Roberto_uk
Valoris scriptorum
Heu bre qenka ba fshatunari romantik 
Mir Kta u rregullun po at nusen time a ma gjetet Apo Te plakemi duke prit

Ti ke pretendime te cuditshme djale me te brendshmet , ste mare dot persiper te gjeje nuseHeu bre qenka ba fshatunari romantik
Ela ca cifti ky me rrefuzoi :/Shof ne horizont ciftin e dyte Roberto e Black
Se Santos me Tropojanen jane ne gjysme te rruges tashme
Dale se ste ka lexuar ai ty, prit te paraqitet ai se ja ndreqim ne mire te refuzon ty ai apo joEla ca cifti ky me rrefuzoi :/![]()
![]()
Jo moj un ??? Thjesht Thash Harrove ti ngaqe Nuk ishe KtuRoberto_uk un thash se u rregulluam bashk do binim dakord ti po kerkon akoma:'(
![]()
![]()
Ne vend!Drejtoresh at cv time hille se po merrem me black roses edhe Pse Si ka ashtu sic i dua
Tani sdua un Ela, pse kur te doj ai, mu me lusinDale se ste ka lexuar ai ty, prit te paraqitet ai se ja ndreqim ne mire te refuzon ty ai apo jo![]()
Ua mos mi , shiko djali te pranon ashtu sic je pa ato qe kerkonteTani sdua un Ela, pse kur te doj ai, mu me lusin![]()
![]()
HAhahahaha come on u know i'm not the one u're looking forEdhe mua me lusin moj po Si plotsojn kriterethec lusim njeri tjetrin I her
![]()
Lol worth a try I would say nothing to losseHAhahahaha come on u know i'm not the one u're looking for![]()
Pa ato ??? Jo moj jo me Ato se erdh dimri ftohet gocaUa mos mi , shiko djali te pranon ashtu sic je pa ato qe kerkonte
Sa te lexoi harroi fare ai cdeshte tani do ty![]()
epo dua tju martoj juve mi,respektoj vendin e punesMjesi tropojanja akoma ktu ti pas gjith asaj deklarate???