A do nje birre e??

leonora

Primus registratum
Re: A do nje birre e??

qa behet ktejjjjjjjjjjjj moooooooooo :eek:
kush na paska ardheeeeeeeeeeeeeeeeeee :kiss: :kiss: :kiss:
dy birr vrap xhono per mua dhe se_di e leri fjalet se tek podrumi ke per te perfundu :goofy:

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb]
Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb] pac fat xhoni....

motra po si mor me bene hajdut ne mes te lokalit..

xhoni fute ore ne magazin me minjt se aty e ka vendin dreqi.. :lol: :kiss: [/qb]
RAUL, po he mer, a nuk te mbgyllem ne bodrum neve per shkak te hajdutllekut!!! Ehhee, oreeee, mos me bej naze tani para xhonit sikur s'ke bere gjera pa vlere...

DERISA te jete Shotja gjalle, shkodranja v.s PARAJSA ka me jetu mer si ma mire!!!! :thumbsup: [/qb]
e shikkon naqe si ben kyyy sikur i pa fajshemmmmmmm /pf/images/graemlins/laugh.gif po do ja tregojm bukur vendin ati dhe xhonit :goofy:
Shqiptare :kiss: :kiss:

shtriga

Primus registratum

UUUAAAAAA MOJ MAMI KUSH KA ARDHUR.
XHONO DY BIRRA SHPEJTO NGA ATO TE BANAKU TE MIRAT,NJE MUA NJE SE_DI.
MBAS INVENTARIT QE U BE NE BARIN TUAJ PARAT E VJEDHURA U GJETEN POSHT BANAKUT TE MESHYERA NE NJE SHISHE.BILANCI U MBYLL ME SUKSES GJAT BEHARIT BARI KISHTE FITIM 70%.
EKONOMISTE-FINANCIERE
SHTRIGA. /pf/images/graemlins/wink.gif

Shqiptarja

Primus registratum

LOKALIN e marrin ne pronesi:

Parajsa
Fiona
Moira
Shqiptarja
s_e di

nderkaq Rozalina behet nendrejtoreshe e liokalit, sahere qe ndonjera nga ne nuk eshte ketu, ajo merr pergjegjesine per cdo gje qe do te ndodh ketu!!!

KUPTOVE xhoni!!!
Pale ky edhe Flobon e ben bashkpronar....!!!Hmmm, Flobo :devil: :lol:
Hajde na boni nga i kafe se perndryshe....topi lun knej oreee!!!!

Parajsa :kiss:

/pf/images/graemlins/laugh.gif bashke me furnizimin e birrave porosita dhe keto...
rifles.jpeg
Fisheket jane te mbushur me ilac gjumi :tipsy: pra goca nqs hasni armikun nje shkrepje dhe tek bodrumi... :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

picasso

Forumium maestatis

hahahahahha amon moj moira ca bon kshu ti?se ka edhe polica ketu e po na (qe nuk flasin por rrin e bejen sehir,gjoja)
hahahhahah

Shqiptarja

Primus registratum

picasso, po ti mos u tremb mer te keqen he!
Ty nuk te konsiderojme armik lal, por ti je sehirxhi!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

leonora

Primus registratum

te behemi gati te luftojme deri ne vdekje goca :rockband: e mos te na mposhtin kta koktuant ktu :smash: :smash:
une du nje kafe :rolleyes:

RAUL

Primus registratum

pupu cfar qenka bo ketu.. :smash: paska kercit kallshi ketu... :tipsy: :smash:
NGA ORA 8:30PM FILLON GJENDJA E JASHTZAKONSHME...DO TE QELLOHET ME ARME ZJARRI, LENE MO ME SHKOP GOME TE GJITHA GOCAT QE DALIN MBAS ORES TE CAKTUAR. :lol:

JU LUTEM MBANI QETESI... SE PER NDRYSHE DO FUS AUTOBLINDAT NE MES TE LOKALIT..

RUANI GJAKFTOHTESI PO JU THEM PER HERE TE FUNDIT... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

Xhono shef ti si te hypin mbi qafe kur u le cik post femrave :mad:
Shqiptare, kte klub e kena bashke me xhonin nga gjysherit qe kane qene denbabaden pijanec te rregullt te ketij klubi :cool:
Moira, ato kallashet sugjeroj qe t'i perdoresh kur te besh ndonje kercim te vecante :devil:
se_di /pf/images/graemlins/frown.gif

picasso

Forumium maestatis

o Shqiptarja nuk tremem jo se dhe une Sshqiptar jam.e shqiptari per luft eshte gjithmone gati.por mua me pelq qe ne lokal,te mos kete sherre(se e ha e/i gjoma/i per te thaten/in.kjo eshte e keqja. :goofy:

picasso

Forumium maestatis

me falni eeeee.por une bej shume lloj punesh,por vetem barist edhe kamarier nuk mundem.mos me keqkuptoni eee.ca doni ju te bej per ju(qe te mos ngelem i panevojshem :rolleyes: ...lol)

albavina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga shtriga:
[qb] UUUAAAAAA MOJ MAMI KUSH KA ARDHUR.
XHONO DY BIRRA SHPEJTO NGA ATO TE BANAKU TE MIRAT,NJE MUA NJE SE_DI.
MBAS INVENTARIT QE U BE NE BARIN TUAJ PARAT E VJEDHURA U GJETEN POSHT BANAKUT TE MESHYERA NE NJE SHISHE.BILANCI U MBYLL ME SUKSES GJAT BEHARIT BARI KISHTE FITIM 70%.
EKONOMISTE-FINANCIERE
SHTRIGA. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
shtriga :kiss: nje birre per ty yllo

flobo :rolleyes: :confused: :cry:

picasso

Forumium maestatis

a ka banakjer ketu mo,se mu tha buza lol /pf/images/graemlins/laugh.gif
me dhe nje pergjigje qe aq shume e kisha prit.birr per te gjithe!paguar albforumi /pf/images/graemlins/tongue.gif

xhoni

Primus registratum

Picasso...futu vete aty ke frigoje se mesa duket kamarieret qenkan tuj flejt. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Flobo,po ku je mer lal se po na marrin neper kembe femrat???? :lol:
Shyqyr qe u gjeten ato leket se vallaj do tjau kisha shtyp koken ketyre femrave /pf/images/graemlins/tongue.gif
Parajsa....mos me bej shume numra se perndryshe nuk ta lej ta shofesh djalin as te shtunen :cool: :kiss:
Se_di :kiss: sei unica!!!

Shqipetare,mos harro se une jam nipi i presidentit dhe sma merr dot kollaj lokalin.
Le qe e kam dhe te trasheguar nga gjyshi(si une dhe Flobo) /pf/images/graemlins/tongue.gif

Tani le te filloje muzika se pas pak fillon ndeshja dhe dua qetesi.Jo per gje ,por kam vene shume leke per fitoren e cunave nerazzurri :rockband:

xhoni

Primus registratum

Ah se harrova,sot birrat jane gratis se mora dokumentat qe me kishin humb :rockband: :rockband:

albavina

Primus registratum

xhoni /pf/images/graemlins/wink.gif grazie 1000 carissimo :kiss:
shyqyr qe i more ato dokumenta :goofy:

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga se_di:
[qb] nje birre per picasso shpejt /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
nuk te njof.por ama kishe duar te bukura,dhe me ka shijua aq shume ajo birra saqe.....
faleminderit!
hej Xhoni,nese je ti furrnitori kij kujdes,se ke birra qe u eshte afruar afati i skadences lol /pf/images/graemlins/laugh.gif