jo se kete duhet ta them une ne kete rastePo deshe , mu me lusin![]()

jo se kete duhet ta them une ne kete rastePo deshe , mu me lusin![]()
kurr ska krize kur dashuron dikend....edhe 1 miliard gjehenkohe krize duhen pasur dhe keto frkra![]()
Po ai vec te leket e ka mendjenkurr ska krize kur dashuron dikend....edhe 1 miliard gjehen
kete mendova kam frig se ngurronte per pagu 20eur formularin e zyres ..e u largua..koprraciPo ai vec te leket e ka mendjen
Thuaja thuajao ti zotri rri urte se vet dhe dorheqje lere El@ rehat s eka pune ne zyre ...
ja thash i bera presion.....Thuaja thuaja![]()
gje e mire eshtePo ai vec te leket e ka mendjen
Ja mer lapsin edhe meri me radhehajde zyra a keni nder mend te beni ndonjeher inventarin?
ps ete marr lapsin une?une dua rezultatin....ti je magazinjerjaJa mer lapsin edhe meri me radhe
hahahahaha sa qesha.kshu duhetps ete marr lapsin une?une dua rezultatin....ti je magazinjerja
Euu cne une , tropojane eshte po ajo ka humb Di gje ti?ps ete marr lapsin une?une dua rezultatin....ti je magazinjerja
eshte me pushime.keshtu qe punen beje tiEuu cne une , tropojane eshte po ajo ka humb Di gje ti?
jo nuk eshte me pushime se e kam pare dje ne depo duke hapur kutiteeshte me pushime.keshtu qe punen beje ti![]()
Po ti cke qe fut hundeteshte me pushime.keshtu qe punen beje ti![]()
po he se te paguajm mire,mos beje nazeAh sjeni te zote per asgje ju, cme me gjeti mua thuaj qe me duhet te punoj me ju
per pune te kemi angazhuar ....Ah sjeni te zote per asgje ju, cme me gjeti mua thuaj qe me duhet te punoj me ju