A do nje birre e??

Re: A do nje birre e??

/pf/images/graemlins/laugh.gif Ika une se shikoni c'fare ka zgjedhur Xhoni per te mbajt klubin ne qef... :devil:
sexy.JPG

Naten :wave: ,me thoni si shkoi neser... :sleep:

katina

Primus registratum

cfare na paska zeqoja sot...a mo zeqo a...ktheje nje got se nuk bohet qeameti. /pf/images/graemlins/wink.gif

leonora

Primus registratum

hei si po ja kaloni??'
i jap nje birre kur te vije njerit qe mi ka ngel hatri por qe une e kam si shpirte :kiss:
he de he mos bej kshu dhi ti tani /pf/images/graemlins/frown.gif se ti e di qe nuk e kam per te keq une :cry:
nejse se mos ma merni per keq ju tjeret se ktu behet fjale per burrin tim qe ka dy jav qe nuk flet me goje dhe nuk ma hap tel...... /pf/images/graemlins/frown.gif :cry:
pse e ben xhoniiiiiiiiiiiiii :confused: :rolleyes: /pf/images/graemlins/frown.gif

katina

Primus registratum

o shkodra me vjen keq per kte problemin qe paske mi goc...ja po qaj dhe une me ty :shrug: /pf/images/graemlins/frown.gif :cry:

leonora

Primus registratum

he moj mos kjaj ti se jam e zoja vetes dhe do ja kepus koken ne u takosha me te :smash: :smash:

vertet nga ke hummmmmmmmmm o xhoniiiiiiiiii??

leonora

Primus registratum

po, po do e shohesh ti qa do i bej :smash: :smash: :smash:

ika tani se do iki nga puna shyqyr Zoti :angel:
mos pini shum eeeeeeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:

rosela

Primus registratum

o xhono ec e kape klubin ne dore se asht tu maru!!!!

birra per te gjithe /pf/images/graemlins/wink.gif !!!!
pini njerez pini!!!hajde gezuar!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

happy friday o njerez :rockband:
me sillni nje heineken mua dhe nga nje limonate per gjithe vogelushet e klubit /pf/images/graemlins/laugh.gif

rosela

Primus registratum

shyqyr qe eshte dikush qe mendon te festoje!!!! /pf/images/graemlins/smile.gif
la douce sic e thashe ka ike xhoni e nuk merret vesh gja ketu...kane mbetur vetem ca birra nese do!!! :kiss:
gezuar!!!!

rosela

Primus registratum

per inat te raul do pi prapre /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif !!! :kiss:

RAUL

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ajo shpulla ime te boni mire me duket te ajo tema tjeter,te solli memorin. /pf/images/graemlins/tongue.gif :kiss:

albavina

Primus registratum

cfare behet ketu???????????????
kujt i ka ngelur ne dore bari?
:rolleyes: mbajeni mire se po e gjeta keq kur te kthehem :smash:

do me qerasni tani? meqe jam ospite /pf/images/graemlins/smile.gif

Florus

Forumium maestatis

ciao njerez!

ckemi ca po beni, apo e festoni evropianin me nga nje birre apo jo :rockband:
flm moires ne rradhe te pare qe ka mbajt ne kembe barin (edhe pse banaku ishte gjysme bosh /pf/images/graemlins/tongue.gif )
se_di, mos pi birr ti se nuk lejohet per bagninat /pf/images/graemlins/laugh.gif merr nje red bull :kiss:

amy, ca borxhi te kam un ty mi :rolleyes: sta kam kthy mir kusurin e :tipsy: hajt se po e laj me nji te qerasme me krem whiskey :thumbsup:

ti goca_urt, jo me fund se nuk e mban dot /pf/images/graemlins/tongue.gif dhe behesh e pamermbajtshme pastaj...

albavina

Primus registratum

:lol: mire pra nje red bull per mua :kiss:

moira qenka ke bari? atehere nuk duhet te behem merak une /pf/images/graemlins/wink.gif se eshte :thumbsup: ajo