I plotson kushtet brek te kuqe sytjena te zeza jepi nr timhahahahahah, faleminderit, jo se jam drejtperdrejt e interesuar po kam nje shoqe qe do ndihme.
Po pse mi scadarsko i shkrete kepucet prishi me ty duke te te ndjekku jan mi??? vallah gja skam paaa![]()
brek te bardha sytjena jeshile te bejn pune?I plotson kushtet brek te kuqe sytjena te zeza jepi nr tim![]()
Mos bertit se po t gjej nje braziliane..... Cokollate eshte[/quote]Jo po ato na nxorren ne si i prishem imazhin e zyres.por keto qenkan bej si them une e mos bej si bej une hahaha
uu na mi na...tash na cuditePo pse mi scadarsko i shkrete kepucet prishi me ty duke te te ndjek
O po shifi i Her se zbahet nami jeni zyr apo sjeniDjale ne vajzat i kemi te veshura edhe nuk kontrollojme ckane vesh poshte, ti mere edhe vishe si te doje qefi me vone
Kam qene zbathur......Po pse mi scadarsko i shkrete kepucet prishi me ty duke te te ndjek
Hmmmm he se po bejm kompromisbrek te bardha sytjena jeshile te bejn pune?![]()
Shikoje pak kte black se mos jete femer se mos jete naj bukuroshe se regullohana po me vone.hajt tka shoku xhanhahahah welcom..fut emrin se ka shoqja jote 3 muaj asigja sme kan gjet![]()
Po ne jemi zyre, po jo zyre qe kontrollon te brendshmet e klienteveO po shifi i Her se zbahet nami jeni zyr apo sjeni
Me ne fund!Shikoje pak kte black se mos jete femer se mos jete naj bukuroshe segullohana po me vone.hajt tka shoku xhan![]()
hahahahha o ti placcc....m gjej nje mua ..se ta rregulloj ket shoqe tjeterShikoje pak kte black se mos jete femer se mos jete naj bukuroshe segullohana po me vone.hajt tka shoku xhan![]()
Dmth zyr qe si plotso kushtetPo ne jemi zyre, po jo zyre qe kontrollon te brendshmet e klienteve
na mer na...se ka per te terDmth zyr qe si plotso kushtetsi xhaferri lene se ika ke zyra tjeter sqenka gja