Fillimisht postuar nga mikrula:
[qb] dua,,,,dhe jo vetem nje por shum,,,,,,te behem tape fare,,,,,,,,, :shrug: [/qb]
Fillimisht postuar nga TEDI:
mos u merzit rauloFillimisht postuar nga RAUL:
[qb] XHONI,kjo motra ime apo me mire nusja jote nuk me ka bere sherbim hiq. /pf/images/graemlins/frown.gif qe ate dite qe ike une as nje kafe nuk e kom pi, leni mo birrat qe nuk ju kom marr as ere. :cry:
thuaj mor te keqen vllai se me thau fare,,tani kete kohet e fundit ka vazhduar te me thyej turinjt. /pf/images/graemlins/laugh.gif se ku dreqin kishte mesuar boksin nuk e di(ate te djathte e kishte shume te fort).. :smash: :smash: :lol: [/qb]
ti e di qe une e nryshoj shum shpesh nicun :shrug: he po ky si te duket /pf/images/graemlins/frown.gifFillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Ma paske ndru nickun naqe? :kiss:
Mere lengun e pjeshkes dhe prit se erdha ta pijme bashke .
Me ka marre malli per ty......parajsa :kiss: [/qb]
o ti ke luajtur nga ment me duket mua,, si kujtoke qe te do burri im me shum se sa une wwaaaaaaaa kjo nuk ka ba vaki....Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb] XHONI,kjo motra ime apo me mire nusja jote nuk me ka bere sherbim hiq. /pf/images/graemlins/frown.gif qe ate dite qe ike une as nje kafe nuk e kom pi, leni mo birrat qe nuk ju kom marr as ere. :cry:
thuaj mor te keqen vllai se me thau fare,,tani kete kohet e fundit ka vazhduar te me thyej turinjt. /pf/images/graemlins/laugh.gif se ku dreqin kishte mesuar boksin nuk e di(ate te djathte e kishte shume te fort).. :lol: [/qb]
haaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh...edhe nje tjeter!faleminderit hahahahahFillimisht postuar nga xhoni:
[qb] KAMARIER !!!!!
Na sill ca birra se do shofim sportin
ah se harrova na bej nje sallate mikse dhe ca qofte
picasso hajde plak se eshte e fresket [/qb]
si mor nuk kenkam ne terezi :smash: :smash:Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb] ku e di ti se nuk kom kohe eeee?
ja xhono keshtu me thoshte per cdo dite.. pije neser se sot nuk ke koh. une kisha kohe sa te duash me birren dhe vu bastet,kjo si kur nuk eshte ne terezi.. :lol: /pf/images/graemlins/tongue.gif
xhono thanks per birren. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
:kiss: :kiss: po frigoriferin e ka boshatise RAUl-i /pf/images/graemlins/frown.gif qa te bej hajduti dreqit :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga xhoni:
[qb] shkodrane,shyqyr qe gjete nje nick te hajrit /pf/images/graemlins/wink.gif .ky te shkon shume :kiss:
hap frigoriferin,na sill dhe ca birra te tjera,merr dhe nje per vete[/qb]