scadarsko
Locus omnem
hajt se dhe ato braziljanet nganjeher dalin me keq....po merr ndonjeren ketu n zyre at bejNuk me pelqen te bej prove nje te mbuluar.preferoj brazilianet![]()
hajt se dhe ato braziljanet nganjeher dalin me keq....po merr ndonjeren ketu n zyre at bejNuk me pelqen te bej prove nje te mbuluar.preferoj brazilianet![]()
asaj qe ja kam vene une syrin,me refuzonhajt se dhe ato braziljanet nganjeher dalin me keq....po merr ndonjeren ketu n zyre at bej
pse jo me shoqeri gjithcka behet....me thuj cilen ??asaj qe ja kam vene une syrin,me refuzon
nqs jeni ju i fort te ma beni po![]()
El@pse jo me shoqeri gjithcka behet....me thuj cilen ??
nck nck joooo se na falimenton zyra .... zgjedh tjeter
Ishe i fort ti apo jo?nck nck joooo se na falimenton zyra .... zgjedh tjeter
personelit kolegeve nuk i bej shkusira .... se deh ato nuk me ofrojn keshtu propozimesh .Ishe i fort ti apo jo?![]()
Po thuji njeheere se nuk humbet gjepersonelit kolegeve nuk i bej shkusira .... se deh ato nuk me ofrojn keshtu propozimesh .
po thej rregullat e zyres per ty e po nuk pranon?Po thuji njeheere se nuk humbet gje![]()
sa mire do jete me binjake ne krevat......kte e keni 2 ne 1![]()
![]()
ku ka hipur kjo maje catise se zyres ulu moj se na vjen police !
Ska gje po he se jam mesuar me refuzimin e sajpo thej rregullat e zyres per ty e po nuk pranon?
lypa faqen e zez ka,po pa gja ste len thojm n shkoder......Hajt mo beja se lypa njanen faqe ka te zeze e mos dhanmja i ka te dyja
ok ja ti propozoj te kerkoje pushimet 21dite,keshtu eshte e lire mbase nderron mendje !Ska gje po he se jam mesuar me refuzimin e saj
thjeshte ju beni tuajen![]()
lere lere se hoqa doreok ja ti propozoj te kerkoje pushimet 21dite,keshtu eshte e lire mbase nderron mendje !
eh te hyri friga se te kerkon pagim bilete avioni?hahhahaahlere lere se hoqa dore![]()
Po deshe , mu me lusinlere lere se hoqa dore![]()
kohe krize duhen pasur dhe keto frkraeh te hyri friga se te kerkon pagim bilete avioni?hahhahaah
hahhaahha kolege mire ja bere hiq dor nga ai eshte trafikant!Po deshe , mu me lusin![]()