A do nje birre e??

leonora

Primus registratum
Re: A do nje birre e??

une dua nje leng frutash.....po te jet shije pjeshke me mir /pf/images/graemlins/smile.gif

xhoni

Primus registratum

Ma paske ndru nickun naqe? :kiss:
Mere lengun e pjeshkes dhe prit se erdha ta pijme bashke .
Me ka marre malli per ty......parajsa :kiss:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga mikrula:
[qb] dua,,,,dhe jo vetem nje por shum,,,,,,te behem tape fare,,,,,,,,, :shrug: [/qb]
Compagnia%20della%20birra.jpg

Po te Lahesh ne Birra te Mjafton ...
8129.jpg

ja dhe J&B i Jot po Nanua pi vetem Kshu zakonisht
GordonsGin.jpg

RAUL

Primus registratum

XHONI,kjo motra ime apo me mire nusja jote nuk me ka bere sherbim hiq. /pf/images/graemlins/frown.gif qe ate dite qe ike une as nje kafe nuk e kom pi, leni mo birrat qe nuk ju kom marr as ere. :cry:
thuaj mor te keqen vllai se me thau fare,,tani kete kohet e fundit ka vazhduar te me thyej turinjt. /pf/images/graemlins/laugh.gif se ku dreqin kishte mesuar boksin nuk e di(ate te djathte e kishte shume te fort).. :smash: :smash: :lol:

xhoni

Primus registratum

KAMARIER !!!!!
Na sill ca birra se do shofim sportin

ah se harrova na bej nje sallate mikse dhe ca qofte

OHL0015.jpg

picasso hajde plak se eshte e fresket

xhoni

Primus registratum

Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb] XHONI,kjo motra ime apo me mire nusja jote nuk me ka bere sherbim hiq. /pf/images/graemlins/frown.gif qe ate dite qe ike une as nje kafe nuk e kom pi, leni mo birrat qe nuk ju kom marr as ere. :cry:
thuaj mor te keqen vllai se me thau fare,,tani kete kohet e fundit ka vazhduar te me thyej turinjt. /pf/images/graemlins/laugh.gif se ku dreqin kishte mesuar boksin nuk e di(ate te djathte e kishte shume te fort).. :smash: :smash: :lol: [/qb]
mos u merzit raulo
sot erdha une dhe ska me llafe ketu :smash:
shkodranen do ta shofesh me manikota kur te vije se do i kem hy m'dajak
hajde tani ta pish nje birre me ne :wave:

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Ma paske ndru nickun naqe? :kiss:
Mere lengun e pjeshkes dhe prit se erdha ta pijme bashke .
Me ka marre malli per ty......parajsa :kiss: [/qb]
ti e di qe une e nryshoj shum shpesh nicun :shrug: he po ky si te duket /pf/images/graemlins/frown.gif
flm per sukon dhe ja dhe nje :kiss: se dhe mua me ka marr malli (ne te vertet)

leonora

Primus registratum

[qb] XHONI,kjo motra ime apo me mire nusja jote nuk me ka bere sherbim hiq. /pf/images/graemlins/frown.gif qe ate dite qe ike une as nje kafe nuk e kom pi, leni mo birrat qe nuk ju kom marr as ere. :cry:
thuaj mor te keqen vllai se me thau fare,,tani kete kohet e fundit ka vazhduar te me thyej turinjt. /pf/images/graemlins/laugh.gif se ku dreqin kishte mesuar boksin nuk e di(ate te djathte e kishte shume te fort).. :lol: [/qb]
o ti ke luajtur nga ment me duket mua,, si kujtoke qe te do burri im me shum se sa une wwaaaaaaaa kjo nuk ka ba vaki....
persa i perket grushtit tim kam ber kursin e boksit kur isha ne kine :lol:
hajt se te jap nje birre neser se sonte nuk ke kohe ta pish /pf/images/graemlins/laugh.gif

picasso

Forumium maestatis

[qb] KAMARIER !!!!!
Na sill ca birra se do shofim sportin

ah se harrova na bej nje sallate mikse dhe ca qofte

OHL0015.jpg

picasso hajde plak se eshte e fresket [/qb]
haaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh...edhe nje tjeter!faleminderit hahahahah

RAUL

Primus registratum

ku e di ti se nuk kom kohe eeee?
ja xhono keshtu me thoshte per cdo dite.. pije neser se sot nuk ke koh. une kisha kohe sa te duash me pi birren dhe me vu bastet,kjo si kur nuk eshte ne terezi.. :lol: /pf/images/graemlins/tongue.gif

xhono thanks per birren. /pf/images/graemlins/wink.gif

leonora

Primus registratum

[qb] ku e di ti se nuk kom kohe eeee?
ja xhono keshtu me thoshte per cdo dite.. pije neser se sot nuk ke koh. une kisha kohe sa te duash me birren dhe vu bastet,kjo si kur nuk eshte ne terezi.. :lol: /pf/images/graemlins/tongue.gif

xhono thanks per birren. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
si mor nuk kenkam ne terezi :smash: :smash:
po ti ke harruar venin qe ishe me pare por fajin e kam une qe i lash te te nxjerrin nga aty prandaj ben kshu ti.....
por mos ki merak se dhe pak do perfundosh bashk me xhonin aty per nja 3 muaj qe mos te ju kemi per keme :lol: :lol:

xhoni

Primus registratum

shkodrane,shyqyr qe gjete nje nick te hajrit /pf/images/graemlins/wink.gif .ky te shkon shume :kiss:
hap frigoriferin,na sill dhe ca birra te tjera,merr dhe nje per vete

picasso pi sa te duash vetem mos ma ngacmo banakieren /pf/images/graemlins/laugh.gif

leonora

Primus registratum

[qb] shkodrane,shyqyr qe gjete nje nick te hajrit /pf/images/graemlins/wink.gif .ky te shkon shume :kiss:
hap frigoriferin,na sill dhe ca birra te tjera,merr dhe nje per vete[/qb]
:kiss: :kiss: po frigoriferin e ka boshatise RAUl-i /pf/images/graemlins/frown.gif qa te bej :rolleyes: hajduti dreqit :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

xhoni

Primus registratum

raulo,po doli sampdoria iks i marr nja 500 euro.
hajt beni nje cike tifo per mua dhe thuaj sat-motre te luj kembe e duar se nuk eshte me gruja e pronarit /pf/images/graemlins/laugh.gif

grujeeeeeeeeeeeeeeeeeee (ish) :lol:
shpejt birrat per mua picasson dhe tet vella se perndryshe te futa ne bodrum qe te pish kafe me minjte :smash:

neser do bej llogarite dhe do shofim se me duket kane fut doren ke kasa si shpesh.

RAUL

Primus registratum

pac fat xhoni....

motra po si mor me bene hajdut ne mes te lokalit.. :smash: :smash:

xhoni fute ore ne magazin me minjt se aty e ka vendin dreqi.. :lol: :kiss: