Re: A do te tradhtonit me....?
/pf/images/graemlins/smile.gif
Parimisht jam kunder relacionimit me gruan ose me burrin e shokut(sipas rastit).
Po preferoj te bej nje ndarje.
Ka te njohur,qe jane rob qe pershendet po nuk i ke miq dhe ka miq qe jane njerez qe i do me shpirt.
Ndodh shpesh qe me shume te te jargaviten ata qe jane te impejniuar ne ndonje lidhje se sa ata qe jane te lire.Une vete kam dale nje here me nje cun qe dilte me nje goce tjeter.Tjetren e njihja si fytyre.Nuk i rezistova dot tundimt dhe dola per darke me robin X.Po gjate darkjes pashe se ate tjtren ky e kishte qef,donte te krijonte nje histori normale,te qete edhe pse perballe me kishte mua dhe perpiqej ne te gjithe menyrat te krijonte noi gjo.Nuk dolem me qe atehere.Ka kaluar nje vit,me ate gocen ky u nda pas nji muji dhe bashke nuk kemi daler kurre me.Me merr ne telefon kur ndahet me te dashuren e rradhes.Cdo here me thote se po te lidheshim te dy do ishte ndryshe,ose te pakten te provonim te rrinim.Une s'e di pse s'm a ka ndjere,mbase se e dala e pare dhe e fundit ishte e trishte...
Pastaj ka nga ato cuna qe te njofin,ti e di se kane te dashur njonen qe ti njef.Te dashuren e atij s'e ke mike,po i flet me respekt dhe gjithsesi ai ben cmos qe te thote se don qe te ndahet,se e dashura vet ja ka merzit dhe te mbush me komplimenta.Kur qelloni bùashke gjekundi ka sy vec per ty,te jep muhabet dhe te dashuren e le pas dore.Po keto kategori njerezish qe futen te kategoria "Shk@#dhata" nuk kane per te pas respekt per asnjeri.Nuk kane per tu nda kurre nga e dashura per ty dhe ne te rente fatkeqsia te biesh ne tundim me nje tip kesisoj nuk ke per te qene kurre e dashur dhe as e respektuar.Se robi qe nuk do me dike e le ate pastaj vjen te une.
Tradhetia eshte nje koncept idiot.Nga momenti qe te rref zemra(a noi gjo tjeter) per nji njeri te ri duhet te kuptosh se ka mbaru me ate qe ke perkjrahu,ose qe nuk do asnjeren,kerkon vec kenaqesine tende me egoizem dhe dashuria kerkon dy rob,jo nji.
...
P.s:to be continued,
se mua vec keta te ngaterrumit me qellojne...