o mjeshter do me mesosh edhe mua te pi dhe mos dehem? se me bertet flobo po u deha /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Po te pish me mjeshtrin ktu,nuk dehesh kurre.Mos u merzit ,te jep shoku si fillim ca ostriche,pastaj pak sallate deti,dhe ca linguine me astice qe te pijm gjithe lezet.[/qb]
Une jo per vete se nuk i ha bamjet dhe as qe pi veren :shrug:Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Flm albavina.
Pas pak do iki te gatuj bamjet per darke do shof sportin dhe do pi ca birra per qejf.
Apo s'kapa dhe lloto sot.(rreth 350euro)
Kush do vije per darke te haje tave me bamje e bere nga dora e mjeshtrit? [/qb]
Zduuuuuuuuuuuuu se prap se prap nuk ha bajamet :shrug:Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Po ti thuj i here do vi,se te jap se suko une. :smash: [/qb]
Se harrova bamjet /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga LeoEni...:
[qb]Zduuuuuuuuuuuuu se prap se prap nuk ha bajamet :shrug: [/qb]Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Po ti thuj i here do vi,se te jap se suko une. :smash: [/qb]
Bjer ti bjer se me ke pa gjet ne dam :cry:Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Hihihihihihihihihih
Kurre mos dac :smash: :smash:
Tani dhe po erdhe nuk ta hap deren. [/qb]
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Ca thu mi se spo te marr vesh.
Ca eshte ajo:bjer ti bjer se me ke pa gjet ne dam.....cos'è [/qb]
Mos ma nxirr gjuhe mua se c'faj kam une qe nuk kupto ti :smash:Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] A a a a a a .Po ti e di se nga vij une.Keshtu qe mos me fol me shkurtime dialektike. :tipsy: [/qb]
C'far eshte kjo mo arabishtFillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Mire pra na mer vesh kete:
Pse nfjr jfudb qw as etig m kdoe fbgns r fl. [/qb]