A do nje birre e??

albavina

Primus registratum
Re: A do nje birre e??

xhoni :thumbsup: pa ty ketu nuk hecen perpara bari :kiss: cfare mjeshtri, 1 je /pf/images/graemlins/wink.gif

xhoni

Primus registratum

Bjerni i becks mu se vdiqa.
Edhe nji per vllaznine se qeka qefli si puna ime.
Se_di :kiss: :kiss: je si shpirt.Do e marresh nje te vogel?

leonora

Primus registratum

wwwwwwwaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwwwwwwwww qa keka ba ktu :eek: :eek: kenkeni ba tan tap /pf/images/graemlins/laugh.gif s'guxo robi te largohet nje minut se kta bajn namin :smash: :smash:

xhoni

Primus registratum

Ere,e di si asht puna,une desha me e kthy me vene t'kuqe se po pjek i cik mish qingji dhe sikur ma ka qefi me e rrekelly i got lang rrushi te fermentum.
He si thoni?A do njeri i gote?

vllaznia 2001

Primus registratum

Do te bajm namin qe çke me te qa kena me ba tan diten pa pun do te kalojm kohen me njeni tjetrin po per Zoten jena 1 se ja kalojme merzin njeni tjetrit.Kamarjer edhe 1 Becks se po e urdhnon Beni se 82 shkodrane e din se qa asht Beni

xhoni

Primus registratum

Beni ash ai qe vje naten tap ne shpi hahahahahahha,qesh me lot me shkodranet une. :lol:
Ai qe i kerko te jatit skenderbega(dhjetmishe)e?

leonora

Primus registratum

hahhahahah mos ma kujto ate humar se shkrihem ne gaz OHHHHHHHHHHHHHH moj nani si ishte :eek: :lol: :lol: nejse sa kisha dasht me pa /pf/images/graemlins/frown.gif flm shum naqe :thumbsup:

rosela

Primus registratum

po ça bahet ktu more???
ik robi per pak e ktu kane plasur birrat!!!!
po per mua a ka mbetur gja???

Florus

Forumium maestatis

:eek: hajde furnizim hajde, thash un qe kishte dicka te cuditshme te mungesa e xhonit :thumbsup: kalove kollaj ne kufi lale /pf/images/graemlins/wink.gif a ta kreu porosine ai tipi :wink:
birre per te gjithe ata qe jane ktu :cool:
chin chin /pf/images/graemlins/smile.gif

rosela

Primus registratum

jo ore se nuk je vetem!!
ja erdha prape une vetem sa hengra buke.
chin chin :wink: