A do nje birre e??

xhoni

Primus registratum
Re: A do nje birre e??

Hajt ciao a tutti dhe befshi naten e mire
:wave:
Flobo kujdes barin se paskan pi shume gocat dhe do na thyjne ndonje xham me duket /pf/images/graemlins/tongue.gif

leonora

Primus registratum

cane-birra.jpg

kjo eshte per FloBon kur te vije qe ka hanger buk /pf/images/graemlins/laugh.gif

leonora

Primus registratum

birra.jpg

kto jan per gjith ju qe jeni ne linje nga e dashura e xhonit qe ka tani :lol: :lol:

picasso

Forumium maestatis

[qb]
Fillimisht postuar nga SweetAngel:
Po ku ke qene para 10 vjetsh ( dhe na vdiqe duke nderruar emrat, si mbreti rrobat /pf/images/graemlins/laugh.gif ). Mendova se s'kishte meshkuj te tille. [/qb]
pra 10 vitesh...?kam qen duke jetur historine me te bukur(te jetes sime)persa i perket dashurise... :wub: ehhh jam e ato kujtime qe me japin akoma fuqi :idea:

picasso

Forumium maestatis

papapapap sa xhiro paska lokali kur mungoj une... /pf/images/graemlins/laugh.gif (thua te jem i deshem per kete lokal :confused: )nejse...nje birre ju lutem(nese nuk kerkoj teper)

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PaRajSa..:
[qb]
Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] parajsa nuk te njof kush je ti /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
hhahahhahah nuk em njef aaaaaaaa sa shpejt paske harru mor apo une kam nderru nicun :rolleyes: a njef i far 82-shko /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
weeeeeeeeeee po ku je ti me skam len vende pa pyetyr /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ps: :kiss:

albavina

Primus registratum

gjes te gjithve /pf/images/graemlins/laugh.gif
kjo eshte per ju /pf/images/graemlins/smile.gif
colazione.jpg

Shqiptarja

Primus registratum

Gjesi durrsake!! :kiss:
Faleminderit per mengjesin, tamam ne kohe me erdhi!! /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

xhoni

Primus registratum

Ylli i af na e paska pergatit mengjesin.Grazie zemer :kiss: .

KS16203.jpg

Dreken po jua jap une.
:wave:

/pf/images/graemlins/smile.gif Kush do te me qerasi mua sot me ndonje birre ,se pertoj te hap canten.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] weeeeeeeeeee po ku je ti me skam len vende pa pyetyr /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ps: :kiss: [/qb]
une ja ktu mor zeqo po ti ka ke ken kshu qe bane tan kyt mungese :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb] papapapap sa xhiro paska lokali kur mungoj une... /pf/images/graemlins/laugh.gif (thua te jem i deshem per kete lokal :confused: )nejse...nje birre ju lutem(nese nuk kerkoj teper) [/qb]
ja mor kush te tha qe je teper :eek: ti tamamm je /pf/images/graemlins/laugh.gif birren porosita kamajerin te ta bjer por me teper se birr nuk ka dhe nese hapsh katersh ska /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

Guest

Kisha qef me e pi nje gote tek ky lokal por kam frike se mos me ngel ne fyt se femrat fusin shejtanin ne shishe dhe jo mo ne goten time :lol: :lol:

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga INDIANO-XHONS:
[qb] Kisha qef me e pi nje gote tek ky lokal por kam frike se mos me ngel ne fyt se femrat fusin shejtanin ne shishe dhe jo mo ne goten time :lol: :lol: [/qb]
ne fusim shejtana ne shishe vec nese dikush e kerkon ate?!Dmth pa kerkese ne nuk bejme gje, jo!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif
He tashi fol, ca do nga lokali?! /pf/images/graemlins/wink.gif meqe na ke ardh pas kaq e kaq shekujsh ketu...desha me thene vitesh, ne po te qerasim, e ke nje pije nga shpia!!! /pf/images/graemlins/wink.gif