Ç'mendim keni per Kosovaret

kokeakulli

Primus registratum
Re: Ç'mendim keni per Kosovaret

ne nuk jemi ndonje popull i madh qe tja lejojme vetes luksin e perqarjes. une skam asnje interes personal te mbroj kosovaret. por kur shkova ne kosov ne prekaz, mu d esh disa minuta meditim per ta kuptuar se prekazi eshte meka dhe jerusalemi jone i dyte. atje pashe virtytet me te larta ne bote te njeriut qe skerkonte me shum perveqse ajo qe i takonte, mbi 60 njerez nga fisi i jasharëve burra e intelektuale, femije, gra qe deshin te jetonin e te gezonin si ne dhe i kishin mundesite(merrnin te gjith azil ne cdo vend te botes pa problem) pranuan tua falin jetet e tyre vendit qe deshen pakufi mbare shqiptarise nga kosova ne qameri. Adem jashari ra me kengen e qerqiz topullit

kokeakulli

Primus registratum

amaneti i jashareve, haradinajve dhe gjithe te reneve eshte nje shqiptari e bashkuar e persosur shpirterisht ekonomikisht dhe e vlefshme per gjithe rruzullin. ata bene shume mire punen e tyre hajde dhe ne ta bejme punen tone ta realizojme endrren e tyre per te miren tone dhe te gjithe botes. ne si shqipetar duam dhe i kemi mundesit te jemi bashke me popujt me perparimtare dhe te qyteteruar te botes.

blendiys

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
si dhe e fundit, ishte shqiperia (ngjitur teritorialisht) qe i mbrojti kosovaret nga zhdukja e identitetit tyre, e jo e kunderta

[/ QUOTE ]
Kujt kohe po i referohesh?, se ne c'do rast duket si pa vlere.
Kur ishte kjo Shqiperi qe mbrojti Kosoven nga zhdukja e identitetit?, me thuaj nje rast i cili vertete mund te kete stimuluar sadopak ceshtjen kosovare?

Shiko se c'bejne Greket per 100 e kusur minoritare ne jug te Shqiperise.
/pf/images/graemlins/mad.gif

Legjionixx

Forumium maestatis

obobo,prape paskeni fillu me urrejtje,urrejtja nuk linde ,urrejtjen e linde,u lutem rrespekt ndaj Popullit

Marathonman

Primus registratum

...dikush me larte shkruan se Kosovaret i quajne shqiptaret e shqiperise "shipeca", kjo nuk eshte e vertete, "shipeca i quajme ata kosovare te cilet kane bashkpunuar me "serbine", e "arnauta" i quajm ata Kosovare te cilet e kane pranuar zotin-fene-kulturen turke, e sa i perkete gjuhes te cilen "ne" kosovaret nuk e flasim si ju te Shqiperise eshte lehte ta dini dhe ta kuptoni, ju keni qene te lire kurse ne kemi qene nen serbine dhe arsimtaret e pare te cilet i kane mesuar Kosovaret ne gjuhen shqipe kane ardhur nga Shqiperia ne vitet 70-ta.
Por pasi qe populli yne, pra Shqiptaret dhe shqiperia eshte coptuar ne 6 shtete fqinje te Shqiperise émé , eshte e natyrshme qe keto shtete kane ndikuar ne zhvillimin kulturor e poashtu edhe te gjuhes, shembulli me i mire eshte (ndoshta) kur erdhi Gjames Belushi ne Tirane dhe tha
"UNE JAME SHQIPTARE", sa e di kjo eshte e tera qe ai dinte apo e kishte mesuar gjate udhetimit ne aeroplane.
Uné per vehtem time kane udhetuar shume neper Shqiperi dhe jame munduar shume ta kopjoj (mesoj) gjuhen shqipe.
Per ta njohur nje popull eshte ndoshta me se miri te udhetosh neper ate vend dhe te njihesh me njerez te te gjitha klasave shoqerore siq kame bere une neper Shqiperi...., dhe tani mund te theme se nga Saranda e deri ne Kukes kame takuar vete dreqin por edhe engjullin, nerez te panjohur te cilet me kane ftuar ne darke por edhe njerez te cilet ma blokkonin rrugen deh kerkonin nje "KAFFE" e cila kushtonte nga 10-100 euro..., disa prej tyre edhe me uniforme te Policit.
shkurt njerez te mire dhe jo te mire ka kudo ne bote....

ere

Primus registratum

Ato qe i kam thene me siper nuk i marr mbrapsht...Kur shqiptaret erdhen ne shqiperi ne kohen e luftes ..edhe ne u munduam te ndihmonim 3 familje kosovare..me pas i njohtem se kush ishine ne te vertet..dhe nuk ishim vetem ne qe flisnim ashtu per ta por dhe plot familje te tjera ne qytetin tim....nuk dua te jap detaje si e cfare ndodhi..por ishin vertet shume gjeste te percmuara nga ana e tyre....

pitinusha

Primus registratum

Ku jam rrit un thojn NUK KA FIS PA NJI PIS pra edhe kosovaret dhe shqiptaret kan te mir dhe te keqinj ne mes tyre.Por kosovaret jan shum me atdhetare se ne shqiptart dhe pak mashtrusa????.Por dhe shqiptart jan pak mafioza.Pra dhe ne si cdo popull kemi te metat dhe te mirat tona.Rendesi ka qe te gjith jemi SHQIPTAR dhe te gjith perkulemi vetem para nje flamuri.

PS:pershendetje te gjith shqiptareve. /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Legjionixx

Forumium maestatis

pretty-girl,edhe Familja ime ishte e strehuar ne Atedheun tim''Shqiperi''une Luftoja per ardhemerine e do te Luftoje gjithemone sa here te jete nevoja ,ku aty flitet Shqip,por ata ''familja ime ku ishte e strehuar'' deshten t'ia marrin edhe lekuren Familiareve te mi''Leku mer Lekue kishin ne koke''une jam i rritur ne mergime ,po Trollin e dua dhe do ta dua .Mos i shtine te gjithe ne nje these,ju lutem te gjitheve ,larg urrejtjes,nje Popull jemi te miren dhe te keqen ta ndajme, individualizmin dhe nacionin.

vlera

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ato qe i kam thene me siper nuk i marr mbrapsht...Kur shqiptaret erdhen ne shqiperi ne kohen e luftes ..edhe ne u munduam te ndihmonim 3 familje kosovare..me pas i njohtem se kush ishine ne te vertet..dhe nuk ishim vetem ne qe flisnim ashtu per ta por dhe plot familje te tjera ne qytetin tim....nuk dua te jap detaje si e cfare ndodhi..por ishin vertet shume gjeste te percmuara nga ana e tyre....

[/ QUOTE ]

Tashti doli qe paske dic personale sepse me heret nuk pate, pra doli ajo qe une supozova &lt;dikush ta paska lan kile&gt; me vjen shume keq per ty
ti pretty vetem kur hyp ne dardhe dhe bie poshte pra nder dardhe, mund te japesh shpjegime.

ere

Primus registratum

ej goce me duket se po e tepron me keto kilet...nejse spo e vras shume..qe jeni te trashe si derrat se luan topi dhe ngado qe keni shkuar e keni treguar..
a po para ca ditesh isha ne tren..u ula dhe aty ne stol dhe pashe te njerezit aty qe i hidhnin syte me neveri tek vendi ku ishin ulur 2 gra dhe 1 mashkull..keto 2 grate ishin ulur ne nje stol dhe njera po i hiqte vetullat tjetres ndersa mashkulli ishte ulur perballe tyre..
Epo te heqesh lesht ne tren kete sma kishin zene syte..ma ha mendj adhe atyre te tjereve qe shihnin en ate menyre..une isha ulur afer tyre dhe po i degjoja qe flisnin ..mezi po ua merrja vesh gjuhen ne fillim pastaj e kuptova qe ishin kosovar nga dialekti dhe dicka qe permenden.....

Legjionixx

Forumium maestatis

..pretty-girl....Te theme edhe nje here Urrejtja nuk linde Urrejtjen e Linde.Hajt se na kenace me perralla.

ere

Primus registratum

ej nuk jane perralla..po keshtu jane bere tamam si ne perralla se bejne gjera te rralla...hahhahahahhah

ere

Primus registratum

/pf/images/graemlins/crazy.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

ere

Primus registratum

pyet betinen se ajo eshte fallxhore dhe i gjen sekretet