Politika Shqiptare (ne te gjitha trojet shqiptare)

Diskutim mbi politikën dhe partitë, qeveritë që shkojnë e vijnë...!

 1. Ballkani, ky zjarr i fshehur

  Diskutime mbi politikat ballkanase.
  Tema:
  291
  Mesazhe:
  5,685
  E fundit: hindistroies net meewsFlicDispToils, 20 Jul 2018
  RSS

Filters:

Prefix:
Politika x
Remove All Filters:
x
Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit ↓
 1. Agjenti_007
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  1,014
 2. Al-Punk
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  1,419
 3. Agjenti_007
  Përgjigje:
  8
  Shikime:
  1,796
 4. Agjenti_007
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  751
 5. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  943
 6. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  963
 7. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  686
 8. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  637
 9. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  658
 10. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  526
 11. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  428
 12. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  411
 13. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  466
 14. Agjenti_007
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  597
 15. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  480

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...