A do nje birre e??

Shqiptarja

Primus registratum
Re: A do nje birre e??

Kondrapedali, mere kete me poshte sa se kom derdh, ene mos mu ben edhe ti si kalama i llastum, KONJAK dhe pike!!!!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

beer.jpg

Kondrapedali

Kondrapedali

Shqiptare ti rrofsh e qofsh! Ajo puna e konjakut o içik mo e komplikume se aq. Me pi birr me mjes sikur t'fry ene gjith ditën e kalo tu majt barkun me dor. Përkundrazi konjaku o i lehtë, të jep energji dhe të zgjon nga gjumi. Madje ai është i rekomandueshëm edhe nga mjekët (unë p.sh /pf/images/graemlins/laugh.gif ).

Shqiptarja

Primus registratum

Kondra, po ti a DR na qenke a?! S'te besoj, sepse nje dorktor i mire nuk te rekomandon te pish pije alkoolike, aq me pak kur dihet qe ata ta "turbullojne" mendjen, po ndoshta ti je nje DR cik si i vecante....!!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Kondra, po ti a DR na qenke a?! S'te besoj, sepse nje dorktor i mire nuk te rekomandon te pish pije alkoolike, aq me pak kur dihet qe ata ta "turbullojne" mendjen, po ndoshta ti je nje DR cik si i vecante....!!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Jo shqiptare nuk jom durrsak /pf/images/graemlins/laugh.gif . Mjeku ta kshillon nji got alkool në mëngjes por jo një shishe /pf/images/graemlins/laugh.gif . Për m¸e tepër që po qem shum ftillueshëm kushedi se ça mund t'bajm nonji budallallik /pf/images/graemlins/laugh.gif .

/pf/images/graemlins/laugh.gif une kam 3 dite ,qe nga i ftohti bashke me kafen e mengjesit ,marr edhe ponc... :devil: me beri zili ai ponci i dikurshem ,por per juve kam sjelle /pf/images/graemlins/wink.gif
040910.jpg
:wave:

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb]
Fillimisht postuar nga PaRajSa..:
[qb] du nje got qumesht une /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Urdhëro, nga burim i rinovueshëm biles /pf/images/graemlins/laugh.gif
images
[/qb]
hahahhahahahhahaha :lol: :lol: :lol:
pse nuk thu ti qe jam me shanc une direkt i fresket :goofy:
flm naqe flm :wave:

Kondrapedali

Kondrapedali

Në ndërrmarrjen tonë kualiteti dhe satisfaksioni i klientelës vjen mbi gjithçka /pf/images/graemlins/laugh.gif (puuu ç'i boj shqipes :tipsy: ).

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga shtriga:
[qb] ajdeni GEZUAR

vecchia-romagna.jpg
[/qb]
o shtriga...kur pashe ate pijen...u tundova...eshte pija ime e preferuar...edhe sikur te mos doja te pija me ty...por ne fakt...une dua te pi me ty...me shijon shume(pastaj do thone njerezit)shife kete djalin...te shkretin...e paska magjepsur kjo shtriga :wub: /pf/images/graemlins/laugh.gif

leonora

Primus registratum

[qb] Në ndërrmarrjen tonë kualiteti dhe satisfaksioni i klientelës vjen mbi gjithçka /pf/images/graemlins/laugh.gif (puuu ç'i boj shqipes :tipsy: ). [/qb]
mos harro mor se une jam bashkeshortja e pronarit te lokalit :goofy: jo klienteeee :cool:
sa shpejt qe harroni dhe ju /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po do ja tregoj une ati burrit tim se ska per te pa djalin per 3 jave hic :smash:

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga PaRajSa..:
[qb]
[qb] Në ndërrmarrjen tonë kualiteti dhe satisfaksioni i klientelës vjen mbi gjithçka /pf/images/graemlins/laugh.gif (puuu ç'i boj shqipes :tipsy: ). [/qb]
mos harro mor se une jam bashkeshortja e pronarit te lokalit :goofy: jo klienteeee :cool:
sa shpejt qe harroni dhe ju /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po do ja tregoj une ati burrit tim se ska per te pa djalin per 3 jave hic :smash: [/qb]
Në ndërrmarrjen tonë kualiteti dhe satisfaksioni i klientelës dhe i gruas s ë pronarit vjen mbi gjithçka /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Ku do shkoj ai tati për 3 jav mi?

leonora

Primus registratum

epo djali rri me mua nga qe jemi familje moderne ne dhe shofim secili hesapin e tije /pf/images/graemlins/laugh.gif
por ai vjen e shef nje her ne jave te shtunen dhe qe kte her nuk do shof per tre jave si denim :smash: :smash:
Po i keq i keq por kamajeret mi ka gjet te mire dreqi :devil:

shtriga

Primus registratum

Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb]
[qb] ajdeni GEZUAR

vecchia-romagna.jpg
[/qb]
o shtriga...kur pashe ate pijen...u tundova...eshte pija ime e preferuar...edhe sikur te mos doja te pija me ty...por ne fakt...une dua te pi me ty...me shijon shume(pastaj do thone njerezit)shife kete djalin...te shkretin...e paska magjepsur kjo shtriga :wub: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ME MIRE TE TE DALI SYRI SESA NAMI THON.KUJDES FLORI :lol:

shtriga

Primus registratum

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb]
[qb] kamarieret e xhonit po flen.duhet te maresh te rinj xhono. :kiss: [/qb]
SHTRIGE ,SHYQYR QE NA BEGENISE....KAMARIERET PUNONJE DERI VONE TE SHKRETET PRANDAJ NGANJERE ZGJOHEN ME VESHTIRESI :shrug: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me rafte pika mua un edite per dite ketu jam qe ne mengjes mendjen per te pire e kam. :smash:

picasso

Forumium maestatis

[qb]
Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb]
[qb] ajdeni GEZUAR

vecchia-romagna.jpg
[/qb]
o shtriga...kur pashe ate pijen...u tundova...eshte pija ime e preferuar...edhe sikur te mos doja te pija me ty...por ne fakt...une dua te pi me ty...me shijon shume(pastaj do thone njerezit)shife kete djalin...te shkretin...e paska magjepsur kjo shtriga :wub: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ME MIRE TE TE DALI SYRI SESA NAMI THON.KUJDES FLORI :lol: [/qb]
por une jam djal qe nuk merrem kurr me opinjone...rri i qete...per mua vlen mendimi i atij personi qe kam perball...(per kete jam shuem pragmatist)po nuk e mora vesh...ajo fjala flori...ishte ne sensin e arit? /pf/images/graemlins/laugh.gif