A do nje birre e??

rosela

Primus registratum
Re: A do nje birre e??

:kiss: :kiss: !!! hajt tani buzeqesh /pf/images/graemlins/smile.gif e gezuar!!! :rockband: :rockband:

leonora

Primus registratum

shqiptare flmmmmmmm :kiss: :kiss: :kiss:
rosela :rockband: :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Shqiptarja ti the qe ska as nje gje per mua dhe me solle tv e shef te sjell vet zemra tek mua ty skam faj une /pf/images/graemlins/laugh.gif

leonora

Primus registratum

zeqo mor te hankshin pleshtatttttttttttt na paske harru mar /pf/images/graemlins/tongue.gif

Florus

Forumium maestatis

parajsa hajt ta pijm nje birr bashk se ma moren frymen sot, nuk e di ca kan me mu :confused:

Joy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] parajsa hajt ta pijm nje birr bashk se ma moren frymen sot, nuk e di ca kan me mu :confused: [/qb]
Kane inat se je me i pashem /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup:

leonora

Primus registratum

[qb] parajsa hajt ta pijm nje birr bashk se ma moren frymen sot, nuk e di ca kan me mu :confused: [/qb]
pse moj naqe kshu ty :eek: kamajerrrrrrrrr dy birra vrappppppp
per FloBon te vogel se nuk ndjehet mir sot /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

rosela

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PaRajSa..:
[qb]
pse moj naqe kshu ty :eek: kamajerrrrrrrrr dy birra vrappppppp
per FloBon te vogel se nuk ndjehet mir sot /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: [/qb]
hihihihi....Flobon e vogel.....(shaka) :kiss:

xhoni

Primus registratum

Sbirascia.jpeg

rosela

Primus registratum

o xhoni thanx....po me poshte nuk e vije dot??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

Rosela :mad: un jam bo per ate kongen: sjam i vogel babi im, jam ne moshe te behem prind :cool: kurse ti je akoma te qingji vogel rri mendushem be be muuu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Parajse rrofsh po me duhet nje birre e madhe se dua ta spostoj vemendjen te dicka normale :angel: po kaloj momente te forta emocionale prandaj :wub:

Joy ti ca keshillon :rolleyes:

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] parajsa nuk te njof kush je ti /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
hhahahhahah nuk em njef aaaaaaaa sa shpejt paske harru mor apo une kam nderru nicun :rolleyes: a njef i far 82-shko /pf/images/graemlins/tongue.gif

xhoni

Primus registratum

Rosela hip merre birren.E ke lart tek kollonat ne San siro. /pf/images/graemlins/laugh.gif

leonora

Primus registratum

[qb]

Parajse rrofsh po me duhet nje birre e madhe se dua ta spostoj vemendjen te dicka normale :angel: po kaloj momente te forta emocionale prandaj :wub:

[/qb]
pse nuk thua ti qe te dashka me te kap me te rrah i her me harru se ca je tu kalu /pf/images/graemlins/laugh.gif
he fol ca ka ba vaki, c'far jan kto emocjona nga vine :goofy:

rosela

Primus registratum

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Rosela hip merre birren.E ke lart tek kollonat ne San siro. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
o xhoni po pres ketu poshte se do ta hedhe ndonje tifoz interist nga inati qe po humbin!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
bej shaka /pf/images/graemlins/tongue.gif :kiss:

xhoni

Primus registratum

munchen2.jpg

O Flobo
Mos pi shume se do bej gol Interi dhe do na biesh pastaj.

Tuj prit parajsen dhe roselen /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif maje San Siros :goofy:

Florus

Forumium maestatis

:lol: ti parajsa me shkrin tuj qesh, ndoshta ma ke gjet edhe ilacin /pf/images/graemlins/tongue.gif do ta marresh vesh shpejt situaten..

xhon mir i thu roseles, ka kushte ktu /pf/images/graemlins/wink.gif

ika iher se marova per buk :smash:
thojni haj durrsaken nga mu
:wave: