A do nje birre e??

leonora

Primus registratum
Re: A do nje birre e??

pa pa prit ti kur te shkoj une te shpija :lol:
shko merre djalin vrap prej shkolle :mad: :mad: se une ika ne nje lokal me te bukur se ky i joti me do shoqe :rockband:

leonora

Primus registratum

un ika por mos e leni nam tu dej eeeeeeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif se :smash: :smash: :smash: e perjashta /pf/images/graemlins/laugh.gif jam gruja e pronarit une :goofy:
hat caiooooooooooooo :wave: :wave:

xhoni

Primus registratum

Kshu asht kur nuk te ndaj une ty. :shrug: Bridh ti bridh,e ke hallall kur rri une gjithe diten ketu ke lokali per te te dhane me hanger ty.
:devil:
Del apo s'del gruja per qejf te vet.Une i shkreti i dashnore kam dhe mezi e takoj 2 here ne jave /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

smrtalb

Primus registratum

hajt pra xhoni :wink: ma jep edhe mua nje korona se bash jam ba me e pi. vape e madhe ketej! e lene grune me ike ku te done se me e ndale smundesh :tipsy: :lol:

leonora

Primus registratum

spo ke nevoj ti tash po merr njat birre dhe rri urte /pf/images/graemlins/laugh.gif se i dim vete punt tona :smash: :smash:

smrtalb

Primus registratum

bash e idhet qenka kjo nusja jote mor xhon /pf/images/graemlins/wink.gif nuk jam tu e gjujte burrin, te garantoj. kujdesu ku te shkon ato dy ditet e javes :tipsy:

leonora

Primus registratum

po kshu e kini ju mor /pf/images/graemlins/blush.gif
sa me i shit men njeri-tjetrit thoni jopo kshu jopo ashtu /pf/images/graemlins/laugh.gif
nuk e di per ke thote ai por une per nat ne shpi e kam /pf/images/graemlins/wink.gif e guxojn mos te vine se :smash: :smash:

smrtalb

Primus registratum

po pse te vogel moj AD? ka sa te dush xhoni, mos te te dhimbet aspak /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

shume cekica paska tek kjo birraria juaj :rolleyes:
keni ra shume keni ra /pf/images/graemlins/tongue.gif
s'du mo birre, do iki ke ndonje bar tjeter :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif

rosa blu

Primus registratum

pilaf qe ne mengjes! mendova se do kerkoje makarona!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

ej ej ej nuk u be restorant ktu :shrug: cjane kto pilafra e spaghetti :eek:
pastaj po shoh ca kliente te pakenaqur :confused: ca nuk ju pelqen: birra, sherbimi, paraqitja e kamarjereve, sherbimet extra :wink:
hajt se po marrim edhe nje TV "al plasma"
catalog_m_t1991360541.1070585250.jpg

me kete blerje te fundit bari jone behet me 3 yje :cool:

Princesha

Primus registratum

U bafsh 100 shkodlane /pf/images/graemlins/smile.gif

Ku asht xhoni se na e la vajzen ktu qe ka ditlindjen, pa asigja, ec mor ktu.

albavina

Primus registratum

ca behet kendej?
sa mungesa kam bere
82-shkodrane edhe 100 yllo /pf/images/graemlins/smile.gif

nje birre per te gjithe
82-shkodrane :kiss: missE :kiss: FloBo :kiss: xhoni :kiss:
:wave: