Politika Shqiptare (ne te gjitha trojet shqiptare)

Diskutim mbi politikën dhe partitë, qeveritë që shkojnë e vijnë...!

 1. Ballkani, ky zjarr i fshehur

  Diskutime mbi politikat ballkanase.
  Tema:
  291
  Mesazhe:
  5,685
  E fundit: hindistroies net meewsFlicDispToils, 20 Jul 2018
  RSS
Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit ↓
 1. ujku81
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  10,335
 2. Daja
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  161
 3. justilda
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  311
 4. justilda
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  182
 5. Agjenti_007
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  1,204
 6. lutficoka1
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  268
 7. faustmechtilde
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,189
 8. lutficoka1
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  484
 9. Agjenti_007
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  911
 10. vinjol
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  1,951
 11. Al-Punk
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  1,707
 12. Agjenti_007
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  1,413
 13. Al-Punk
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  1,716
 14. Universal
  Përgjigje:
  45
  Shikime:
  8,444
 15. pirro2016
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,002
 16. Gay
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  973

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...