Kur te duash shoqemore ti akafen kur do na e japesh![]()

Kur te duash shoqemore ti akafen kur do na e japesh![]()
Me embelsi ju dy,se kot nuk thone kush zihet duhen....Po kur me refuzoje ne menyre kategorike cte beja te rrija? Jo e jo![]()
na e more ftyren cilesoje t pakten qe ke fixim kafeKur te duash shoqe![]()
Paske first love e rri en zyre akoma duke kerkuFirst love rri e para.....
po pra ashtu menoj dhe uneMe embelsi ju dy,se kot nuk thone kush zihet duhen....
Une punoj ktu.......si ti![/quote]Paske first love e rri en zyre akoma duke kerku![]()
Po pra e kam cilesuar kafen.se je vajze me shume humor dhe shoqeria juaj do me bente mirena e more ftyren cilesoje t pakten qe ke fixim kafeahah
heren e dyte poo po t paren..i kishe ba kurioz njerzitPo pra e kam cilesuar kafen.se je vajze me shume humor dhe shoqeria juaj do me bente mire
Moj cjane keto njerez kaq kureshtarheren e dyte poo po t paren..i kishe ba kurioz njerzit![]()
Te duket vetja sikur je n pritje vize n ambssade amerikane eee?hahaMoj cjane keto njerez kaq kureshtar![]()
a po ke te drejt me falUne punoj ktu.......si ti!
Normalisht pergjigjet nisen me nje pershendetje te tipit miremengjes,miredita ose mirembrema si te jete vakti qe te zbusesh sadopak ate pergjigje shume katile. E pe tek formulari edhe nuk keni??? Ky quhet diskriminim ne kuptimin me te gjere te fjaleshahahhahahaha e pashe te formulari nuk e kemi kte opsion na vjen keqP
Te lutem pse t fal?ti nuk me shtyve..... Rash vete ![/quote]a po ke te drejt me falP
![]()
askush mi!! shum deshtim kjo zyra me duket,duhet me punu pak me shumKush u martua?
Zakonisht kur nuk ecen puna,pushohet kryetari nga puna.ndaj sygjeroj ta nderroni drejtoreshen dhe ne vendin e saj tiaskush mi!! shum deshtim kjo zyra me duket,duhet me punu pak me shum![]()
ahaahahahaha jo e kena si shpirtt drejtoreshenZakonisht kur nuk ecen puna,pushohet kryetari nga puna.ndaj sygjeroj ta nderroni drejtoreshen dhe ne vendin e saj ti![]()
E kuptove se duhet pune dhe vetem pune, ne zyre per te qene te sigurte si biznes.... Drjetoresha, ka filluar te dali si shume orar pa orar,ku iken?askush mi!! shum deshtim kjo zyra me duket,duhet me punu pak me shum![]()
Po e gjetem !Per komshiun tim gjetet gje ju apo si ?