Gjuhësia

Problemet që lidhen me gjuhësinë, mendimet e antarëve dhe ato të gjuhëtarëve, pasurimi i gjuhës shqipe, mendime dhe opinione!

Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit ↓
 1. eniad
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  7,233
 2. Diavolessa
  Përgjigje:
  79
  Shikime:
  115,025
 3. Bukuroshja
  Përgjigje:
  87
  Shikime:
  29,936
 4. scadarsko
  Përgjigje:
  171
  Shikime:
  23,238
 5. Solaris
  Përgjigje:
  68
  Shikime:
  21,313
 6. rvd
  Përgjigje:
  26
  Shikime:
  10,118
 7. SI TJETRI
  Përgjigje:
  103
  Shikime:
  36,930
 8. shuquri
  Përgjigje:
  4
  Shikime:
  1,204
 9. Dr_DEVIL
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  2,675
 10. MeLoDy
  Përgjigje:
  4
  Shikime:
  2,226
 11. aurelis
  Përgjigje:
  12
  Shikime:
  1,868
 12. Mono
  Përgjigje:
  15
  Shikime:
  25,929
 13. Vis Elbasani
  Përgjigje:
  233
  Shikime:
  56,800
 14. alinos
  Përgjigje:
  174
  Shikime:
  215,146
 15. Universal
  Përgjigje:
  7
  Shikime:
  1,036
 16. SNAP
  Përgjigje:
  35
  Shikime:
  1,940

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...