Gezuar xhoni, tu befte tul e... vetem tul /pf/images/graemlins/laugh.gif
sa paskeni pire mbreme ore 82-shko e hongre ne ti mduket /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss: u prishe si gjith te tjeret...
se_di-se po i coj un nje birre te krevati se nuk ka deshire te ngrihet qe parmbreme /pf/images/graemlins/wink.gif
Xhoni, te premten e kam rezervu lokalin per te festuar aty ke ty se jepet cmimi i cunit me fotozhenik /pf/images/graemlins/laugh.gif fola me menexherin me tha ska problem sa i thashe qe jam anetare e komisionit ... pa problem :devil: ... ti nuk ke problem apo jo /pf/images/graemlins/laugh.gif ....
nuk do bejne rremuje keta vetem ca gota mund ti thyejne nga qejfi ... po ske ci ben... do ti paguaj AF-ja :thumbsup:
wow beheshka feste :goofy: me ne fund se vdiqem.
ca idesh te vijne ne mendje edhe ty Bisou :kiss:
xhono, ca veshje t'i keshillojme miqve zyrtare, casual, freestyle, rrobe banjo :idea:
kush di me bo DJ ktu ne AF
mirmrama tanveeeeeee :wave:
a ma jep kush i birr te vogel se jam ba per shkalc sot nga puna dhe vapa /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif
mirmbrema 82-shko
mirmbrema Rozalina
mirseerdhet ne barin tone, ju lutem akomodohuni /pf/images/graemlins/smile.gif porosia vjen ne cast (jo keq per kamarier ee)
mir 82-shko e paska prej vapes, po ti Roze ca ka nodh kshu
FloBo si shu don me dit mor djal :smash: :smash: rri aty urte se nuk te intereson /pf/images/graemlins/laugh.gif
faleminesrs per birren naqe :kiss: :kiss:
FloBo ne shpine time e bej komande une ok??? :smash: /pf/images/graemlins/tongue.gif
me jep vrap birren tja jap se_di_s dhe te beri te fala me duket :smash:
82-shko, hajt ikim dhe ne te dy se kemi ngel te fundit ne bar /pf/images/graemlins/tongue.gif do vije xhoni dhe do behet xheloz per ty /pf/images/graemlins/laugh.gif
naten lal :wave:
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.