Erdhi Nevee erdhi :kiss: Ne daten 31 iken prap /pf/images/graemlins/frown.gif Po qe po me pelqen ketu kete here sa paska ndyshuar tiranaaaaaaaaaa... Wall , Moire do vini ke sky tower t'jua nxjer nje birre kurrnaci??? :idea: :tipsy:Fillimisht postuar nga Moira:
[qb]
E kam ftuar te me tregoje icik per Neveen..Nuk e di ne erdhi dhe sa do te rije..??[/qb]
Moire po te ofroj 1 (JUG) Pims+lemonade ti shtoi dhe ca molle,portokall,mint,luleshtrydhe.Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif Nevee,ne mos birre nje kafe do t'ia pime kurnacit... /pf/images/graemlins/tongue.gif :kiss:
Kush do te me ofroje nje pije ...?? [/qb]
xhoniiiiiiiiiiiii ke humbur fare mistrec /pf/images/graemlins/frown.gifFillimisht postuar nga xhoni:
[qb] rosela ,ku jr yllo se na mori malli? :kiss:
me sillni nje birre se nordha.
e ka lene pas dore klubin fare Flobo. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
mmmmmmmmmuuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh ty iher se na mori malli /pf/images/graemlins/smile.gif :kiss:Fillimisht postuar nga PaRajSa^:
[qb] nje gja te ftofte si behet per mu se marume nga vapa /pf/images/graemlins/frown.gif
xhoni po ku je mor zotni se FloBon e dim qe na ka lan me kohe po ti as lan as pa lan :kiss:
Rosel moj moll pi birr pi ti se duhet me marr pak force per provime :kiss: [/qb]
nje birre per DD_DeeJaY e nje tjeter per mua ti bej shoqeri /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga DD_DeeJaY:
[qb] ka joj long frutash mer puve mer birren e pi una vetem po ma dha rozi /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]