Korrpsion tani?Kape mos e lej t iki eshte refugjat..... Ka paund aiiii
[/quote]
e ke neveeeeeee qe en vdesim per cik koorupsion hahahahaaah[/quote]ouuuuuuKame pune , duhet te shikoj mallin e ri![]()

O shok ke ngatru zyren me pularine ma hahahahaLool Normale se shqiponjen ja jap vet![]()
Ku po ik?mos me lej n mes njerezve se mirren mendet[/quote][quoteil?El@, post: 1004034, member: 13259"]Drejtoresha iken , ju le ne dore te nendrejtorit
e shef cbehet?? na akuzojn neve pastajKorrpsion tani?
Ju jeni kunder apo jo?![]()

e ke neveeeeeee qe en vdesim per cik koorupsion hahahahaaah[/quote]Po cke ti se nen vezhgim ju kame, ah kete te riun qe erdhi me thane qe mbane keca[/quote]Ku po ik?mos me lej n mes njerezve se mirren mendet
Jo po ato na nxorren ne si i prishem imazhin e zyres.por keto qenkan bej si them une e mos bej si bej une hahaha[/quote]e shef cbehet?? na akuzojn neve pastaje ke neveeeeeee qe en vdesim per cik koorupsion hahahahaaah

Dale ketu, si e deshe ti? bjonde? brune? floke kuqe? te gjate? te shkurter? te shendoshe? te dobet?Ore vet pyetet si e do tashi un ju thash si e dua beni gje apo te shkoj te agjencia perball ?
Jo po ato na nxorren ne si i prishem imazhin e zyres.por keto qenkan bej si them une e mos bej si bej une hahaha[/quote]e shef cbehet?? na akuzojn neve pastaje ke neveeeeeee qe en vdesim per cik koorupsion hahahahaaah
sa e ke hakun?

papapapapap gjeneralitet gati kjo :Dale ketu, si e deshe ti? bjonde? brune? floke kuqe? te gjate? te shkurter? te shendoshe? te dobet?

ku o formulari?
e vertete? 
Te paskan marr ne qaf kto vetem llafe kanMe sygjeruan te vija ketu po skam nerva te lexoj 39 faqe, me thane eshte zyra e mbleserivee vertete?
![]()

Djale ne vajzat i kemi te veshura edhe nuk kontrollojme ckane vesh poshte, ti mere edhe vishe si te doje qefi me voneThjesht moj me brek te kuqe sytjena te zeza tjerat ska prb![]()
hahahah welcom..fut emrin se ka shoqja jote 3 muaj asigja sme kan gjetMe sygjeruan te vija ketu po skam nerva te lexoj 39 faqe, me thane eshte zyra e mbleserivee vertete?
![]()

Po zonjush! Mire se erdhe ! Uluni mbani radhenMe sygjeruan te vija ketu po skam nerva te lexoj 39 faqe, me thane eshte zyra e mbleserivee vertete?
![]()
Si mi ste gjetem, tre te sollahahahah welcom..fut emrin se ka shoqja jote 3 muaj asigja sme kan gjet![]()
.