10 gjera intersante qe dini per dashuin

Hektor12

Locus omnem
1Te lun menc
2te ben budalla
3te verbon
4te shurdhon
5te ben memec
6te ben egoist
7te ben posesiv.te be xheloz
8nxjerr anet tona me te mira
9na jep drite
10na jep shprese
11 na ben te ndjeshem
12 na ben te bukur
13na ben poete
14na ben te lumtur
15na ben fatkeq.


Ka te mirat dhe te keqiat e saj..po pa te s'jetohet.

precize dhe e sakte ... si gjithmone ... keshtu flitet jo e lagu se lagu ...
 
Top