Hej medet, sa her që m'ze gjumi pa e maru shishen krejt kur çohem nuk gjej mo as i pik. Po ti mër zhulc ç'do me konjakun, nuk të del gjaku ty e /pf/images/graemlins/laugh.gif ?Fillimisht postuar nga ConTe_DrACuLa:
[qb] e gjeta une po e piva shume i mire si konjak rrofsh per qerasjen :lol: [/qb]
:smash:Fillimisht postuar nga Moira:
[qb]:kiss: he te zuri... :kiss: [/qb]Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] ka na nje cik drog /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif Ja po dorezohem une ,e di jam fajtore po ishte shume e mire dhe nuk i rezistoja dot.. :tipsy:Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Ej kush e ka pa shishen e konjakut që kisha mrom se s'e kisha maru t'gjithën /pf/images/graemlins/laugh.gif . Është tepër urgjente që ai/ajo që e gjen të më njoftojë ose ta dorëzojë në AF!
Faleminderit!
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/frown.gif te gjitha per mua i kishe??Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb]:smash: [/qb]Fillimisht postuar nga Moira:
:kiss: shtriga :kiss: dhe mi bej te fala moires...se nuk na qeras fare /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga shtriga:
[qb] erdha dhe une nje fernet ju lutem
vetvetja flori tamem si ari. :kiss: [/qb]
mos ma ke me hile moj mos do te me dehesh /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: faleminderit...te kam xhanFillimisht postuar nga shtriga:
[qb] vetvetja te qersa une ty :kiss:
[/qb]
ja mi ku e ke.te kam qeras ke faqja tjeter pa ardh ti :kiss:Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb]
per durrsaken qe e kam shume xhan :kiss: nje tequila sunrise
per moiren
per shtrigen
per shqipetaren
per roselen [/qb]
po :smash:Fillimisht postuar nga Moira:
[qb]/pf/images/graemlins/frown.gif te gjitha per mua i kishe?? [/qb]Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb][/qb]Fillimisht postuar nga Moira:
Zgjidh e merr:Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] A ka nai birre me ... [/qb]