A do nje birre e??

smrtalb

Primus registratum
Re: A do nje birre e??

vllaznia2001... tashpo te duhet me pi uje shume :tipsy: , se me tane ate birre qe ke pi ti s'tashpo mundesh me shku ne pune neser.

ODISEA

Primus registratum

Qeka terbu xhiro ketu :eek:
Xhoni, me tere keto pare qe ke bo, beji ca rregullime tavanit se pikon /pf/images/graemlins/laugh.gif
Futi dhe nje te lyer se po ben vitin dhe muret jane bere harta harta /pf/images/graemlins/tongue.gif
Po iki se keta do e mbyllkan lokalin /pf/images/graemlins/wink.gif
Naten :wave:

P.S. Xhoni, mos u be pronar kurrnac, po paguaji ca me shume kamarieret se u qane per rrogen qesharake qe u jep /pf/images/graemlins/laugh.gif

xhoni

Primus registratum

Aragon,me duket se ke hy ke dera tjeter,(ke shpia Nurie jevges, /pf/images/graemlins/laugh.gif komshijes)jo ke bari im. :goofy: Shife foton nja dy faqe para dhe do shofesh :book: se ca ambjenti fantastik qe eshte /pf/images/graemlins/tongue.gif :cool:

Njoftohen te gjithe klientet se sot ne happy-hour do vijne te vallzojne dy balerina te ftuara nga une. :rockband:
Per ata qe kane teseren e klubit hyrja eshte gratis,per te tjeret 15 euro me nje konsumacion brenda. :shrug:

Ftoheni te merrni pjese!

Princesha

Primus registratum

Birre nuk du kamarjer, po nje shtrat me duhet se vdiqa me fjet /pf/images/graemlins/smile.gif

Prit edhe pak mi ,se do te flejme kur te kercejne balerinat e xhonit... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une u kenaqa mbreme me gjume :sleep: per shtate pale qejfe....Sot jam ....ah po nje birre te lutem... :cool:

xhoni

Primus registratum

Moira,merre birren dhe te befte mire. /pf/images/graemlins/wink.gif
Me ca do e shoqerosh?

Rosalina,kur te perfundojne dhomat lart,atehere shtrihu dhe fli.Tani per tani vetem banakun mund te te ofrojme(ose kantinen) :shrug:

xhoni

Primus registratum

HAHAHAHAHAHAAA
SLE TEME PA KERKU DASHNORE ZEQO!!!!!
:lol: MIRE E KE ME KETO ROMUNET SE VALLAJ PO FLITET RUMANISHT KUDO,SIDOMOS KETU NE TORINO.

leonora

Primus registratum

xhoni turshit ta po i mer me tren te dyshit ti /pf/images/graemlins/tongue.gif
kamajer me bjer nje amita me pjeshke se na plasi vapa /pf/images/graemlins/laugh.gif

xhoni

Primus registratum

MERR AMITEN DHE MOS NA BAJ SHUME LLAFE /pf/images/graemlins/tongue.gif

THUHET CIAO I HER PASTAJ KERKOHET PER TE PI. :shrug: :goofy:

leonora

Primus registratum

zduuuuuuuuuuuuuuuuu mor me thene ciao :goofy: dhe kush ta kerkoj ty i her amiten /pf/images/graemlins/blush.gif

xhoni

Primus registratum

:smash: :smash:
KETU PRONARI JAM UNE.PO SDESHA UNE SKA AMITA
DHE MOS MA SKUQ FYTYREN MU SE TE ERDHA TY.....MORE VESH? :smash: NA :smash:

leonora

Primus registratum

/pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
une jam n'lokal tem mor dhe guxo mos ma bjer se ishkreti ti kur te vish ne shpi sonte :smash: :smash:

mos na veni re ju te tjeret se kshu ban ky ne syt miletit sa per me ju mush menen se ja bej zuz gruse /pf/images/graemlins/laugh.gif por te shpij rrin si nuse :lol: prej friges :smash: :smash:

xhoni

Primus registratum

Mos na nxirr sekretet e shpis nigjove???
Ik e merru me kalamajt e lene klubin se merrem une.Ti shif laj e shplaj mos mu ban si italiane mu :smash:
Hajt........fuori :smash:

Kshu asht kur ja lcon fijen grus :shrug:

:lol: :lol: