Mystique
Larg
He shyqyr se na vdiq per nuse aiKemi nje nuse per ty!por eshte origine indiane ka nje shenje n balle
He shyqyr se na vdiq per nuse aiKemi nje nuse per ty!por eshte origine indiane ka nje shenje n balle
Po ne te treguam kandidatetE kam pare seriozitetin qe tregoni,kam dite qe trokas ne zyren tuaj per nje nuse po hic![]()
eshte e vertet qe vdiqa por ama vetem per njeren.e shes gjithcka kam ja jap tropjanes vetem tma bejeHe shyqyr se na vdiq per nuse ai
Po
eshte e vertet qe vdiqa por ama vetem per njeren.e shes gjithcka kam ja jap tropjanes vetem tma beje![]()
kush kshu????Fillunen matrapazet ketu.....
E shumta qe do na bej do na nxjerri jasht po hesht moree se e degjoj na mori lumi...un e mar me te mira ky direkt
![]()
Me ket siper jo ti .....kush kshu????![]()
Nxiri jashte keta, se na eprishen imazhin e zyres soneFillunen matrapazet ketu.....
E shumta qe do na bej do na nxjerri jasht po he![]()
hahahahhahhhaNxiri jashte keta, se na eprishen imazhin e zyres sone
Ku kemi force ne ?ato na mbysin me para.....Nxiri jashte keta, se na eprishen imazhin e zyres sone
Me ket siper jo ti .....
Si o skemi une drejtoreshaKu kemi force ne ?ato na mbysin me para.....
Ah mor i mjere qe mendon se mund te blesh me leket e tua te gjithaPo sot vetem leku ben pune![]()
Ne na nxjerr nga dera.ne futemi nga dritarjahahahahhahhha
Po nuk kemi roje se?Si o skemi une drejtoreshati nen drejtori
Ooo si ben dhe ti.po nuk e ka lagja ate qe dua uneAh mor i mjere qe mendon se mund te blesh me leket e tua te gjitha
Zyra ty ste mer me persiper, ik te te martoje lagja
po pyti iher cfr kati e kan zyren???Ne na nxjerr nga dera.ne futemi nga dritarja
kshuqe te pranoj![]()
I kena me hekra dritaret....Ne na nxjerr nga dera.ne futemi nga dritarja
kshuqe te pranoj![]()
hahaha po bejne kryengritje ketaI kena me hekra dritaret....