tropojanja
Çike Malsie
ne te mira jua shperblefshimJo nuk u ankove por prap per mire menduam

ne te mira jua shperblefshimJo nuk u ankove por prap per mire menduam
Shkusinave do thote te marrim n qafe te fejojme .....Se kuptoj qarte k'te temen ... C'do te thote - shkusinave - ?![]()
Shiko si ben ky sikur po e fejojne me pahir ketu, po ty vet ta ka qefiShkusinave do thote te marrim n qafe te fejojme .....
po tamam ka 1 jav qe pret mas dereShiko si ben ky sikur po e fejojne me pahir ketu, po ty vet ta ka qefi
Qejf i madh me vesh kepuce me te ngushta....... E te ecesh si pinguin neper boulevard...Shiko si beceky sikur po e fejojne me pahir ketu, po ty vet ta ka qefi
E pra edhe ju erdha deri te zyra qendrore n tirane e as nuk me perfidhet....po tamam ka 1 jav qe pret mas dere![]()
Po cme ri ne rradhe pasaj?Qejf i madh me vesh kepuce me te ngushta....... E te ecesh si pinguin neper boulevard...
Cfare thua mi? Ne jemi zyra me serioze ne ket lagjeheq dore nga zyra!! asgje nuk
merrni serioz juve![]()
dukeni dukeni!!Cfare thua mi? Ne jemi zyra me serioze ne ket lagje
Fole ti mi, qe der dje na beje pazare me ate tjetrindukeni dukeni!!keni fillu me ba korrupsion m duket
![]()
E kam pare seriozitetin qe tregoni,kam dite qe trokas ne zyren tuaj per nje nuse po hicCfare thua mi? Ne jemi zyra me serioze ne ket lagje
Kemi nje nuse per ty!por eshte origine indiane ka nje shenje n balleE kam pare seriozitetim qe tregoni,kam dite qe trokas ne zyren tuaj per nje nuse po hic![]()
E kam pare seriozitetim qe tregoni,kam dite qe trokas ne zyren tuaj per nje nuse po hic![]()
Une dua vetem njeren qe eshte me sy te bukurKemi nje nuse per ty!por eshte origine indiane ka nje shenje n balle