Politika Shqiptare (ne te gjitha trojet shqiptare)

Diskutim mbi politikën dhe partitë, qeveritë që shkojnë e vijnë...!

 1. Ballkani, ky zjarr i fshehur

  Diskutime mbi politikat ballkanase.
  Tema:
  291
  Mesazhe:
  5,685
  E fundit: hindistroies net meewsFlicDispToils, 20 Jul 2018
  RSS
Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit ↓
 1. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,124
 2. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,107
 3. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  810
 4. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  755
 5. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  780
 6. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  609
 7. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  496
 8. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  475
 9. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  521
 10. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  440
 11. Agjenti_007
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  665
 12. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  546
 13. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  500
 14. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  485
 15. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  671

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...