A do te tradhtonit me....?

MLK

Primus registratum
Re: A do te tradhtonit me....?

Normal, une jam minoritar bre /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Dahile /pf/images/graemlins/laugh.gif mos u merzit bre se hajgare kan bo /pf/images/graemlins/laugh.gif
Emrin tamom si e ke ti? /pf/images/graemlins/cool.gif
bon je sort.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
Ty edhe mund te ta them se ti vetem kerkon me ate gishtin mmmmm /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

MLK

Primus registratum

Ate e kam vetem per ti afruar, pet tu garuar perdor tjetrin /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Oh MLK mirembrema /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ti nuk je minoritar
Jemi dy e njof gje une grune tende ose ti burrin tim jo per gje po me ty me siguri qe do e kisha tradhtu /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

MLK

Primus registratum

Per cilen nga grate e ke fjalen /pf/images/graemlins/laugh.gif ma thuj ose me numer ose me emer /pf/images/graemlins/laugh.gif Po ti per ke e ke fjalen, burrin e pare apo te...6-tin /pf/images/graemlins/tipsy.gif
Pinko, mos me pyt per cilin se ta qita bojen se e ke mor klasen e pare me mik /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

iku nga frika MLK-ja /pf/images/graemlins/laugh.gif

mos qesh mo dahlia /pf/images/graemlins/lol.gif

ps: mlk mizerje /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

hahahahahahaha
hahahahaahahah
ahahahahahahaha
uhhh shyqyr qe nuk me shef njeri tu qesh hahahahahahaaha

MLK

Primus registratum

sucer c'est tromper? /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

E bojm i here prove /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Nuk jemi dakort per numrat e partenereve perkates /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif. Jam tu numeru akoma un MLK. Kur ta gjej edhe mund ta provojme.

gentushja

Primus registratum

Oj do e tradhetoja, do ia luja fene, ne fund te fundit, po s'beme icik pislliqe e nam ne kete jete, po s'rrezikum koken, e po su treguam te poshter.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

<font color="blue"> me vertee ee??..sheh mi morre fjalet prej goje ne une te njejten gje..si ti do boja /pf/images/graemlins/tongue.gif </font>

ezhderha

Primus registratum

Kane vdeke grate/burrat e botes qe me tradhtu me ata te shoqeve/shokeve?

Ema

Goddes

/pf/images/graemlins/smile.gif

Parimisht jam kunder relacionimit me gruan ose me burrin e shokut(sipas rastit).
Po preferoj te bej nje ndarje.

Ka te njohur,qe jane rob qe pershendet po nuk i ke miq dhe ka miq qe jane njerez qe i do me shpirt.

Ndodh shpesh qe me shume te te jargaviten ata qe jane te impejniuar ne ndonje lidhje se sa ata qe jane te lire.Une vete kam dale nje here me nje cun qe dilte me nje goce tjeter.Tjetren e njihja si fytyre.Nuk i rezistova dot tundimt dhe dola per darke me robin X.Po gjate darkjes pashe se ate tjtren ky e kishte qef,donte te krijonte nje histori normale,te qete edhe pse perballe me kishte mua dhe perpiqej ne te gjithe menyrat te krijonte noi gjo.Nuk dolem me qe atehere.Ka kaluar nje vit,me ate gocen ky u nda pas nji muji dhe bashke nuk kemi daler kurre me.Me merr ne telefon kur ndahet me te dashuren e rradhes.Cdo here me thote se po te lidheshim te dy do ishte ndryshe,ose te pakten te provonim te rrinim.Une s'e di pse s'm a ka ndjere,mbase se e dala e pare dhe e fundit ishte e trishte...

Pastaj ka nga ato cuna qe te njofin,ti e di se kane te dashur njonen qe ti njef.Te dashuren e atij s'e ke mike,po i flet me respekt dhe gjithsesi ai ben cmos qe te thote se don qe te ndahet,se e dashura vet ja ka merzit dhe te mbush me komplimenta.Kur qelloni bùashke gjekundi ka sy vec per ty,te jep muhabet dhe te dashuren e le pas dore.Po keto kategori njerezish qe futen te kategoria "Shk@#dhata" nuk kane per te pas respekt per asnjeri.Nuk kane per tu nda kurre nga e dashura per ty dhe ne te rente fatkeqsia te biesh ne tundim me nje tip kesisoj nuk ke per te qene kurre e dashur dhe as e respektuar.Se robi qe nuk do me dike e le ate pastaj vjen te une.
Tradhetia eshte nje koncept idiot.Nga momenti qe te rref zemra(a noi gjo tjeter) per nji njeri te ri duhet te kuptosh se ka mbaru me ate qe ke perkjrahu,ose qe nuk do asnjeren,kerkon vec kenaqesine tende me egoizem dhe dashuria kerkon dy rob,jo nji.

...

P.s:to be continued,
se mua vec keta te ngaterrumit me qellojne...

rO_k

Primus registratum

Sa histori e dhimbshme mer amon .. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Mos u merzit se gjithe gocat ket histori kane /pf/images/graemlins/laugh.gif

FIXHI USA

Primus registratum

Jo JO dhe JOOO /pf/images/graemlins/smash.gif is wrong and hurt people...
do ta mbaja per vete edhe sikur te vuaja por sdo ta lendoja shokun tim, jane disa gjera ne jete qe duhet te stoposh sa doqe qe mund te kesh shume deshire per ti bere dhe kjo vlen jo vetem per shoket e ngushte qe ke vite qe njihesh dhe ndan kohen e gezimet dhe hidherimet por edhe per shoket normale me ata te cilet ke hyrje dalje ne shtepi te tyre or tenden dhe keni ngrene buke ne nji tryeze... TRADHETIA sexuale midis shokesh nuk eshte dicka fort e kendeshme /pf/images/graemlins/smash.gif i belive i would stop if something like that cros in my life... /pf/images/graemlins/thumbsup.gif and i know i will stop /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

KoDoShi

Primus registratum

Never, Never, Never ........nuk parashikoj asnje rrethane qe kjo mund te ndodhi, qe ta bej une dmth, absolutisht asnje /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Never say never.. /pf/images/graemlins/smile.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Oh te ngaterruarit nuk te qellojne vetem ty /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po shkoj drejt nje mendimi (shpresoj te jete i gabuar) jo pozitiv per meshkujt...Do me pelqente te kishte nje teme ku te shkruanin vetem femra dhe meshkujt mos te kishin as te drejten e leximit.... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif
jam e sigurte qe do binim dakort qe jane te komplikuar...si beqaret edhe te martuarit.

Tema ishte per te tradhetuar me shokun e te dashurit ose burrit (meqe jemi femra).
Eshte ndoshta e veshtire per ta pranuar qe na ka ndodhur por mund te thoja qe eshte gjeja qe ndodh me shpesh....Preferoj kete sesa Maksimus qe thote se preferon te vuaj vete dhe mos te beje diçka te tille. Fakti qe vuan nga dashuria psh per te dashuren e shokut te vet (eshte thjesht shembull)nuk eshte nje lloj tundimi,nuk eshte nje menyre tradhtie?
Pse vetem akti fizik quhet tradheti?