IL__SANTO
Valoris scriptorum
Mjesi mjesi. ENE kur thua mjesi te ka hijeshi. Me duken si melodia e dal nga buzet e tuamjesi zyra!!)
![]()

Mirembrema zyra

Mjesi mjesi. ENE kur thua mjesi te ka hijeshi. Me duken si melodia e dal nga buzet e tuamjesi zyra!!)
![]()
Te hapet zyra urgjentishtO te marte e mira ty
Santo zyra darkave eshte e mbyll
qyqaa dhe burr m baneTe hapet zyra urgjentisht
Ej o El@ po ca faji kam une qe me duket zeri i tropojanja melodioz si i Pavarotti![]()
Gjes gjes gjes gjessssssssss. Thashe per zerin mi jo per pamjen. Sa e keqe je qe e interpretò si ke qejfqyqaa dhe burr m bane![]()
Se mos the ti Po ene te munguan cokollatatgjes gjes gjes po cokollatat ku jane ::![]()
SI pa qef qenke gdhire me ... gjithe ato embelsira se mos te bejne dem me ...nqucc sdua cokokrem..dua koko me lajthi ene me crem karamel![]()
Me vone cokollatat se eshte shpejt. Ne mengjes nje gote uje me sheqer e per cokollatat nga dreka mendojnqucc sdua cokokrem..dua koko me lajthi ene me crem karamel![]()
eeee nje got uj me sheqer??Me vone cokollatat se eshte shpejt. Ne mengjes nje gote uje me sheqer e per cokollatat nga dreka mendoj![]()
El@ miremengjes. Edhe sot qe e kemi nis kendshem te lutmi shume mos na e prish lunturineGjess o cifti
Une te prish lumturine tuaj? Une u bera 100 copa qe ju te lidheshit, madje te ma dini per nderEl@ miremengjes. Edhe sot qe e kemi nis kendshem te lutmi shume mos na e prish lunturine![]()
Tropjanja per ty mi?? Direkte e kam porosit lengun e frutave. Po nuk kishte ke ky lokali ENE per ta kompensuar mora 2 byrek me gjize ENE i shishe dhalleeeee nje got uj me sheqer??po ti thuj i got lang frutash biles
![]()
Ja dij per nder vetes. Tyja hic fareUne te prish lumturine tuaj? Une u bera 100 copa qe ju te lidheshit, madje te ma dini per nder![]()
Ja mosmirnjohja me edhe ne zyre me kerkove nuse, te gjeta te lidha edhe si perfundim asnje flm nuk moraJa dij per nder vetes. Tyja hic fare![]()
Ti sygjerove. E gjeta vet.Ja mosmirnjohja me edhe ne zyre me kerkove nuse, te gjeta te lidha edhe si perfundim asnje flm nuk mora
Skeni faje ju ka faje qeveria
Jo fajin e ka Saliu cpune ka qeveriaJa mosmirnjohja me edhe ne zyre me kerkove nuse, te gjeta te lidha edhe si perfundim asnje flm nuk mora
Skeni faje ju ka faje qeveria
Cfare gjete vet ti? une te dhashe listen edhe madje te thashe hidh syte ke tropojaneTi sygjerove. E gjeta vet.![]()