo fillimi i tij.

rO_k

Primus registratum

Blendo nuk eshte gjithmone si diten e pare dashuria, e ka kete te mete.
Kjo nuk do te thote qe patjeter duhet te tradhetosh, por ato premtimet dhe ndjenjat ne fillimet e lidhjes me vone nuk rezultojne asnjehere te tilla.

abs

nuk e di...

Personalisht respektoj sinqeritetin e tjetrit. Nga i cili dhe mesoj shume.

Nje shprehje thote: Cdo mal njeh peshen qe mban mbi shpinde.
...mendoj qe pervojat personale s jane gjithmone te ngjashme, dhe sikur te ishin prap kane `shije` tjeter tek cdo person.

Jam e bindur qe asnje nga ne s don te predikoj, shpesh vecse interpertimi i mendimit duket si i tille, falenderoj secilin nese ma ven ne dukje kete.
(qe te permirsohem si e papermirsueshme qe jam) /pf/images/graemlins/tongue.gif

Njekohesisht mendoj qe e shkuara ne te huaj (keshtu i bjen ne gjermanisht, tradhtia duhet rujt si koncept per armiqt e popllit /pf/images/graemlins/crazy.gif), ka arsyet e saja.

Ne kulturat e tjera, degjohet vazhdimisht qe kto gjera ndodhin brenda families, vellai me te shoqen e vellait, e ema me te dashurin e vajzes e keshtu me radhe, mendoj se do ishte dhe ma skandaloze. oder?

oops se desh harrova, posht tradhtaret e popllit!

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Po dakort me ABS ky eshte kulmi i tradhetise mamaja me te dashurin e te bijes. Kulmi.
Me kujtove diçka. Njoh nje çift qe nuk jane me çift. Nje vajze me nje djale qe prej shume vjetesh bashke,studente ne Tirane, dashuri e madhe "fusionelle" u fejuan jetuan disa vite bashke jashte shtetit dhe vajza ne fjale e tradhetoi burrin e vet me kunatin e te shoqit dmth me vellain e motres se te shoqit. eee pak e komlpikuar /pf/images/graemlins/laugh.gif por doja te dilja tek tradhetia ne familje...
Derisa egziston dashuria do egzistoje edhe tradhetia, por jam kunder asaj qe me tradhetoi dhe nga inati po e bej edhe une, per te marre hak, me duket e shemtuar kjo edhe pse e theksoj edhe nje here une e kam bere por u nisa thjesht nga ndjenja qe pata per ate person edhe pse ishte diçka impulsive ndoshta thjesht fizike ose ndoshta nga qe gjerat e ndaluara jane here pas here terheqese /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ose nga qe thjesht shpirti i aventures te ben te besh veprime qe demtojne dhe hidherojne nje te trete...

oopss edhe une poshte tradhetaret e popllit /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

abs

nuk e di...

...ne fakt do t kisha lyp ty /pf/images/graemlins/smile.gif me dit, si je ndiere? a normalizohen ndienjat mrapa? mbas t shkumes ne t hujen? ne kete rast me verschojne pyetje pa fund ne kaptine, si te duash /pf/images/graemlins/laugh.gif ne daq kalxo ne daq jo /pf/images/graemlins/laugh.gif ma mir po ne fakt /pf/images/graemlins/laugh.gif se ke lehtesime, hapja zemren kolektivit /pf/images/graemlins/cool.gif (trup per mua qe jam kaq kurioze) /pf/images/graemlins/crazy.gif

Ne kohe te monos me ka pas ba shume pershtypje nje Burr, ishte nga verilindja e shqiperise, nusja e tij ishte volejbolliste, ishin alamet ciftit rreth moshes 27 vjec.

Ajo dashurohet ne nje kolleg te sajin. Burri i kesaj e ban `shok` ate tipin, ne menyre qe e shoqja te mos binte ne sy, dhe me shpresen qe eshte nje vale qe do kaloje!
E donte marrzisht gruan e vet dhe s donte ta humbi...

Eshte histori shume e dhimshme ne fakt...

Pra rastet jane nga ma te ndryshmet!

gentushja

Primus registratum

e kom thon edhe nje here tjeter..
kam tradhtuar, me kane tradhtuar..reciproke eshte kjo pune..
BabeliciouSs i got your point..but do not do that oftenly..:D

[/ QUOTE ]

sheh si bo ky noi her thashe une..nqofse jam drunk edhe ngaterroj deren /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

...thjesht nga ndjenja qe pata per ate person edhe pse ishte diçka impulsive ndoshta thjesht fizike ose ndoshta nga qe gjerat e ndaluara jane here pas here terheqese...

[/ QUOTE ]

Dhe si u ndjeve te nesermen, merrje dot fryme ti?

i_own_u

Primus registratum

epo nje jet kemi...

rendsi ka qe te mos i ish fmin shokut (gjoja) po gruja e ka hallall se fundja fare esht pasioni qe ke per ate femer qe shoqeria mund te duroj me te till pallosha...

tregohuni me realist se na çmenet...

TranofiljA

Primus registratum

Ti nuk duhet te kesh shume shoke... /pf/images/graemlins/grin.gif

...ose thjeshte do te te qetesonte fakti qe kur te dilje nga shpia per ne pune, te mos shqetesohesh per gruan tende se do te kujdesej shoku.

Por ke te drejte, duhet te jemi realiste....

i_own_u

Primus registratum

zakonisht ndodh qe zgjidhet shoku per ti i grun

po kjo gjo ndodh kur je dakort me grun e atij qe do zejsh per shok gjoja /pf/images/graemlins/tonguee.gif

[/ QUOTE ]

ja Tronafile si shkojn gjojnat... pastaj s'ka shok sot po s'ja fute shokut ta fut ai...

kshuqe preferoj tja fus un gjithmon... e vertet ajo qe thua ti skam shok, ne emigrim shoqeria nuk duron me shum se 5 mehabete ne muhabetin e 6 fillon e qahen hallet kshuqe s'ma ndje te degjoj hallet qe ka dynjoja boj sakrific sa ti Q! tronpfilen nese ja vlen /pf/images/graemlins/shrug.gif

TranofiljA

Primus registratum

epo mire, ti t'pakten e paske nje strategji shume te qarte. /pf/images/graemlins/smile.gif