A do nje birre e??

vllaznia 2001

Primus registratum
Re: A do nje birre e??

Mas mi permend kang shkodrane mas mban me fillu un se mandej nuk nalem ma po du me e rujt per te shtunden

xhoni

Primus registratum

snack.jpg

xhoni

Primus registratum

Shifni more :eek: :eek: :eek: :eek: se ca bari yll bote qe kam!!!!!!
He si ju duket????????
Ai qe po flet me ate gocen me te bardhe jam une.

rosela

Primus registratum

o xhoni po na permadhove me ato kange /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif !!!
nje birre!!!

BISOU

Primus registratum

XHONI ... ME THIRRE JA KU ME KE ...
BARIN E PASKE COOL FARE ... PO KUSH ESHTE AI BANAKIERI MO... HHMMMMMMOK SI PER MENGJES NJE KAFE DUA OSE ME MIRE NJE LATTE /pf/images/graemlins/laugh.gif DHE NJE CROASANT /pf/images/graemlins/laugh.gif

ATJE TEK KONKURSI MIRE PO SHKOJNE VOTAT ... AI I PREFERUARI JOT KA SHANCE TE MIRA /pf/images/graemlins/laugh.gif PO TI MO SA I MIRE QE JE SE KANE ARDHE SHUME VOTA DHE PER TY PO FOTOT AKOMA JO!!!
PO JA NUHAS EREN LATTES... MEZI PO E PRES /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:

xhoni

Primus registratum

Bisou:
Une te thirra per ndonje pije alkolike jo per kafe.
Hajt se po hapim nga nje shishe Chardoney me kikirik fara kungulli,bajame,patatina etj /pf/images/graemlins/wink.gif

BISOU

Primus registratum

XHONI NUK PO SHOH ASGJE NE ATE FOTO QE KE NXJERRE /pf/images/graemlins/laugh.gif :shrug:

BISOU

Primus registratum

WAHH PO UNE SA KAM HAPUR SYTE MO....
ESHTE AKOMA MENGJES KETEJNA... /pf/images/graemlins/laugh.gif HAJDE SPO TA PRISH... PO E FILLOJ DITEN ME ALCOHOL SE NDOSHTA ME SHKON ME MIRE KESHTU GJYSEM TAPE /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil:

xhoni

Primus registratum

Mere birren Rosa,te ftohte akull e ke :thumbsup:

Shtrige,me fal se harrova.Kur te dush te besh feste ketu tek bari im,me lajmero dy dite para dhe ska problem,ok? /pf/images/graemlins/wink.gif :wave:

xhoni

Primus registratum

Bisou,shif sa king :eek: eshte ai banakieri qe po mbush goten aty ke foto.Pranaj vijne shume goca ne lokal :cool:
He....si te duket?? /pf/images/graemlins/tongue.gif

xhoni

Primus registratum

Ja e nxorra me ne fund veren se plasa.
Kjo perdoret me teper per aperitiv.
Meqe ora po afron une them tja fillojme :rockband: :rockband: