10 makinat me te preferuara nga femrat.

Prodigychild01

Primus registratum
Re: 10 makinat me te preferuara nga femrat.C'mon baby don't be afraid
on the top of my escalade.

In the sun
or up in the shade.
 

DEVIL-girl

Primus registratum
Re: 10 makinat me te preferuara nga femrat.

Ah kto te shpejtat te kenaqin se merr nga nje penallti per speed limit sa here del ne motorway.
 

Belina1986

Primus registratum
Re: 10 makinat me te preferuara nga femrat.

Une po ju them vetem qe si femer preferoj makinat sportive dhe te shprejta edhe s'ka rendesi se c'marke eshte! :goofy:
 
Top