A do nje birre e??

BISOU

Primus registratum
Re: A do nje birre e??

po ti qeke goce tamam... ta sillke shpejt.....
megjithse tek bari i Xhonit eshte gjithmone mire....

ahhhhh cu kenaqa po e pi me verte /pf/images/graemlins/laugh.gif e mora ke frigoriferi i punes /pf/images/graemlins/laugh.gif

ciao :wave:

/pf/images/graemlins/tongue.gif Sa me hater ju mbankan tek puna jote... :devil:
Une vetem uje ,caj dhe kafe kam ... /pf/images/graemlins/laugh.gif Birren e pij fshehtas ketu... :cool:

BISOU

Primus registratum

ehhh po shiko si eshte puna Moire, pse na majn me hater neve....
nje nga keta zyrtaret ka punuar ketu per nja 15-20 vjet per kete kompani(entertainment related :devil: ) dhe cdo te premte i sillnin 3-4 6packs me birra si fundjave qe ta merrnin me te mira /pf/images/graemlins/laugh.gif
e ka ngelur si zakon.... pra furnizimi eshte i te premtes po birra ishte e ftohte dhe e mire /pf/images/graemlins/laugh.gif ..... me kernaqi, tani kush pret dhe 2-ore ne zyre :tipsy: me nje gote birre dhe jam tipsy pa le te rri nja 2-ore ke bari i Xhonit /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:

ladouce2005

Primus registratum

bisouje do vish ta pish nje birre tek parku sonte apo jo?
me sillni mua nje limonate ju lutem se eshte nje zagushi e tmerrshme kendej nga anet tona :smash:

BISOU

Primus registratum

ME PRODIGY E LAME PER NESER...
I BIRI I ZOTIT SKE MA KTHYER PERGJIGJE :smash:
POR NESE JO SOT A E PIME NESER NJE BIRRE???
EEEEE SE E KAM ME DOKUMENT O-JEN DUKE PI BIRRE TE KAMERA IME /pf/images/graemlins/laugh.gif
DO TA SHKUL SE :kiss: :kiss: E DI VETE AI /pf/images/graemlins/laugh.gif

leonora

Primus registratum

nuk ka birr as kurrgja ktu se ka maru lokali me gjith pronar /pf/images/graemlins/tongue.gif

Makiato e mire ,po filxhanat sikur i kane lare me lavatrice,nga ato te parat... /pf/images/graemlins/laugh.gif
caffe2.jpg

Zeqo ,do vish ti,se u ftofen keto /pf/images/graemlins/laugh.gif ???

xhoni

Primus registratum

Ho me pippell,si po ja coni?
Kamariero ,me jep i birre mu re se na myti vapa.
82-she ,skam vdek une qe te mbaroj bari,e more vesh!! /pf/images/graemlins/tongue.gif
Sot secili ka nga nje konsumacion falas sepse pronari ka fitu lloto dje /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup:

BISOU

Primus registratum

WAHHH PO VDES PER NJE MAKIATO SI AJO QE BEN MOIRA......

NGA DARKA E KEMI LONE PER BIRRA & VERE /pf/images/graemlins/laugh.gif

:kiss: PER TE GJITHE

E ke provuar kete ylli... /pf/images/graemlins/wink.gif ??
Caffe_Sorrento.jpg

Une po ha pak darke,se jam gjithe diten pa ngrene.. /pf/images/graemlins/frown.gif Kush te doje hujrum.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
crabcake.jpg

BISOU

Primus registratum

THANK YOU BABE /pf/images/graemlins/laugh.gif
SA E MIRE QE JE....
GJITHMONE ME SURPRIZA /pf/images/graemlins/laugh.gif

E MIRE QENKA DHE KJO........ TI E DI QE UNE E KAM DOBSI CHOCOLATEN SIDOMOS ATE DARK-CHOCOLATE :devil: ME E PREFERUARA....