Ç'mendim keni per Kosovaret

pinkparadise

Forumium maestatis
Re: Ç'mendim keni per Kosovaret

hahahahahah /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif caesar,
sinqeriteti jot me pelqen.
noj arsyje te veçante ke ???noj ndodhi???

kameleoni

Primus registratum

i du se jane shqiptare mer daje pse ca kujtove ti??na duhen per te vra shkiet.hahahahahahaahahahahaha

melos

Primus registratum

hahahhahhahah ceasar vertete me ben me qesh ti, gezohem mor barem hyjme ne pune per dic hahahhahahahhahahah, shume ide me mend /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

A

amadeo vlor

Guest

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Pink hahahahahhah
ok po ta shpjegoj cfare do te thote kjo dhe mbaje mend

Te arrish ( te blesh) dic qe ka arrit( ka blere) edhe dikush do te thote perparim zemer, ne kete menyre e avancon veten ke nje gje me shume.

[/ QUOTE ]
jo jo se kisha per kete gje, e kisha per xhelozin qe shoh ne syt e te tjerve kur shohin kunatin/vellain/komshiun me mire se veten (ta kam fjalen qe kosovaret jan shum ziliqar), nejse ti merre si te dush, e kalojme edhe kete.
pse kosovaret te vijne edhe te lepihen kur kan nevoj per diçka edhe kur kan mbaru pune te nesermen bejne sikur nuk te njohin???

[/ QUOTE ]

Sepse kjo eshte menyre ju pelqen atyre kategorish njerezit, kete gje se kane vetem kosovaret.

Por prape te them, sepse jane te mencur dhe dine te te shftyezojne ty dmth jane me larte se ti, prandaj edhe te nesermen nuk te njohi. Tashti tregohu edhe ti e mencur dhe mos i lejo ata qe te lepihen. /pf/images/graemlins/laugh.gif

I

Iliri Realisti

Guest

...Ne pikpamje KOMBETARE,Bashkim kombetare,atdhedashurie,
Si te ta shpjegoj une ty?

mos ma shpjego me teper se e kam parasysh vet /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

......e ke parasysh ti por edhe te tjeret e kan por cikez shume me ndryshe se ti

Kosovaret, jane berrllog i njejte si te gjith shqiptaret neper bote.

gangsterja

Primus registratum
Mendoj se Kosovaret te respektojne me shume sesa njerezit ketu ne Shqiperi.Jane shqiptare sikurse ne vetem se kane nje histori te dhimbshme perpara se te shpallej pavaresia.Gjuha e tyre eshte me dialekte me te trashe se ne dhe kane tradita te ndryshme krahasuar me te tonat.Por perseri jane shqiptare dhe ata vete krenohen me nje gje te tille,edhe ne te krenohemi me ta me idhullin(Dafina Zeqiri).

M

mojmojkl.t

Guest
nuk me duket korrekte si pyetje
sepse kjo do te thote qe na ndani ne nje fare menyre? cmendim ke per kosovaret, eshte te thuash si cmendim ke per camet, romet, labet, gjirokastritet?
nuk duhet absolutisht te pergjithesojme,
une mendoj se njeriu vleresohet apo gjykohet nga konceptet e parimet e tij.

Thamina

Papirus rex
Kosovaret?
E paskeni bere kete pyetje sikur jane alien.
Njerez si ne te tjeret.E dihet kudo ka te mir e te keqinj.

Thamina

Papirus rex
Njerzit e europes me shkrijne se qeshure."jeni shume transparent"
Meqe paske gjuhe te pare italishten :
Mio dio thash...Cdogje ka nje arsye e e respektoj mendimin tend edhe pse se mendoj ashtu.

Balahk

Locus omnem
Njerzit e europes me shkrijne se qeshure."jeni shume transparent"
Meqe paske gjuhe te pare italishten :
Mio dio thash...Cdogje ka nje arsye e e respektoj mendimin tend edhe pse se mendoj ashtu.
Faleminderit per perkthimin :)

Nuk me pelqejn edhe pike.i "urrej"

Almaa'95

Papirus rex
nuk e di pse por kam antipati
Te gjith qe njoh une deri me sot sme kan thene kurre nje fjale te mire per kosovaret..
Madje vete familjaret e mij mbajten e ndihmuan shume kosovar gjate kohes se eksodit dhe cfare ben ata?? Vodhen deren qe i dha buke!
Te pabese. Pik!

Balahk

Locus omnem
Te gjith qe njoh une deri me sot sme kan thene kurre nje fjale te mire per kosovaret..
Madje vete familjaret e mij mbajten e ndihmuan shume kosovar gjate kohes se eksodit dhe cfare ben ata?? Vodhen deren qe i dha buke!
Te pabese. Pik!
Kontakt personalisht nuk kam pasur edhe nuk kam,por fjalet e njerezve kane ndikuar edhe tek menyra se si i shoh une.kam nje mendim shume te keq natyrshem