A do nje birre e??

@d@

Primus registratum
Re: A do nje birre e??

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb]
E kam ftuar te me tregoje icik per Neveen..Nuk e di ne erdhi dhe sa do te rije..??
[/qb]
Erdhi Nevee erdhi :kiss: Ne daten 31 iken prap /pf/images/graemlins/frown.gif Po qe po me pelqen ketu kete here :eek: sa paska ndyshuar tiranaaaaaaaaaa... Wall , Moire do vini ke sky tower t'jua nxjer nje birre kurrnaci??? :idea: :tipsy:

Great s'te ka harruar Nevee ty jo .. se shpejti do behem e gjalle
:thumbsup:

/pf/images/graemlins/laugh.gif Nevee,ne mos birre nje kafe do t'ia pime kurnacit... /pf/images/graemlins/tongue.gif :kiss:
Kush do te me ofroje nje pije ...??

FUNLOVINCRIMINAL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif Nevee,ne mos birre nje kafe do t'ia pime kurnacit... /pf/images/graemlins/tongue.gif :kiss:
Kush do te me ofroje nje pije ...?? [/qb]
Moire po te ofroj 1 (JUG) Pims+lemonade ti shtoi dhe ca molle,portokall,mint,luleshtrydhe.
Sorry no pic,jepi dhe ketyre qe kane etje se eshte 1sh per ne vere.
:wink: :wink:

rosela

Primus registratum

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] rosela ,ku jr yllo se na mori malli? :kiss:
me sillni nje birre se nordha.
e ka lene pas dore klubin fare Flobo. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
xhoniiiiiiiiiiiii ke humbur fare mistrec /pf/images/graemlins/frown.gif

hajde gezuar :kiss:

rosela

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PaRajSa^:
[qb] nje gja te ftofte si behet per mu se marume nga vapa /pf/images/graemlins/frown.gif

xhoni po ku je mor zotni se FloBon e dim qe na ka lan me kohe po ti as lan as pa lan :kiss:
Rosel moj moll pi birr pi ti se duhet me marr pak force per provime :kiss: [/qb]
mmmmmmmmmuuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh ty iher se na mori malli /pf/images/graemlins/smile.gif :kiss:

neser kam provimin e fundit
:goofy:

Une sot dhashe provimin e pare(sa i mbare qe jam,ne appelete e fundit i le gjithmone provimet).

Po me kete raste po i fus i birre pastaj kur te dal qe ketej nga ky terneti!

renata

Forumium praecox

eheeeeeeeee:))))))))))))e dua nje birre tani ne pike te mengjesit.Me vere e kam mbyllur mbreme ,me birre do ta hap sot.... /pf/images/graemlins/smile.gif )))))))))

rosela

Primus registratum

Fillimisht postuar nga DD_DeeJaY:
[qb] ka joj long frutash mer puve mer birren e pi una vetem po ma dha rozi /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
nje birre per DD_DeeJaY e nje tjeter per mua ti bej shoqeri /pf/images/graemlins/smile.gif

@d@

Primus registratum

Moiraaaaaaaa, du si ajo vera /pf/images/graemlins/wink.gif he mi si ajo qe pim mbreme /pf/images/graemlins/smile.gif per te ngren mos me sill gje te lutem se skam marr veten alla nga dje :shrug: /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif moj..pijanece :kiss: qe ne mengjes vere don ti..??Mua nuk me ka dale akoma... :devil:
/pf/images/graemlins/frown.gif Kam pare nje enderr te keqe dhe me eshte prishur humori.. :confused:

@d@

Primus registratum

eli ylli i bukul :kiss: Une tani ne vend te ujit po pi vere :tipsy:
... :idea: Nuk pive aq shume mbrem prandaj ke pa endra /pf/images/graemlins/wink.gif ...ca endre pe? :idea:

Guest

iiiica pijanecesh qe jeni bo ju te dyja...nga bridhni keshtu dhe sju del as diten tjeter???!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

moire, te marrte te keqen enderra ty se ska cte te beje /pf/images/graemlins/wink.gif

neveee, me dergo ate gjene ne pm ti se nuk rri dot shume online une /pf/images/graemlins/frown.gif

ps. mbarove pune ti moira kaq shpejt?he si vajti?

soni2

Primus registratum

po afrohet dreka hidhni i Heineken knej nga une se ne memedhe ik vetem me date 8 :shrug:

FUNLOVINCRIMINAL

Primus registratum

Te gjithe LLULLE ketu
Hajde piraneca hajde
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
ky Bar s falimento najhere me ket lloj klientele
24/7 llulle
Ve bast me mire folin per pijen sesa
Profesionin

@d@

Primus registratum

dott .. sorry se isha cik ne kafe /pf/images/graemlins/laugh.gif (kafe i them se prap vere piva ) :goofy:

Moiraaaaaaaaaaaaa ca pune eshte ajo qe tha doti edhe ca endrre pe mi se sme del pija po se morra vesh :shrug: :tipsy:

ladouce2005

Primus registratum

Walls qetesohu e ulu t'a pime nje birre me ket vape /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif