Politika Shqiptare (ne te gjitha trojet shqiptare)

Diskutim mbi politikën dhe partitë, qeveritë që shkojnë e vijnë...!

 1. Ballkani, ky zjarr i fshehur

  Diskutime mbi politikat ballkanase.
  Tema:
  291
  Mesazhe:
  5,685
  E fundit: hindistroies net meewsFlicDispToils, 20 Jul 2018
  RSS
Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit ↓
 1. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  326
 2. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  309
 3. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  351
 4. Agjenti_007
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  330
 5. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  395
 6. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  355
 7. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  338
 8. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  363
 9. Al-Punk
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  730
 10. Agjenti_007
  Përgjigje:
  6
  Shikime:
  584
 11. Agjenti_007
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  391
 12. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  295
 13. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  349
 14. Agjenti_007
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  393
 15. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  293

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...