I plotson kushtet brek te kuqe sytjena te zeza jepi nr timhahahahahah, faleminderit, jo se jam drejtperdrejt e interesuar po kam nje shoqe qe do ndihme.

Po pse mi scadarsko i shkrete kepucet prishi me ty duke te te ndjekku jan mi??? vallah gja skam paaa![]()
brek te bardha sytjena jeshile te bejn pune?I plotson kushtet brek te kuqe sytjena te zeza jepi nr tim![]()

Mos bertit se po t gjej nje braziliane..... Cokollate eshte[/quote]Jo po ato na nxorren ne si i prishem imazhin e zyres.por keto qenkan bej si them une e mos bej si bej une hahaha
sa e ke hakun?
[/quote]uu na mi na...tash na cuditePo pse mi scadarsko i shkrete kepucet prishi me ty duke te te ndjek

O po shifi i Her se zbahet nami jeni zyr apo sjeniDjale ne vajzat i kemi te veshura edhe nuk kontrollojme ckane vesh poshte, ti mere edhe vishe si te doje qefi me vone
Kam qene zbathur......Po pse mi scadarsko i shkrete kepucet prishi me ty duke te te ndjek
Hmmmm he se po bejm kompromisbrek te bardha sytjena jeshile te bejn pune?![]()

Shikoje pak kte black se mos jete femer se mos jete naj bukuroshe se regullohana po me vone.hajt tka shoku xhanhahahah welcom..fut emrin se ka shoqja jote 3 muaj asigja sme kan gjet![]()

Po ne jemi zyre, po jo zyre qe kontrollon te brendshmet e klienteveO po shifi i Her se zbahet nami jeni zyr apo sjeni
Me ne fund!Shikoje pak kte black se mos jete femer se mos jete naj bukuroshe segullohana po me vone.hajt tka shoku xhan![]()
hahahahha o ti placcc....m gjej nje mua ..se ta rregulloj ket shoqe tjeterShikoje pak kte black se mos jete femer se mos jete naj bukuroshe segullohana po me vone.hajt tka shoku xhan![]()

Dmth zyr qe si plotso kushtetPo ne jemi zyre, po jo zyre qe kontrollon te brendshmet e klienteve
si xhaferri lene se ika ke zyra tjeter sqenka gjana mer na...se ka per te terDmth zyr qe si plotso kushtetsi xhaferri lene se ika ke zyra tjeter sqenka gja

[/quote]
!